Gość: a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 21:53 Szukam dobrego (sprawdzonego najlepiej) ortodonty dla dziecka. Szukam też jakiegoś forum w necie zajmującego się tą tematyką. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lan.kwai.fong Re: Dobry ortodonta? 25.12.06, 00:46 najlepszy jakiego dotąd spotkałem (w kategoriach lekarskich w ogóle!) to Marcin Dolecki z Legionowa: www.mojdentysta.com.pl/kontakt.php Szczerze polecam, facet jest NIE TYLKO stomatologiem, to jest Lekarz z prawdziwego zdarzenia. Patrzy na człowieka całościowo. Nie ogranicza się do parunastu zębów w jamie ustnej. Prowadzi pełną diagnostykę, współpracuje z innymi specjalistami. Robi na miejscu (sic!) masaże lecznicze, etc. Trochę odjechany na pozór, ale skuteczny! Polecam! Wszystkie namiary na jego stronie: www.mojdentysta.com.pl LKF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Dobry ortodonta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 12:50 Najlepsze forum dotyczące stomatologii to www.dentonet.pl A najlepszy i najtańszy ortodonta jakiego znam przyjmuje na Rembielińskiej 6a, telefon 675 18 82. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Dobry ortodonta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 22:00 Ja mogę polecić panią dr. która przyjmuje na Saskiej Kępie (jestem jednym z pozytywnych efektów jej pracy ;-) ) te. 22 617 32 31. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elwira Re: Dobry ortodonta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 22:16 Jak dawno zaczęłaś leczenie i po jakim czasie widzisz pozytywne wyniki leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Dobry ortodonta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 20:31 Ja już dawno zakończyłam u niej leczenie - dzięki pani dr. mam proste zęby :-) Poza tym obecnie leczy się u niej córka koleżanki i z tego co wiem zęby są na dobrej drodze ;-)Ale tak na prawdę to wszystko zależy od determinacji i systematyczności - prostowanie zębów to "zabawa" dla cierpliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
swanilda Re: Dobry ortodonta? 28.12.06, 12:18 niezłe forum jest na gazecie forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22832 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: Dobry ortodonta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 23:11 tylko dr Fudalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Dobry ortodonta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 15:57 Byłem u niego,dowiadywałem się,ale zrezygnowałem z prozaicznego powodu, braku kasy.Trafiłem za poradą znajomej do Pani doktor w Kielcach.Jeżdzę tam na kontrolę i w sumie efekty będą takie same za mniejszą kasę nawet doliczając podróże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Dobry ortodonta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 16:03 Na forum jest już temat "ortodontyczny". Polecam. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22832&w=21521726 Odpowiedz Link Zgłoś