Dodaj do ulubionych

Dobry ortodonta?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 21:53
Szukam dobrego (sprawdzonego najlepiej) ortodonty dla dziecka. Szukam też
jakiegoś forum w necie zajmującego się tą tematyką.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lan.kwai.fong Re: Dobry ortodonta? 25.12.06, 00:46
      najlepszy jakiego dotąd spotkałem (w kategoriach lekarskich w ogóle!) to Marcin
      Dolecki z Legionowa: www.mojdentysta.com.pl/kontakt.php

Szczerze polecam, facet jest NIE TYLKO stomatologiem, to jest Lekarz z
      prawdziwego zdarzenia. Patrzy na człowieka całościowo. Nie ogranicza się do
      parunastu zębów w jamie ustnej. Prowadzi pełną diagnostykę, współpracuje z
      innymi specjalistami. Robi na miejscu (sic!) masaże lecznicze, etc. Trochę
      odjechany na pozór, ale skuteczny! Polecam!

Wszystkie namiary na jego stronie: www.mojdentysta.com.pl

LKF
    • Gość: Iza Re: Dobry ortodonta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 12:50
      Najlepsze forum dotyczące stomatologii to www.dentonet.pl
      A najlepszy i najtańszy ortodonta jakiego znam przyjmuje na Rembielińskiej 6a,
      telefon 675 18 82.
    • Gość: Aga Re: Dobry ortodonta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 22:00
      Ja mogę polecić panią dr. która przyjmuje na Saskiej Kępie (jestem jednym z
      pozytywnych efektów jej pracy ;-) ) te. 22 617 32 31.
      • Gość: Elwira Re: Dobry ortodonta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 22:16
        Jak dawno zaczęłaś leczenie i po jakim czasie widzisz pozytywne wyniki leczenia.
        • Gość: Aga Re: Dobry ortodonta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 20:31
          Ja już dawno zakończyłam u niej leczenie - dzięki pani dr. mam proste zęby :-)
          Poza tym obecnie leczy się u niej córka koleżanki i z tego co wiem zęby są na
          dobrej drodze ;-)Ale tak na prawdę to wszystko zależy od determinacji i
          systematyczności - prostowanie zębów to "zabawa" dla cierpliwych.
    • swanilda Re: Dobry ortodonta? 28.12.06, 12:18
      niezłe forum jest na gazecie
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22832
    • Gość: kleo Re: Dobry ortodonta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 23:11
      tylko dr Fudalej.
      • Gość: Jurek Re: Dobry ortodonta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 15:57
        Byłem u niego,dowiadywałem się,ale zrezygnowałem z prozaicznego powodu, braku
        kasy.Trafiłem za poradą znajomej do Pani doktor w Kielcach.Jeżdzę tam na
        kontrolę i w sumie efekty będą takie same za mniejszą kasę nawet doliczając
        podróże.
    • Gość: Alicja Re: Dobry ortodonta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 16:03
      Na forum jest już temat "ortodontyczny".
      Polecam.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22832&w=21521726
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka