Dodaj do ulubionych

sharm holliday 13.07

IP: *.tkdami.pl 29.06.04, 23:16
Kto z Was jedzie do tego hotelu w tym terminie???
Obserwuj wątek
    • alex77 Re: sharm holliday 13.07 30.06.04, 08:37
      Nie jadę niestety w tym terminie, bo dopiero 19.08, ale chciałabym się
      dowiedzieć czegoś więcej o hotelu - informacje które podano na forum HOTELE -
      nie satysfakcjonują mnie. Może wiesz coś na temat plaży tego hotelu, czy jest
      ona duża/mała, czy jest tam tłoczno i czy jest rafa ???? Z góry dzieki za
      odpowiedź !!!
      • Gość: justagirl Re: sharm holliday 13.07 IP: *.rtk.net.pl 02.07.04, 10:14
        Witam ! Osobiście właśnie wróciłam z hotelu sharm holiday. Muszę powiedzieć że:
        Plaża: Super! Leżaki nie w najgorszym stanie :) materace całkiem ok :) plaża
        piaszczysto żwirowa - problemów z leżakami nie ma. Rafa koralowa 10m od
        brzegu :) milion prześlicznych rybek... UWAGA ! NIE DOTYKAJ KORALOWCÓW. Ja
        dotknęłam i mnie piekło przez 2 dni... a do tego na godzine mi ręka zdrętwiała
        i nie mogłam nią ruszać... ;/ Ok. Miłego urlopu, mam nadzieję że pomogłam.

P.S - Na plaże kursuje busik co godzine... oczywiście za darmo :) a jeśli
        chcesz iść na nogach to jakieś 10-15 min. piechotką. Po drodze jeszcze zatrzyma
        się milion aut i będą Cię namawiać żeby podrzucić :) na plaże :) chcą jakieś 10-
        20 funtów... no... mogą być bardziej zachłanni :) jeśli potrzebujesz więcej
        informacji pisz: 2574350 :)

Pozdróffka - justagirl.
    • colin1974 Re: sharm holliday 13.07 30.06.04, 12:35
      my lecimy 08.07 na 2 tygodnie
    • scorpio1956 Re: sharm holliday 13.07 30.06.04, 12:50
      Wprawdzie byłem w hotelu Halomy,który jest oddalony od Sharmu Holiday o 10min.
      drogi to mogę po plażach tyle powiedzieć ile mi opowiadali ludzie którzy w tym
      czasie co ja w tym hotelu byli .Hotel w istocie ma 2 plaże.Jedna bardzo
      zatłoczona,druga lepsza.Obie są położone przy samej zatoce Naama Bay,która jest
      piękna,ale ma jedną wadę.Rafy są,ale mało i tylko w niektórych miejscach.Na
      piechotę do plaż może jest blisko,ale trzeba przejść przez cały deptak Naama
      Bay.Dlatego większość jednak korzystała jednak z bezpłatnych busików.Niektórzy
      dochodzili jednak na naszą plażę,czyli przy hotelu Halomy(wejście bez
      problemu),a to z tego powodu,że przy naszej plaży są od razu rafy i ciągną się
      bez końca.Nie są te rafy tak piękne jak w Ras Um Sid czy zatoce Sharks,ale są
      dziewicze.Zaletą naszej plaży było to ,że za hotelem Halomy nie ma innych
      hoteli,była tylko strefa militarna.a więc ludzi żadnych.Błogo i spokojnie.Na
      plażach w Naama jest gwarnie i czasami tłocznie.Natomiast odnośnie samego
      hotelu Sharm Holiday,obsługi,basenów wyrażali się w samych superlatywach.
      (wyższy poziom niż w hotelu Halomy).Myślę,że trochę mogłem pomóc.
      • Gość: mw Re: sharm holliday 13.07 IP: *.tkdami.pl 30.06.04, 22:09
        Dziękuję.Dużo mi pomogą te informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka