wawelka 20.10.03, 17:49 To jest moja niespodzianka...nie "boli" prawda? ___ "Jeśli myślisz, że wszystko idzie dobrze - na pewno nie wiesz wszystkiego" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: artek2003 Re: Do Kubajka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 20:19 WAWERKA ZŁAPAŁA KUBAJKA ZA JAJKA Odpowiedz Link Zgłoś
wawelka Artek te rymy "częstochowskie", zrobisz karierę! 20.10.03, 20:35 najlepiej w forum samorządowym tam sami "intelektualisci"-inaczej. __ "Jeśli myślisz, że wszystko idzie dobrze - na pewno nie wiesz wszystkiego" Odpowiedz Link Zgłoś
wawelka Oj Kubajek... 21.10.03, 21:13 Oj Kubajek, to nie tak maiło być... :) ___ Jeśli myślisz, że wszystko idzie dobrze - na pewno nie wiesz wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżama binokjo Re: Oj Kubajek... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.03, 22:36 No wiesz wewerka to ja gnam z gościnnych występów a Ty mnie puszczasz kantem ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: Oj Kubajek... 21.10.03, 22:37 wawelka napisał: > Oj Kubajek, to nie tak maiło być... > :) > ___ > Jeśli myślisz, że wszystko idzie dobrze - > na pewno nie wiesz wszystkiego ___ Jeśli myślisz, że wszystko idzie źle - na pewno nie wiesz wszystkiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
wavelka Re: Oj Kubajek... 21.10.03, 22:44 zmieniłam pisownię sprawdziłam posta TY użyłeś "V" więc chce być wiarygodna :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek do wavelka 21.10.03, 22:49 wavelka napisał: > idzie dobrze ja to wiem...;) cieszę się za nas obu :) Odpowiedz Link Zgłoś