Dodaj do ulubionych

Nowa linia do Ursusa, inne wracają po wakacjach

30.08.05, 01:47
Mam dziwne wrażenie, że lada dzień 356 + 524 zamoeni się w 114.
A co do 46, to jakos czuję, że już nie powróci.
Obserwuj wątek
    • hq1 Re: Nowa linia do Ursusa, inne wracają po wakacja 30.08.05, 09:21
      Mnie najbardziej martwi to, że na Słowackiego wróci tylko 15. W ten sposób
      mieszkańcy osiedli wzdłuż Marymonckiej mają tylko jeden tram do metra. 6
      mogłaby wrócić na stara trasę tymczasowo przynajmniej do czasu oddania stacji
      Marymont. 6 jedzie do Gdańskiego pare ładnych minut dłużej no i żaden pozytekz
      oddania teoretycznie bliższej stacji Plac Wilsona. Puszczenie 4 na odcinek Pl.
      Wilsona-Potocka to pomyłka. Żeby dojechać do/i z metra jeszce się przesiadać na
      Potockiej..... Miało być lepiej a jest jak zwykle...
      • Gość: ji Re: Nowa linia do Ursusa, inne wracają po wakacja IP: 62.29.248.* 30.08.05, 09:29
        A co to ma wspolnego z Praga Pld?
        • konrad.boryczko Jak to co? 30.08.05, 09:33
          Juz w czwartej linijce wymieniony jest Grochow. A ze wczesniej sa Piaski i Ursus
          to inna historia:)))))))))))))))))
          pzdr.
      • Gość: Michał Re: Nowa linia do Ursusa, inne wracają po wakacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 09:29
        Ja jestem za linią pośpieszną 407 z Huty jak 515 do Wilsona a z Pl.Wilsona
        jak 116 do Wilanowa!To super pomysł oby go ZTM wprowadził w życie(Co jest mało
        prawdopodobne)Bo nikt z ZTM chyba nie zauważa ,że między 18 a 20 w 116 od
        Krakowskiego Przedmieścia do Chomiczówki są Tłoki które trzeba rozładować!

• Gość: Marek Re: Nowa linia do Ursusa, inne wracają po wakacja IP: 194.29.130.* 30.08.05, 10:30
          Dobry pomysł pod warunkiem, że pojedzie przez Most Syreny - Grochowską -
          Zamieniecką - Po drodze może pokręcić po Pradze PŁd - Most Siekierkowski -
          Wilanów itd. Inaczej nie będzie miała nic wspólnego z naszą dzielnicą
      • Gość: Lolek 6 tez jedzie do metra.... i 17 tez... IP: *.europe.hp.net 30.08.05, 11:18
    • Gość: Lolek Re: Nowa linia do Ursusa, inne wracają po wakacja IP: *.europe.hp.net 30.08.05, 11:14
      > Mam dziwne wrażenie, że lada dzień 356 + 524 zamoeni się w 114.

Dokladnie o to chodzi. Podobny numer czeka 520 i 508, ale jeszcze nie teraz.
      • Gość: jarek Re: Nowa linia do Ursusa, inne wracają po wakacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:13
        Jestem ciekaw jak chcesz pokasowac te dwie polityczne linie...
        Masz jakiś pomysł?
    • Gość: Piotr Linia 406 IP: *.lot.pl 30.08.05, 11:36
      A czy linię okresową 406, kursującą z Targówka na Bemowo, nie można by
      przekształcić w linię przyspieszoną stałą?
      • Gość: Praga Re: Linia 406 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:10
        Np.w 516 bo narazie nie ma takiej linii co do 407 to jestem za!
      • Gość: jarek Re: Linia 406 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:14
        Jestem przeciw, ponieważ na odcinku Dw. Gdański - Targówek jeździ nią znikoma
        liczba pasazerów, a zwłaszcza po południu.
    • Gość: wściekły Re: Nowa linia do Ursusa, inne wracają po wakacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 09:12
      Chciałbym się dowiedzieć na jakiej podstawie zmieniono trasę linii 408??!! Nie
      dość, ze ten autobus jeździ jedynie w godzinach szczytu to zabraliście go
      mieszkańcom okolic Akademii a daliscie wieśniakom z Mokrego Ługu!!! Czy ZTM już
      kompletnie powariował??!! 408 to jedyna linia z Rembertowa, którą można byłow
      miarę szybko, bez wielkiego tłoku dostać się do centrum miasta. Teraz niestety
      będę zmuszony do jazdy tym stęchłym, zawsze śmierdzącym ( bo ludzie jeszcze nie
      wiedzą, żena codzień używa się dezodorantu) , starym autobusem linni 515. Nie
      dziwcie się, że coraz więcej ludzi przesiada się do swoich samochodów!!!!!
      Pozdrawiam
      • Gość: wściekła * 408 ---> Mokry Ług * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 00:02
        Wreszcie 408 jeździ na Mokry Ług. Dziękuję Panu Józefowi
        Melakowi (burmistrzowi Rembertowa). Nieudacznicy
        pokroju "wściekłego", mieszkający przy AON mają do wyboru
        linie: 143, 327 i 515, a do 408 mogą sobie *dojść* albo
        przesiąść się do swoich samochodów. Róbta, co chceta.

*Biuro Komunikacji Miejskiej*: b.komunikacji@warszawa.um.gov.pl
        *Urząd Dzielnicy Rembertów*: www.rembertow.waw.pl
        *Komunikacja Miejska w Rembertowie*: bus2283.w.interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka