Dodaj do ulubionych

Internet w Marysinie

01.03.05, 10:03
Witam,

Mieszkam w Marysinie (ul. Potockich) i chce miec w domu Internet. Może ktoś z
Was wie, jakie są firmy świadczące usługi internetowe w tej okolicy. Pomijam
oczywiście Neostradę i kablówkę, bo mieszkam w domku. Znalazłem póki co jedną
firmę "idd", ale nie otrzymałem jeszcze informacji, czy swoim zasięgiem
obejmują moją okolicę.
Obserwuj wątek
    • userid Re: Internet w Marysinie 01.03.05, 15:25
      Neostradę możesz mieć nawet w domku.
      ;)
      • Gość: kamil Re: Internet w Marysinie IP: *.stacje.agora.pl 02.03.05, 07:23
        > Neostradę możesz mieć nawet w domku.
        > ;)

no wiem, chodzi mi o internet poza neostrada ;)
        • Gość: Iglo Re: Internet w Marysinie IP: *.l2.c2.dsl.pol.co.uk 02.03.05, 21:25
          Idz do bloku przy Krola Maciusia 11A ,tam dziala firma ktora zaklada lacza na marysinie, szkoda ,ze tak
          pozno weszli ,bo zdazylem zalozyc nEo ,a nie bylo dla nich problemem dociagniecie do mnie (13A)
          ,wiec pewnie do Ciebie tez rzuca.. powodzenia
          • Gość: kamil Re: Internet w Marysinie IP: *.stacje.agora.pl 03.03.05, 07:52
            do mnie nawet ciut blizej (25), wiec tam niedlugo wskocze. dzieki za info :)
            • Gość: pixawon Re: Internet w Marysinie IP: 217.153.174.* 05.03.05, 08:36
              Mieszkam przy Króla Maciusia 9a.U nas zakładała internet firma "Jeet".Działa to drogą radiową tzn.Radiowo między blokami a potem w bliku już normalnie kabelkiem.Nie są to co prawda jakieś oszałamiające prędkości ale działa całkiem przyzwoicie.Jeśli chcesz się skontaktować z włąścicielem firmy to dzwoń na nr.kom.501 721 688 lub strona.www.jeet.pl
              pozdr.
              • kamil Re: Internet w Marysinie 07.03.05, 15:56
                Wielkie dzięki. Już zadzwoniłem i się umówiłem. Pozostaje tylko pomiar i jeśli
                wszystko będzie OK, to podpisuję umowę. Jeszcze pytanie kontrolne: czy były
                jakieś awarie, czy to nawala, czy może wszystko chodzi super?

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka