Dodaj do ulubionych

LPR atakuje Prezydenta za uległość wobec zarządu W

25.09.03, 18:27
LPR atakuje Prezydenta za uległość wobec zarządu Wawra, wpadło mi w ręce
pisemko z Rembertowa gdzie opublikowano list do Prezydenta podpisany przez
radnego wawra
Bernarda Wojciechowskiego LPR
Zwraca On uwagę na brak konsekwencji u Prezydenta, który mimo zapewnien
podpisał umowy o prace. Powiedzmy zastosował się do zalecenia PIP-y.
Wyznaczając około 8200 na "łba" za siedzenie na stołku, bo kompetencji i
pełnomocnictw nie udzielił (i słusznie)bo dac im uprawnienia to jak "małpie
brzytew".
LPR twierdzi i zresztą słusznie, że zarzad Wawra łamie prawo, że wojewoda
łamie prawo , że MIgut łamie prawo, itd.
Trudno sie z tym nie zgodzić.
Z LPR nie jest mi podrodze, ale trudno nie zgodzić sie z ich argumentacją.
Jako jedyna organizacja z Wawra okazała się z" jajami" o
przepraszam "kręgosłupem":)))
Obserwuj wątek
    • Gość: ZENEK Re: LPR atakuje Prezydenta za uległość wobec zarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 21:56
      jasne szkoda że ni opierdzielił tylko pana kaczorka za to że szkoła bedzie
      miała syjonistycznego patrona króla maciusia,wawerka tak plujesz jadem że już
      mało kto ma siłe z tobą dyskutować,dobrze że znalazłaś sobie kolegę na tym
      forum bo analizowanie waszych wypocin sprawia mi nieokieznaną przyjemność
      • wawerka_vel_wawerka Zenek, ty jesteś masochista, skoro masz w tym ... 25.09.03, 22:21
        zenek ,ty jesteś masochistą skoro czytanie moich postów sprawia ci przyjemnośc,
        może jakieś kajdanki, łańcuszki, pejczyk, a może wystarczy ci łopata do
        odgarniania śniegu.
        • adam_ski Re: Zenek, Zenek 26.09.03, 12:13
          wawerka_vel_wawerka napisała:
          > a może wystarczy ci łopata do
          > odgarniania śniegu.

To z Rosiewicza, prawda?
          • wawerka_vel_wawerka hej, Adam, miło ,że jestes dawno Cię nie było? 26.09.03, 12:18
      • pytajnik444 Oj, Zenek Zenek 26.09.03, 08:02
        Nie chce mi się z tobą gadać :-))))
        Bo:
        1. Nie ma o czym ...
        2. Z annalizowania to ty jesteś dobry Zenek (zwróć szczególną uwagę na część
        tylną człowieka umieszczoną tuż poniżej pleców)
        3. cytat "analizowanie waszych wypocin sprawia mi nieokiełznaną przyjemność" -
        to jawne stwierdzenie iż często odwiedzasz (czyjeś) dolne partie poniżej
        pleców, mało na dodatek sprawia ci to przyjemność - jak stwierdziłeś -
        NIEOKIEŁZNANĄ.
        Tak trzymać Zenek w kupie siła - nie wspominając o "mateczniku" :-)))

• Gość: ZENEK Re: Oj, Zenek Zenek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 10:02
          No tak zdziwiony nie jestem ,uderz w stół a norzyce się odezwą,napisałem że
          lubie czytać wasze pełne oddania dla siebie i innych teksty od razu jestem
          posądzony o sam nie wiem co?homoseksualizm?wazeliniarstwo?dupowłaztwo?
          Ludzie opamiętajcie się poza tym analizując wasze teksty dochodze do jednego
          wniosku może to piszą tak sobie gruchając Konrad i Basia ?po upojnych...a
          zresztą.

WAWERKO VEL FARMERKO
          PYTAJNIKU VON NADAJNIKU

nic się nie poradzi na waszą głupotę trzeba poprostu ją ignorować było was
          plujków więcej obecnie jest dwójką wkrótce nie bedzie żadnego!!!
          • wiesiur Zenuś daj spokuj 26.09.03, 10:15
            Oni cię nie zrozumieją...
            Ty jesteś inny i niech tak pozostanie
            "Precz siepaczom ch..om precz"
            Przewodni-czący
          • pytajnik444 Oj Zygar Zygar 26.09.03, 10:27
            > nic się nie poradzi na waszą głupotę trzeba poprostu ją ignorować było was
            > plujków więcej obecnie jest dwójką wkrótce nie bedzie żadnego!!!
            .............................................................................

Wiesz Zenon jest taki cytat pasujący całkiem do ciebie otóż:
            "Lepiej nie odzywać się wcale i wydawać się głupim niż odezwać się i rozwiać
            wszelkie wątpliwości"
            Niech to posłuży ci za puentę tej dyskusji (może kiedyś zmądrzejesz - na razie
            jeszcze ci do tego bardzo daleko prawie tak jak starożytnym mieszkańcom Abdery)

• wisiurkazminerka Re: LPR atakuje Prezydenta za uległość wobec zarz 26.09.03, 08:57
      Cieszę się, że jest ktoś, tak dobrze zorientowany w tych wszystkich relacjach
      gimnych tak otwarcie stawiający sprawy, ale nie jestem w stanie pojąć jak do
      tego doszło skoro na początku były jednoznaczne deklaracje, że pewnego
      stanowiska w stosunku do pewnych osób, ze strony pana prezydenta się nie
      zmieni. A tu wystarczy jedne zalecenie ze strony, co prawda instytucji
      powszechnie szanowanej, ale o ograniczonych kompetencjach, i pan prezydent od
      razu zdobędzie się na taki gest (oczywiście kosztem podatnika) i spuści na łeb
      po 8 patoli. Pytam się, gdzie jest konsekwencja i strategia działania? Po co
      były te buńczuczne zapowiedzi. Czy akademickie prawo pracy odbiega tak bardzo
      od rzeczywistości, że nie można było po heglosku ją nastawić na słuszne tory. A
      tak pozostaje,że albo doradcy albo prawnicy prawicy zawiedli. Mnie pozostaje
      mieć nadzieję, że więcej takich wpadek wielce panujący nie będą mieli, bo moja
      dziurawa kieszeń nie pomieści nowych obciążeń, a już docierają informacje do
      pospulstwa o nowym katastrze, który będzie buszował nie tylko po kieszeń ale o
      archiwach gminych i co ja zrobię wtedy?
      • wawerka_vel_wawerka Re: LPR atakuje Prezydenta za uległość wobec zarz 26.09.03, 11:56
        Dzieki za wsparcie,

Pan Prezydent pewnie nie uległby PIP-e, gdyby ona wydała to w formie decyzji,
        wtedy mógłby się odwołać , ale było to zalecenie i nie ma trybu odwoławczego.
        Może jest to szatańskie wyjście, co raz częściej Mieszkańcy zadają sobie
        pytanie po co im "impotenci", załatwili sobie etaty i wystarczy.
        Już jakoś nie słychać o walce, o kompetencje i pełnomocnictwa.
        -----
        "A ja znam ich czyny i zamysły".
        Izaak 66,18
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka