Dodaj do ulubionych

Jaki In Jaki internet - Chello (Upc) czy Aster?

IP: *.chello.pl 04.06.05, 20:04
Zastanawiam się nad zmianą kablówki z UPC na Aster City.

Jak chodzi internet w Aster? Mam Chello Plus chcę zmienić na Aster 512.

Czy w praktyce jest dużo wolniejszy? (maks. przepływ mniejszy). Jak się ma
maks. przepustowość do rzeczywistej?
Obserwuj wątek
    • Gość: Rosa Re: Jaki InJaki internet - Chello (Upc) czy Ast IP: *.acn.waw.pl 07.06.05, 17:16
      Chodzi normalnie, przez ostatnie dwa lata mialem tylko dwie przerwy w dostepie do netu i obie krotsze niż 12h.
      A prędkosc jest taka jaka deklarują, tylko musisz się upewnić czy w Asterze 512 jest prywatne czy publiczne IP bo od tego naprawde dużo zależy.
      • Gość: Gocław Re: Jaki InJaki internet - Chello (Upc) czy Ast IP: *.chello.pl 08.06.05, 00:09
        A które jest lepsze??? Co zależy od tego czy prywatne czy publiczne?
    • Gość: kiwi Re: Jaki InJaki internet - Chello (Upc) czy Ast IP: *.chello.pl 08.06.05, 09:26
      Chello.
      Taniej, szybciej, zróżnicowana oferta i rozpiętość cen.
    • Gość: Rosa Re: Jaki InJaki internet - Chello (Upc) czy Ast IP: *.acn.waw.pl 08.06.05, 13:15
      Twoj net 512 oferuje niestety tylko IP z klasy prywatnej czyli to gorsze. Prędkość masz tam 512 w dzień i 1024 od godz. 2 do 10.
      Wszystko zależy od Twoich potrzeb, Chello jest szybsze (nie mam pojęcia jak z ceną ) ale są limity, natomiast Aster wolniejszy ale bez limitów.
      • Gość: pogodynek Re: Jaki InJaki internet - Chello (Upc) czy Ast IP: *.net-serwis.pl 13.06.05, 09:01
        Limity są największa głupotą jaką dostawcy internetu mogli wymyślić . Wybierz Aster chociaż zastanów się nad samą umową, która jest korzystniejsza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka