pantalon 10.10.05, 13:49 i to bardzo pilinie. Moze jest jakis dobry najlepiej na Grochowie. Rowerek dzieciecy trzeba podregulowac a tatusiowi cus to nie idzie :( sciskam PanTalon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
9b9 Re: mechanik rowerowy poszukiwany 10.10.05, 13:53 Niedawno był na Kobielskiej, koło apteki miedzy Wiatraczną a Mycielskiego. Trzeba wejść głębiej. Korzystałem, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
9b9 Re: mechanik rowerowy poszukiwany 12.10.05, 08:13 Nie ma już tego serwisu. Teraz jest tam punkt serwisowy jakiejś dalekowschodniej pseudoelektroniki. Jest serwis w sklepie rowerowym na Rondzie Wiatraczna (miedzy Waszyngtona a Grochowska), ale nie wiem, czy można polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
444a Re: mechanik rowerowy poszukiwany 12.10.05, 10:24 Nie polecam tego serwisu. Naciągacze i niespecjalnie się też do pracy przykładają. Odpowiedz Link Zgłoś
444a Re: mechanik rowerowy poszukiwany 10.10.05, 14:18 Polecam Marcelego. Bazarek przy Mińskiej (ten drugi ciąg pawilonów,bliżej PZO). Jeżdżę tam często i są uczciwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycor Re: mechanik rowerowy poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 13:15 z tego co wiem to tarnowiecka? bikeman czy cus takiego :) serwis ok, ale czy istnieje to nie wiem, cen tez nie znam... ale nie powinno byc drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
444a Re: mechanik rowerowy poszukiwany 12.10.05, 14:45 Nie wiem, czy to do mnie. Adresu serwisu nie pamiętam, ale chyba jednak nie Tarnowiecka. Najłatwiej dojść od strony Grochowskiej. Wejście, nie na "główny" bazarek przy Mińskiej, ale bliżej PZO (w stronę Wiatracznej). Odpowiedz Link Zgłoś