Gość: Neo IP: *.cebit.com.pl 04.11.07, 00:09 Szukam namiarów na siłownię, może ktoś pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Siłownia Grochów, Gocławek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 13:32 Zdrofit. Róg Fieldorfa i Ostrobramskiej. Fintess i siłownia. Bardzo fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniello.easy Re: Siłownia Grochów, Gocławek? IP: *.net-serwis.pl 07.11.07, 12:45 Grochów, ul.Chłopickiego 17/19 w budynku na rogu tej ulicy i Szaserów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milson Re: Siłownia Grochów, Gocławek? IP: *.aster.pl 14.11.07, 12:59 Potwierdzam. To bardzo fajna siłownia - przestronna, czysta i gustownie urządzona. Przyjazna atmosferka. Można ćwiczyć z dziewczyną. Nie będzie się krępować, gdyż są oddzielne szatnia i prysznice dla kobiet. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milson Re: Siłownia Grochów, Gocławek? IP: *.aster.pl 14.11.07, 13:01 Żeby nie było wątpliwości - chodzi o siłkę na Chłopickiego. O Pytonie też słyszałem niepochlebne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Siłownia Grochów, Gocławek? IP: *.teleaudio.pl 13.02.08, 10:52 Czy w tej siłowni na Chłopickiego jest jakiś trener? Czy to zwykła prywatna placówka, czy ma jakieś związki np. z jakimś TKKFem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Siłownia Grochów, Gocławek? IP: *.eranet.pl 11.02.09, 16:09 Chodziłam do Zdrofitu czysto tam jest widziałam czystsze miejsca. DLA MNIE TOTALNA PADAKA...PRZESTRONNA SIŁOWNIA -HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOść Re: Siłownia Grochów, Gocławek?ENERGY Fitness Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 15:19 PROPONUJE SUPER SIłOWNIę www.energyfitness.pl na ul. GROCHOWSKIEJ 170A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Siłownia Grochów, Gocławek? IP: *.chello.pl 07.11.07, 19:26 odradzam PYTONA na Przyczółku Grochowskim, syf,kiła mogiła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo Re: Siłownia Grochów, Gocławek? IP: *.cebit.com.pl 10.11.07, 10:45 Dziękuje za namiary. Pozdrawiam Neo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chopak z Szmbeka Re: Siłownia Grochów, Gocławek? IP: 211.217.218.* 10.11.07, 13:14 Polecam silownie na tylach bazaru Szembeka (doklanie na Komorskiej) - w pawilonie handlowym na I pietrze. Nieduza ale fajny klimat. Pzdr, D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek zdrofit IP: 212.76.37.* 11.02.08, 18:43 Ja zdecydowanie polecam Zdrofit na rogu Ostrobramskiej i Fieldorfa. Chodziłem do kilku klubów w Warszawie, ale tam mi wszystko pasuje, sprzęt, atmosfera, fajni ludzie, no i zawsze idą mi na rękę np. kiedy zachorowałem mogłem zawiesić karnet i nic mi nie przepadło itd. Odpowiedz Link Zgłoś
a-na Re: Siłownia Grochów, Gocławek? 14.02.08, 13:09 Ja też polecam na placu szembeka (bazarek, piętro pawilonu). Jest parking podziemny (więc nie martwisz się gdzie zaparkować), na siłowni fajni trenerzy, muza itd. Po treningu możesz iść na saunę a jak masz trochę więcej kaski to i masaż polecam. Ja mam małą przerwę bo 3 miesiące temu urodziłam ale wcześniej naprawdę chętnie tam biegałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Passe A Zdrofit sie dalej reklamuje!!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.08, 14:21 Jak tylko zobaczylem tytul tego posta od razu sobie pomyslalem ze zaraz bedzie reklama tej silowni!!I tak bylo!!! Za kazdym razem wlasciciel udziela informacji ze tam jest super,ze probowal innych silowni ale to nie bylo to oraz za jakies tam zajecia nie przepadaja!!! A zpomina dodac ze jest bardzo malo sprzeow i ogolenie silka jest dosc mala. Bedac obiektywnym jest to raczej studio fitness dla kobiet!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdd siłki jw temacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 23:30 Zdecydowanie odradzam Pytona, syf i kiła, małe duszne i ciasne pomieszczenie, sprzęt z demobilu, z tymi poradami to pic na wodę, nie można się o nic doprosić. Do zdrofitu się nie wybiorę bo wpisowego nie zamierzam płacić. Jutro idę na Szembeka i ewentualnie Chłopickiego. Opiszę wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paker Re: siłki jw temacie IP: *.acn.waw.pl 31.03.08, 13:12 na chłopickiego starym potem zajeżdża, fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyburbias Re: siłki jw temacie IP: 80.72.40.* 05.04.08, 22:54 Razem z kumplami tam chodzimy już od kilku miesięcy ( starsgym na chłopickiego) i jest super. Dużo wolnego sprzętu, w porzo klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Siłownia Grochów, Gocławek? 17.04.08, 20:38 grochów <-> na 1 jest na bazarze szembeka a 2 silowania jest na grochowskiej miedzy ul.wspólnadroga a kładka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator Re: Siłownia Grochów, Gocławek? IP: *.chello.pl 17.07.08, 10:28 Na Podskarbińskiej jest siłka za tylko 60 zł Przyjemna i dobry sprzęt zajrzyj www.tkkfgrochow.free.ngo.pl Odpowiedz Link Zgłoś