Dodaj do ulubionych

TAK! DOROTA KANIA KANDYDOWAŁA W WAWRZE!!!

IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 17:06
INFORMUJĘ WSZYSTKICH , ZE DOROTA KANIA, DZIENNIKARKA Z "ZYCIA WARSZAWY"
KTÓRA TAK ZACIEKLE OPISUJE "AFERY" W WAWRZE - STARTOWAŁA W
OSTATNICH WYBORACH Z LISTY PANÓW KRASNOWOLSKIEGO I WARDZYŃSKIEGO -
"WSPÓLNOTA WAWERSKA". NIC WIĘC DZIWNEGO, ZE ZAWSZE ICH WŁAŚNIE PYTA
O OPINIĘ W SPRAWACH PRZEZ SIEBIE OPISYWANYCH...TO CI PANOWIE -
POPRZEDNIO I OBECNIE RADNI - BRALI CZYNNY UDZIAŁ W PODZIALE I
SPRZEDAŻY GRUNTÓW! TO ONI OPÓŹNIALI WSZYSTKIE PROCEDURY! A PROPOS
DOROTY KANI - CZY TERAZ TEŻ MOŻNA UZNAĆ JEJ ARTYKUŁY ZA
WIARYGODNE? CO NA TO JEJ "NACZELNY" ?
CO NA TO USTAWA "PRAWO PRASOWE" I ETYKA DZIENNIKARSKA?
MIESZKAŃCY WAWRA! WIECIE JUŻ, KTO PŁACI ZA TE "OBIEKTYWNE" ARTYKUŁY!
MAM NADZIEJĘ, ŻE BĘDZIECIE WIEDZIELI, CO Z TYM ZROBIĆ - NIE DAJCIE
SIĘ MANIPULOWAĆ!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: OLO Re: TAK! DOROTA KANIA KANDYDOWAŁA W WAWRZE!!! IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 17:14
      A może to właśnie ta Dorota Kania z "Życia Warszawy" wypowiada się tu jako
      wawerka vel wawerka? Wszystko zaczyna sie układaC = niezłe puzzle...
      • wawerka_vel_wawerka DO OLA i WAWERKA.zdecydujcie się na jeden nick!!! 04.10.03, 17:17
    • wawerka_vel_wawerka Re: TAK! DOROTA KANIA KANDYDOWAŁA W WAWRZE!!! 04.10.03, 17:16
      no wiesz obecna "władza'" też ma "chody" niejaki Hadaj pisuje pod dyktando.
      a "trybuna", a "mieszkaniec", nie wspomnę o "Nie"
      • Gość: wawerek vel wawere Re: TAK! DOROTA KANIA KANDYDOWAŁA W WAWRZE!!! IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 17:31
        wawerka_vel_wawerka napisała:

> no wiesz obecna "władza'" też ma "chody" niejaki Hadaj pisuje pod dyktando.
        > a "trybuna", a "mieszkaniec", nie wspomnę o "Nie"

Ty napisz, wawerka, pod czyje dyktando Ty piszesz i przedstaw swoją opinię na
        temat faktu powiązań Doroty Kani z "układem" wawerskim.
        Podobno tylko obserwujesz. I nie wiedziałaś o tym?Żałosne...

Czekam na opinię. Jeżeli nie wypowiesz się na ten bulwersujący temat - stracisz
        zaufanie i będziesz pewnie musiała zmienić login! A może jesteś Kania?..
        • wawerka_vel_wawerka ty lepiej napisz co to za "układ' bo mnie tez t!!! 04.10.03, 17:33
          ty lepiej napisz co to za "układ" bo mnie też to ciekawi.
        • wawerka_vel_wawerka a moze jestem Świetym Mikołajem ale sciema!!!!!!!! 04.10.03, 17:35
          • Gość: wawerek vel wawere Re: a moze jestem Świetym Mikołajem ale sciema!!! IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 17:39
            Właśnie wszystko wyjaśniłaś! Puszczają nerwy, co?...
            • wawerka_vel_wawerka Re: a moze jestem Świetym Mikołajem ale sciema!!! 04.10.03, 17:42
              No niech Ci bedzie, jestem kania, podgrzybek i borowik, a nerwy w pożo!
    • Gość: wawerek vel wawere Re: TAK! DOROTA KANIA KANDYDOWAŁA W WAWRZE!!! IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 18:30
      Informuję, że przeniosłem ten wątek na forum Warszawa. Zatytułowałem
      go "KOMPROMITACJA "ŻYCIA WARSZAWY"?". ZAINTERESOWANYCH PROSZĘ O OPINIE.
      Informuję, że z faktami nie należy dyskutować, a do faktów należy informacja,
      że Dorota Kania startowała z listy "Wspólnota Wawerska" w wyborach
      samorządowych i jest dziannikarką, która opisuje sprawy zwiazane z samorządem
      Wawra w "Zyciu Warszawy"
      • Gość: tumidalska Re: TAK! DOROTA KANIA KANDYDOWAŁA W WAWRZE!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 22:56
        wawerka to bernard wojciechowski z lpr . wszyscy z klubu parlamentarnego lpr
        mowia ze to idiota i oszolom.
    • Gość: sowa Re: TAK! DOROTA KANIA KANDYDOWAŁA W WAWRZE!!! IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 02:21
      Jest jeszcze jedna "redachturka" - Barbara Kasprzycka, bidulka...wisi na klamce
      i portfelu w Wawrze. A "kolesie" piszą: ratuj, Basiu kochana...ohyda! Czy
      Michnik wie, jakie etyczne dziennikarki zatrudnia w FGazecie? Czas mu otworzyć
      oczy...
      • wawerka_vel_wawerka Re: TAK! DOROTA KANIA KANDYDOWAŁA W WAWRZE!!! 05.10.03, 07:11
        Najlepiej jak Michnikowi otworzy oczy "zacny" mieszkaniec Marysina za
        przeproszeniem Nałęcz.
    • Gość: basia w. Re: TAK! DOROTA KANIA KANDYDOWAŁA W WAWRZE!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 08:27
      jesli naprwde tak jest ze startowala ta kania z tymi z opozycji wobec
      p.godlewskiego to kaczynski powinien go przeprosic. to paskudne tak napadac na
      niewinnego czlowieka. jestesmy z panem panie burmistrzu. osiedle las
      • wawerka_vel_wawerka Re: TAK! DOROTA KANIA KANDYDOWAŁA W WAWRZE!!! 05.10.03, 08:29
        Wzruszające "basiu z lasu".
        • Gość: wawerek vel wawere Re: TAK! DOROTA KANIA KANDYDOWAŁA W WAWRZE!!! IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 12:42

> Wzruszające "basiu z lasu".

taki jest właśnie twój styl, skorpionie ohydny: żadnych wyjaśnień, tylko
          pogarda dla myślących inaczej. Ludzie czytają, ludzie ocenią, ludzie ukarzą!
          Amen.
          • Gość: Herold Re: TAK! DOROTA KANIA KANDYDOWAŁA W WAWRZE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.03, 15:08
            Gość portalu: wawerek vel wawere napisał(a):

>
            > taki jest właśnie twój styl, skorpionie ohydny: żadnych wyjaśnień, tylko
            > pogarda dla myślących inaczej. Ludzie czytają, ludzie ocenią, ludzie ukarzą!
            > Amen.

Daj spokój. Ja też się wzruszyłem :'}
      • Gość: wawerek vel wawere Re: TAK! DOROTA KANIA KANDYDOWAŁA W WAWRZE!!! IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 12:36
        Gość portalu: basia w. napisał(a):

> jesli naprwde tak jest ze startowala ta kania z tymi z opozycji wobec
        > p.godlewskiego to kaczynski powinien go przeprosic. to paskudne tak napadac
        na
        > niewinnego czlowieka. jestesmy z panem panie burmistrzu. osiedle las

PANI BASIU! NAPRAWDĘ STARTOWAŁA!!! TO SĄ FAKTY NIEPODWAŻALNE!
        Dlatego właśnie "wawerka.." (podobno Bernard Wojciechowski z LPR) tak się
        mozoli, żeby zejść z tematu na ścieżkę kolejnych intryg. To, co napisałem, to
        najświętsza prawda! Brońcie swojego miejsca na ziemi przed ludźmi, którzy
        zostali opisani przez "Tumidalską". Ja z daleka będę Wam w tym pomagać, bo nie
        mogę biernie przyglądać się tej bezprzykładnej nagonce na Godlewskiego, który
        naprawdę jest niewinny w tej sprawie. Cała afera zaczęła się za czasów innego
        waszego burmistrza - Ilkowskiego! Ale on, Krasnowolski, Wardzyński - to kumple
        ze szkoły! CZY ROZJAŚNIŁEM PANI TEN MEDIALNY PRZEKRĘT?
        • Gość: wawerek vel wawere Re: TAK! DOROTA KANIA KANDYDOWAŁA W WAWRZE!!! IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 12:39

> Gość portalu: basia w. napisał(a):
          >
          > > jesli naprwde tak jest ze startowala ta kania z tymi z opozycji wobec
          > > p.godlewskiego to kaczynski powinien go przeprosic. to paskudne tak napada
          > c
          > na
          > > niewinnego czlowieka. jestesmy z panem panie burmistrzu. osiedle las
          >
          > PANI BASIU! NAPRAWDĘ STARTOWAŁA!!! TO SĄ FAKTY NIEPODWAŻALNE!
          > Dlatego właśnie "wawerka.." (podobno Bernard Wojciechowski z LPR) tak się
          > mozoli, żeby zejść z tematu na ścieżkę kolejnych intryg. To, co napisałem,
          to
          > najświętsza prawda! Brońcie swojego miejsca na ziemi przed ludźmi, którzy
          > zostali opisani przez "Tumidalską". Ja z daleka będę Wam w tym pomagać, bo
          nie
          > mogę biernie przyglądać się tej bezprzykładnej nagonce na Godlewskiego, który
          > naprawdę jest niewinny w tej sprawie. Cała afera zaczęła się za czasów innego
          > waszego burmistrza - Ilkowskiego! Ale on, Krasnowolski, Wardzyński - to
          kumple
          > ze szkoły! CZY ROZJAŚNIŁEM PANI TEN MEDIALNY PRZEKRĘT?

Zapomniałem dodać: Wyżej wymienieni - to kumple Andrzeja Urbańskiego -
          najbardziej zaufanego doradcy Lecha Kaczyńskiego. No comments...
        • wawerka_vel_wawerka a kadencja 1995-1998 to czyja? 05.10.03, 13:04

> Gość portalu: basia w. napisał(a):
          >
          > > jesli naprwde tak jest ze startowala ta kania z tymi z opozycji wobec
          > > p.godlewskiego to kaczynski powinien go przeprosic. to paskudne tak napada
          > c
          > na
          > > niewinnego czlowieka. jestesmy z panem panie burmistrzu. osiedle las
          >
          > PANI BASIU! NAPRAWDĘ STARTOWAŁA!!! TO SĄ FAKTY NIEPODWAŻALNE!
          > Dlatego właśnie "wawerka.." (podobno Bernard Wojciechowski z LPR) tak się
          > mozoli, żeby zejść z tematu na ścieżkę kolejnych intryg. To, co napisałem,
          to
          > najświętsza prawda! Brońcie swojego miejsca na ziemi przed ludźmi, którzy
          > zostali opisani przez "Tumidalską". Ja z daleka będę Wam w tym pomagać, bo
          nie
          > mogę biernie przyglądać się tej bezprzykładnej nagonce na Godlewskiego, który
          > naprawdę jest niewinny w tej sprawie. Cała afera zaczęła się za czasów innego
          > waszego burmistrza - Ilkowskiego! Ale on, Krasnowolski, Wardzyński - to
          kumple
          > ze szkoły! CZY ROZJAŚNIŁEM PANI TEN MEDIALNY PRZEKRĘT?

Decyzja o budowie Trasy Siekierkowskiej to rok 1996 i decyzja o wykupie gruntów.
          Kto wtedy był burmi-szczem? Godlewski, nieprawdaż!
          -
          Skoro już jestem Benkiem to powiem tak nigdy nie gardze ludźmi myślącymi
          inaczej, pod warunkiem, że są myślący, w waszych postach tego niestey nie widac!

-
          A tak swoją drogą do potensjału intelektualnego Benka droga dla was daleka ,
          jeżeli wogóle możliwa.
          • Gość: jeremi Re: a kadencja 1995-1998 to czyja? IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 14:36
            a te decyzje o warunkach zabudowy, to sam sobie unieważniał, durnoto jedna???
            Naucz się poza tym pisać ortograficznie, tłuku jeden popaprany! Ucz się
            polskiego, zamiast tu konfabulować, matole!
            • wawerka_vel_wawerka Re: a kadencja 1995-1998 to czyja? 05.10.03, 14:47
              bardzo ładny styl i jakie bogate "słownictwo" to po "sorbonie"?
              -
              "margaritas ante porcos"
              • Gość: krasnal Re: a kadencja 1995-1998 to czyja? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 15:37
                jak sie ma taką sztukę przed sobą to trudno zachowac kulture beniu. .
                byles juz w kosciele sie wyspowiadac durniu obły???
                benek ty to dziecko pioruna jestes co nie?? mamusia sie myszki przestraszyla??
          • Gość: jeremi Re: a kadencja 1995-1998 to czyja? IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 18:16
            Twoja pewnie, Beniu, bo smród od ciebie jedzie w Polskę,jak od skunksa jakiego.
            Kto ci rozgrzeszenie daje, kłamco perfidny? Pewnie łżesz na św. spowiedzi, jak
            tu, na tym forum, zasrańcu...
            • Gość: Anin Ja tylko czekam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 21:12
              Ja tylko czekam aż Benek kolejną swoją Epistołe wypoci. Juz chodzą legendy o 8
              stronicowych epopeach, w których żadnej linijki rozczytać nie można
              • Gość: wawerek vel wawere Re: Ja tylko czekam IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 21:59
                Gość portalu: Anin napisał(a):

> Ja tylko czekam aż Benek kolejną swoją Epistołe wypoci. Juz chodzą legendy o
                8
                > stronicowych epopeach, w których żadnej linijki rozczytać nie można

JA tego skunksa ścigam po całym internecie - dosyć już mam plugastw, choć nie
                mieszkam w Wawrze, jak Boga kocham! Nie trawię po prostu takich szuj,
                jak "wawerka" i jego klika. Pozdrawiam Anin
                • wawerka_vel_wawerka "nas nie dogoniat";P 06.10.03, 09:52

> Gość portalu: Anin napisał(a):
                  >
                  > > Ja tylko czekam aż Benek kolejną swoją Epistołe wypoci. Juz chodzą legendy
                  > o
                  > 8
                  > > stronicowych epopeach, w których żadnej linijki rozczytać nie można
                  >
                  > JA tego skunksa ścigam po całym internecie - dosyć już mam plugastw, choć nie
                  > mieszkam w Wawrze, jak Boga kocham! Nie trawię po prostu takich szuj,
                  > jak "wawerka" i jego klika. Pozdrawiam Anin
    • Gość: Herold Re: TAK! DOROTA KANIA KANDYDOWAŁA W WAWRZE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.03, 15:20
      To dziennikarze nie mają praw obywatelskich? Nie mogą kandydować w wyborach?
      NIe mogą mieć własnych poglądów?
      Ludzie opanujcie sie!
      To już kolejny wątek na forum w tej sprawie. Czyjke interesy naruszyłą p.
      Kania, że aż taki atak należało na NIą przypuścić?
      • wawerka_vel_wawerka Re: TAK! DOROTA KANIA KANDYDOWAŁA W WAWRZE!!! 06.10.03, 15:31
        Gość portalu: Herold napisał(a):

> To dziennikarze nie mają praw obywatelskich? Nie mogą kandydować w wyborach?
        > NIe mogą mieć własnych poglądów?
        > Ludzie opanujcie sie!
        > To już kolejny wątek na forum w tej sprawie. Czyjke interesy naruszyłą p.
        > Kania, że aż taki atak należało na NIą przypuścić?

Ja to się bardzo dziwie, jeśli jest niewinny to prukuratura umorzy
        postepowanie, albo powinien tak jak Sobotka zrzec sie "burmiszcza"i radnego
        poddać sie procedurom zrzucić te "kalumnie" i wtedy wjazd do Ratusza na białym
        koniu, to byłby facet!
        pzdr!
    • Gość: wawerek vel wawere Re: TAK! DOROTA KANIA KANDYDOWAŁA W WAWRZE!!! IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 16:10
      Poszły konie po betonie! Wawerka, Wiesiur, Herold mogą się już co najwyżej,
      pobawić misiami w piaskownicy...
      • pytajnik444 misiami w piaskownicy :-)))) 06.10.03, 16:15
        coś ci się pomyliło Jeremi
        Nerwy pu-szczają na piasku
      • Gość: Kaleson Re: TAK! DOROTA KANIA KANDYDOWAŁA W WAWRZE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 16:24
        A CO TO KOGO OBCHODZI ZE KANDYDOWALA? W WAWRZE SETKI LUDZI KANDYDOWALY.SZKODA
        ZE NIE PRZESZLA! LUDZIE ! USPOKUJCIE SIE !
        • Gość: wawerek vel wawere Re: TAK! DOROTA KANIA KANDYDOWAŁA W WAWRZE!!! IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 16:30
          Wątek spełnił swoje zadanie. Terazjuż nie my będziemy się zajmować jego
          treścią. Dziękuję za wypowiedzi. Żegnam
          • pytajnik444 Jeremi daj spokój 06.10.03, 16:39
            Można zrozumieć, że prawda w oczy kole (nie smaczny artykuł i trudno przełknąć
            te smutne fakty) - no, ale żeby tak od razu TRYBUNĄ straszyć ....
          • Gość: Herold Szef zapłacił.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.03, 16:48

> Wątek spełnił swoje zadanie. Terazjuż nie my będziemy się zajmować jego
            > treścią. Dziękuję za wypowiedzi. Żegnam

.... tylko do 16.30? Wyzysk!
            • Gość: urzednik Re: Szef zapłacił.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.03, 14:00
              praca w urzedzie konczy sie o 16.00 wiec po 16.00 nie bedzie wielu komentarzy.
      • Gość: Herold Chciałbyś.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.03, 16:47
        Ktoś wam musi patrzeć na łapska...
    • Gość: zenek Sprawdziłem miała 4 głosy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 20:16
      to stąd taka żółć
      • wawerka_vel_wawerka Re: Sprawdziłem miała 4 głosy :) 08.10.03, 22:38
        Jasne, Ona nie weszła za to "ogromne" poparcie zdobyła radna Szykulska 113.
        i to z pierwszego miejsca, na dodatek okazało sie,że jeszcze nieprawnie.
        To jest dopiero powód do "dumy".
        ---
        O kandydacie. "Zawsze są lepsi od wybranych"
        /Henryk Brunon Szumelski/
        • Gość: zenek Re: Sprawdziłem miała 4 głosy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 23:35
          > O kandydacie. "Zawsze są lepsi od wybranych"
          > /Henryk Brunon Szumelski/

szczególnie w mniemaniu tych niewybranych
        • Gość: Herold A Szykulska 112 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.03, 08:46

> Jasne, Ona nie weszła za to "ogromne" poparcie zdobyła radna Szykulska 113.
          > i to z pierwszego miejsca, na dodatek okazało sie,że jeszcze nieprawnie.

112. Jakby miała 113 toby mogła zatrzymać mandat. A tak to wie, że korzysta z
          niego niezgodnie z prawem :(
          • wawerka_vel_wawerka Re: A Szykulska 112 09.10.03, 09:57
            Gość portalu: Herold napisał(a):

> wawerka_vel_wawerka napisała:
            >
            > > Jasne, Ona nie weszła za to "ogromne" poparcie zdobyła radna Szykulska 113
            > .
            > > i to z pierwszego miejsca, na dodatek okazało sie,że jeszcze nieprawnie.
            >
            >
            > 112. Jakby miała 113 toby mogła zatrzymać mandat. A tak to wie, że korzysta z
            > niego niezgodnie z prawem :(

Ten jeden głos własny, to jest "potencjał", tak samo jak w przypadku Pinokia.
            Radna dzielnicy Wawer około 60 tys. mieszkańców poparcie 112 głosów to "brzmi
            durnie":(
    • Gość: zygarski Re: TAK! DOROTA KANIA KANDYDOWAŁA W WAWRZE!!! IP: *.waw-kor.leased-e.ids.pl 09.10.03, 13:12
      Bernard Wojciechowski pogromca króla Maciusia - zyda i masona ;)))))))))))))))0
      • wawerka_vel_wawerka Re: TAK! DOROTA KANIA KANDYDOWAŁA W WAWRZE!!! 09.10.03, 13:17
        Gość portalu: zygarski napisał(a):

> Bernard Wojciechowski pogromca króla Maciusia - zyda i masona ;)))))))))))))))
        0

Gościu zygarski dominuje u ciebie myślenie wertykalne.:(
        • Gość: emu Re: TAK! DOROTA KANIA KANDYDOWAŁA W WAWRZE!!! IP: *.acn.waw.pl 09.10.03, 17:00

> Gość portalu: zygarski napisał(a):
          >
          > > Bernard Wojciechowski pogromca króla Maciusia - zyda i masona ;)))))))))))
          > ))))
          > 0
          >
          > Gościu zygarski dominuje u ciebie myślenie wertykalne.:(

powiedzial bernard wojciechowski fizycznie, a wawerka - wirtualnie
          • Gość: wawerek vel wawere Re: TAK! DOROTA KANIA KANDYDOWAŁA W WAWRZE!!! IP: *.acn.waw.pl 09.10.03, 17:03
            dzisiaj w życiu NIC NIE naPiSała...a nie mówiłem/...
            • wawerka_vel_wawerka Re: TAK! DOROTA KANIA KANDYDOWAŁA W WAWRZE!!! 09.10.03, 18:20

> dzisiaj w życiu NIC NIE naPiSała...a nie mówiłem/...

Megalomani, znowu Pinokio nie jest "pępkiem świata", wystarczy, że codziennie
              bedzie "adorował" go Prokurator.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka