Gość: mw IP: *.tkdami.pl 29.06.04, 23:16 Kto z Was jedzie do tego hotelu w tym terminie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex77 Re: sharm holliday 13.07 30.06.04, 08:37 Nie jadę niestety w tym terminie, bo dopiero 19.08, ale chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej o hotelu - informacje które podano na forum HOTELE - nie satysfakcjonują mnie. Może wiesz coś na temat plaży tego hotelu, czy jest ona duża/mała, czy jest tam tłoczno i czy jest rafa ???? Z góry dzieki za odpowiedź !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justagirl Re: sharm holliday 13.07 IP: *.rtk.net.pl 02.07.04, 10:14 Witam ! Osobiście właśnie wróciłam z hotelu sharm holiday. Muszę powiedzieć że: Plaża: Super! Leżaki nie w najgorszym stanie :) materace całkiem ok :) plaża piaszczysto żwirowa - problemów z leżakami nie ma. Rafa koralowa 10m od brzegu :) milion prześlicznych rybek... UWAGA ! NIE DOTYKAJ KORALOWCÓW. Ja dotknęłam i mnie piekło przez 2 dni... a do tego na godzine mi ręka zdrętwiała i nie mogłam nią ruszać... ;/ Ok. Miłego urlopu, mam nadzieję że pomogłam. P.S - Na plaże kursuje busik co godzine... oczywiście za darmo :) a jeśli chcesz iść na nogach to jakieś 10-15 min. piechotką. Po drodze jeszcze zatrzyma się milion aut i będą Cię namawiać żeby podrzucić :) na plaże :) chcą jakieś 10- 20 funtów... no... mogą być bardziej zachłanni :) jeśli potrzebujesz więcej informacji pisz: 2574350 :) Pozdróffka - justagirl. Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: sharm holliday 13.07 30.06.04, 12:35 my lecimy 08.07 na 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio1956 Re: sharm holliday 13.07 30.06.04, 12:50 Wprawdzie byłem w hotelu Halomy,który jest oddalony od Sharmu Holiday o 10min. drogi to mogę po plażach tyle powiedzieć ile mi opowiadali ludzie którzy w tym czasie co ja w tym hotelu byli .Hotel w istocie ma 2 plaże.Jedna bardzo zatłoczona,druga lepsza.Obie są położone przy samej zatoce Naama Bay,która jest piękna,ale ma jedną wadę.Rafy są,ale mało i tylko w niektórych miejscach.Na piechotę do plaż może jest blisko,ale trzeba przejść przez cały deptak Naama Bay.Dlatego większość jednak korzystała jednak z bezpłatnych busików.Niektórzy dochodzili jednak na naszą plażę,czyli przy hotelu Halomy(wejście bez problemu),a to z tego powodu,że przy naszej plaży są od razu rafy i ciągną się bez końca.Nie są te rafy tak piękne jak w Ras Um Sid czy zatoce Sharks,ale są dziewicze.Zaletą naszej plaży było to ,że za hotelem Halomy nie ma innych hoteli,była tylko strefa militarna.a więc ludzi żadnych.Błogo i spokojnie.Na plażach w Naama jest gwarnie i czasami tłocznie.Natomiast odnośnie samego hotelu Sharm Holiday,obsługi,basenów wyrażali się w samych superlatywach. (wyższy poziom niż w hotelu Halomy).Myślę,że trochę mogłem pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: sharm holliday 13.07 IP: *.tkdami.pl 30.06.04, 22:09 Dziękuję.Dużo mi pomogą te informacje. Odpowiedz Link Zgłoś