Dodaj do ulubionych

Łącze na Szaserów?

IP: *.inteligo.com.pl 03.04.02, 12:28
Jakieś tanie łącze tam dostanę? Póki co wszystko jest cholernie drogie, a na
Szaserów (niedaleko wspólnej drogi) nie znalazłem nic godnego uwagi. A
chciałbym do domku sobie cos podłączyć...

Biomass
Obserwuj wątek
    • grzchur Re: Łącze na Szaserów? 03.04.02, 12:32
      znam ten bol, wiekszosc operatorow, providerow czy jak to sie nazywa, lubi duze
      nowe osiedla, a nas szaraczkow z Grochowa co miejszkaja przy Szaserow czy Pl.
      Szembeka maja w dupie :(
      ale tez jak ktos cos zna, to poczytam :)
      pzdr
      • Gość: Gosc Re: Łącze na Szaserów? IP: 62.233.175.* 03.04.02, 12:58
        Jestem w analogicznej sytuacji. A co do tych duzych osiedli, to kiedy
        mieszkalem w takich olbrzymich blokach niedaleko Wiatracznej (tam mieszkalo
        chyba milion ludzi), to nikt nie ruszyl d...a i nie dostarczyl kabla. Teraz juz
        tam nie mieszkam (uff...), a podobno PTK cos podciagnelo. Zlozylem podanie w
        BOK-u przy Trasie L. o SDI i czekam cierpliwie.
        • grzchur Re: Łącze na Szaserów? 03.04.02, 13:17
          bo oni podobno lubia nowe osiedla, co sie buduja. Jak wszystko jest
          rozpieprzone budowa i ciagne sie rozne gazociogi i wodociagi, to przy okazji i
          kabele ciagna. A o SDI dzownilem i powiedzieli mi, ze moga u mnie zalozyc, ale
          mam watpliwosci.
          Nasluchalem sie od roznych osob, ze to przezytek. Nie chce wybulic za cos, co
          za kilka miesiecy okaze sie do dupy.
          • Gość: Gosc Re: Łącze na Szaserów? IP: 62.233.175.* 03.04.02, 13:22
            SDI to przezytek, ale nie ma alternatywy. PTK mi odmowilo, ACC mowi o przyszlym
            roku (od kilku lat), Tele2 odmowilo, Chello chce pieciu uzytkownikow, Neostrady
            nie ma (bo jej nigdzie nie ma). Nawet jesli to przezytek, to za te cene (chyba
            cos kolo 100-150 zl) lepszy rydz niz nic.
            • grzchur Re: Łącze na Szaserów? 03.04.02, 13:43
              No tak, ale za te SDI trzeba wylozyc na dzien dobry minimum 800 zlotych (co
              prawda mozna rozbic na raty, ale zawsze 800 zl). Gdybym mial tego psa, co
              pieniedzmi sra, to bym sobie sprawil, a na razie nie zarabiam az takich
              kokosow, po za tym firma ku upadkowi sie chyli i te pare zlociszcy wole odlozyc
              na cos wazniejszego
              • Gość: Gosc Re: Łącze na Szaserów? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 16:55
                Rozumiem, wspolczuje. Ja mam witryne/sklep firmowy w sieci i ciagle laczenie
                sie przez telefon to dla mnie katorga. Natomiast mozliwoscia laczenia sie z
                internetem dorownujemy chyba Eskimosom, a zawdzieczamy to chyba w glownej
                mierze TPSA - i przy tej okazji chcialbym zlozyc najserdeczniejsze zyczenia jej
                zarzadowi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka