Dodaj do ulubionych

Net Serwis - poprawil sie?

14.06.07, 09:44
szkam operatora rejon kobielska/Siennickiej. W gre wchodzi Aster, Tepesa albo
Net serwis. UPC niestety nie dochodzi :(
A moze cos innego?
A do tego to szukam jeszcze kablowki no i chyba telefonu stacjonarnego.
ktos ma moze telefon w Asterze?

PanTalon
Obserwuj wątek
    • faaga Re: Net Serwis - poprawil sie? 14.06.07, 11:39
      Mam cały pakiet Astera: telewizję, telefon i internet i jestem bardzo
      zadowolona.
      • Gość: sirraf Re: Net Serwis - poprawil sie? IP: *.parp.gov.pl 14.06.07, 14:24
        a konkretniej? m.in. ceny?
        Bo szczerze to nie wiem z czego jestes zadowolona.
        • alistair-p Re: Net Serwis - poprawil sie? 14.06.07, 14:42
          Korzystam z Aster,mam TV i internet(na firmę).Płace 204 zł.Internet to chyba
          3Mb,a wieczorem 6Mb.Są też jakies inne opcje,na stronie astera napewno można
          sprawdzic.Od trzech lat chodzi bezawaryjnie.
          • Gość: Net Syfis Re: Net Serwis - poprawil sie? IP: *.aster.pl 14.06.07, 19:47
            Również zrezygnowałem z Net Serwis , bo pieniądze były wyrzucane w błoto .
            Rozum mi odjęło że tak długo płaciłem tej firmie . Z początku wogóle nie działał i się miesiąc męczyłem z ustawieniami. Wreszcie ktoś przyszedł i ustawił chociaż wmawiali że to może być wina oprogramowania , że mi się samo przestawiło. Później całkiem internet przestał działać . Także częste przestoje naprawcze czy jakieś tam ...

Przestawiłem się na Aster City i różnica jak między Niebem a Piekłem.
            Wszystko działa a przestoje realizują jedynie w godzinach nocnych , wogóle tego nie odczułem . Robią przerwy żeby poprawić jakość usług a w Net Serwis robili przestoje bo coś sie psuło.
            Aster to jedyny stacjonarny stały dostęp do internetu bez limitów.
            Malutką wadą jest prędkość wysyłania danych ale to też zależy od wykupionego pakietu.
            Net Serwisem powinien się zająć rzecznik praw konsumenta bo czułem się oszukiwany przez nich. Często ktoś się podszywał pod moje IP.
            W Aster wszystko jest przemyślane , nawet dają miejsce na serwerze na stronę www i skrzynkę mailową :)
            Ceny sprawdz na www.aster.pl
            • Gość: Aster syf Aster syf IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.07, 20:43
              Ty nie reklamuj tu tak tego swojego gownianego netu bo nie jest to az taka
              rewelacja jak tu piszesz.Jak chcesz poniesc swoja sprzedaz rob to w inny spsob
              bo taka agitacja na forum jest zalosna.
            • obserwator78 Re: Net Serwis - poprawil sie? 14.06.07, 21:48
              Net Syfis Twoja agitacja na rzecz Astera jest tak tandetna i infantylna że aż
              szkoda gadać :/
    • Gość: tank Re: Net Serwis - poprawil sie? IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.07, 00:52
      jest jeszcze Netia
      • Gość: Net Syfis Re: Net Serwis - poprawil sie? IP: *.aster.pl 15.06.07, 02:41
        Naprawde jestem zadowolony z Aster City , troche dużo trzeba płacić w sumie
        Ale jak mówiłem jest bez limitów transferu czyli nie zmiejszają przesyłu
        A w nocy to wręcz zwiększają 2-krotnie czyli od 2.00 do 10.00 czyli gdy każdy śpi, no chyba że ktoś ściąga coś nocą i nie wyłącza komputera to się przydaje.

Ogólnie jestem bardzo zadowolony bo nie ma żadnych problemów to się nazywa wysoka jakość chociaż wielkie dziury w ścianach zostawiają po wierceniu

Eksperymentujcie sobie z innymi sieciami , mnie Aster zadowala .
        Może Netia będzie tańsza ale to wasza sprawa .
        Porównajcie sobie szybkość gdy limity przesyłanych danych skończą się to pewnie wyjdzie taka sama cena .

Sory że wyszło na jakąś reklame ale jestem zadowolony z tego dostawcy internetu.
        A wy w jakich firmach macie internet hehehe przyznajcie się
        Ja mam w Aster City www.aster.pl
        Chciałbym zostać sprzedawcą usług Astera bo sprzedawałbym coś porządnego.
        Ja miałem kłopoty z Net Serwisem ale u was może inaczej działać , nawet zapłaciłem 600 zł za podłączenie ale to było dawno .
        A z Astera w promocji podłączyli mi kabel za darmo !!!
        Chello i Netii nie znam więc się nie wypowiadam , moja rodzina również ma Astera ze względu na kablówkę , czasami kiepsko odbierają zagraniczne programy albo brak jest polskiego tłumaczenia a napisy szybko przeskakują.
        Ja nie mam kablówki więc się nie martwie takimi sprawami , ogólnie kablówka jest dla dzieci do oglądania kreskówek .
        Jedno wiem dla mnie Aster jest 1000 razy lepszy od Net Serwisu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka