lelesio 07.01.02, 15:32 Tysiączek nadchodzi, ja stawiam na d.z. że to jego post będzie tysięczny, należy mu się :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Stawiam na d.z. 07.01.02, 15:35 Tak dezet to poczciwy dobry człowiek, trochę zbyt sacryfice, ale ogólnie dobry z kościami. Sprawdziłem i wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Stawiam na d.z. 07.01.02, 15:39 sloggi napisał(a): > Tak dezet to poczciwy dobry człowiek, trochę zbyt sacryfice, ale ogólnie dobry > z kościami. Sprawdziłem i wiem. :-0 jestem w szoku. Muszę to przemyśleć, bo byłem pewien zupełnie "innego" zdania na mój temat... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Stawiam na d.z. 07.01.02, 15:41 No, nie dodałem, że straszny maruda, malkontent i cykor - ale on o tym wie. Dobrzy ludzie tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Stawiam na d.z. 07.01.02, 15:35 lelesio napisał(a): > Tysiączek nadchodzi, > ja stawiam na d.z. że to jego post będzie tysięczny, > należy mu się :))) > Wiesz bardzo chciałbym przekroczenia 1.000 u nas. Jednak nikt już tak bardzo nie chce pomóc, przykre to zwłaszcza, że przecież "pomagaliśmy" tu i ówdzie... > Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Re: Stawiam na d.z. 07.01.02, 15:37 raz udało mi się beatę do grzechu namówić ale tylko raz ... :((( Odpowiedz Link Zgłoś