Gość: bod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 09:10 Bardzo ładna dziennikarska reklama. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? TEKST SPONSOROWANY IP: *.jjs.pl 20.10.05, 12:24 czy za pośrednictwem GW można kupić mieszkanko? A kiedy chodziłem do Mickiewicza, była tam piekarnia i rozsiewała piękne pieczywowe wonie! Odpowiedz Link Zgłoś
u-boot_88 Re: TEKST SPONSOROWANY 20.10.05, 12:38 Też chodziłem - matura '85, A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? ja 93, ale jeszcze się załapałem na piekarnię! IP: *.jjs.pl 20.10.05, 13:07 i dane mi było rozładowywać cegły na nową salę gimn. I już nie pamiętam czy za moich czasów czy wkrótce później wybuchła pierwsza bomba w okolicy, a to mianowicie w SMAKu! Fajne to były czasy, jeszcze nie było apartamentowców a więc w gazetowych artykułach ich nie reklamowano. Odpowiedz Link Zgłoś
u-boot_88 Przed "smakiem".. 20.10.05, 13:57 .. był bar szybkiej obsługi "Pokusa" z wydzieloną częścią piwną. Jak zwykle brakowało kufli, to przychodziło się ze słoikami :). Latem menele wysiadywali w takim mini-ogródku - nazywaliśmy to "dzielnicą łacińską" od języka, jaki tam najczęściej można było usłyszeć. Piekarni wtedy nie było - były za to plany wybudowania w tym miejscu basenu. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Przed "smakiem".. 20.10.05, 14:58 dobre z ta dzielnica lacinska :) Odpowiedz Link Zgłoś
luste Re: TEKST SPONSOROWANY 26.10.05, 14:37 nie rozumiem o co wam chodzi z tym artykulem sponsorowanym. przeciez artykuly z tej sekcji gazety czytaja raczej mieszkancy SK, a oni jako ze maja juz mieszkania raczej w tym apartamentowcu nowych kupowac nie beda. w zwiazku z tym marna to reklama, bo i target raczej nie bedzie zainteresowany zakupami. dla mnie to bardziej tekst zapchajdziura. Odpowiedz Link Zgłoś
burek_polny PS - to tam byla ta strzelanina wczoraj ? ;>> 20.10.05, 12:36 Dziekuje za taka 'ladna' lokalizacje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krop Re: PS - to tam byla ta strzelanina wczoraj ? ; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 12:40 Strzelanina była obok wrzodu na dupie dzielnicy jak nie calego miasta czyli obok stadionu X lecia. To całkiem daleko stamtąd. Odpowiedz Link Zgłoś