Dodaj do ulubionych

Ustawka Goclaw vs. Grochów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 20:21
Slyszalem ze na Gocławiu na tak zwanym "ranczo" miala sie odbyc ustawka
miedzy Goclawiem a Grochowem ktos dal cynk ze Grochow przyszlo i czeka
pod "Lider Szajsem" na Goclawiu. Goclaw odrazu tam polecial (w 60 osob :] z
Grochowa przyszlo ich z 15 osob:] ) Grochów uciekło do "Lidera" i któryś
znich zadzwonił na policje ta przyjechała itd. i tyle z tej ustawki było
wszystko podobno się działo w piątek o godz.18 czy to prawda ???
Obserwuj wątek
    • mike_ Re: Ustawka Goclaw vs. Grochów 07.12.04, 23:36
      Gość portalu: Goc(L)aW napisał(a):

> Slyszalem ze na Gocławiu na tak zwanym "ranczo" miala sie odbyc ustawka
      > miedzy Goclawiem a Grochowem ktos dal cynk ze Grochow przyszlo i czeka
      > pod "Lider Szajsem" na Goclawiu. Goclaw odrazu tam polecial (w 60 osob :] z
      > Grochowa przyszlo ich z 15 osob:] ) Grochów uciekło do "Lidera" i któryś
      > znich zadzwonił na policje ta przyjechała itd. i tyle z tej ustawki było
      > wszystko podobno się działo w piątek o godz.18 czy to prawda ???

Nieprawda!!! Podobno Grochów poleciał napic się piwa 1410 made by liderszajs.
      Na to Gocław opowiedział hasłem, że "piwo Dragon rules". no i się zaczęło:
      wzajemne wyzwkiska, rzucanie puszkami....aż do przybycia kierownika sklepu na
      widok którego obydwie grupy się zjednoczyły. Rozpętało się istne piekło!!!
      Wśród okrzyków bylo słychać: "ty kierowniku od siedmiu boleści"; "kierownik!!
      co?? ty draniu!!" i wiele innych tak samo ulgarnych treści. Dopiero zdecydowana
      pomoc obsługi kas spowodowała, że większość liderpricowych bandytów rozbiegła
      się po okolicznych uliczkach. Nikogo nie złapano. I po raz kolejny okazało się,
      że w Polsce bandyci sa bezkarni.
    • sobylmine Re: Ustawka Goclaw vs. Grochów 08.12.04, 13:27
      ja słyszałam to samo, tyle ze bez policji.. i ze wsumie skonczylo sie na tym ze
      wlezli do liderszajsa i porozwalali na polkach, po czym pojedynczo wracali do
      domow..
      • Gość: wiagra Re: Ustawka Goclaw vs. Grochów IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 18.12.04, 13:14
        Paru typkow dostalo wpie..z Goclawia i to wszystko ... policja byla ale po
        fakcie bo juz nikogo nie bylo:))) wiem ze bedzie jeszcze jedna ustawka tylko w
        innym miejscu!!!!!
        • Gość: wiagra Re: Ustawka Goclaw vs. Grochów IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 18.12.04, 13:16
          Zreszta tam same gnoje były to co by im policja zrobila:PP
    • Gość: brooner Re: Ustawka Goclaw vs. Grochów IP: *.net-serwis.pl 18.12.04, 16:11
      A te ustawki to w ramach rozgrywek o puchar komendanta??

:)
      • tuzin_cwks Re: Ustawka Goclaw vs. Grochów 26.12.04, 07:03
        Ja slyszalem ze bija sie o "Zlota Patelnie"...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka