Dodaj do ulubionych

Conforama - co w zamian?

26.11.08, 23:25
Widziałam wczoraj jakieś wywieszki, że likwidują sklep. Czy ktoś wie co będzie
w zamian?
Obserwuj wątek
    • Gość: sąsiad. Re: Conforama - co w zamian? IP: *.acn.waw.pl 27.11.08, 06:03
      Ponoć ma powstać w tym miejscu nowe osiedle.
      • Gość: wawerczyk Re: Conforama - co w zamian? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 27.11.08, 08:28
        nieprawda, w miejsce Conforamy będzie Leroy Merlin - mozesz wejść na
        strony Conforamy, tam przeczytasz, że w Jankach sklep został
        zlikwidowany, a w jego miejsce jest LM
        • Gość: ciekawy Re: Conforama - co w zamian? IP: *.devs.futuro.pl 27.11.08, 09:26
          A co będzie na tyłach Conforamy, na miejscu dawnej Billi?
          Ostatnio ogrodzili cały teren płotem, ale żadnej informacji nie widziałem.
          • Gość: Bobi Re: Conforama - co w zamian? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 09:35
            Zamiast Billy będzie trasa Olszynki Grochowskiej
            • Gość: wawerczyk Re: Conforama - co w zamian? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 27.11.08, 09:56
              podejrzewam, że będzie tam część "ogrodowa lub ogólnobudowlana -
              (cegły, betoniarki, itp)" - tak jak w przypadku innych marketów tego
              typu.
      • ziomoslaw Re: Conforama - co w zamian? 27.11.08, 13:41
        odnośnie osiedla, ma powstać między przyszłym LM a Promenadą, czyli na terenie Centrum Optyki

www.muratorplus.pl/inwestycje/nowe-inwestycje/pirelli-pekao-real-estate-inwestuje-na-ostrobramskiej,17140_32439.htm
        • Gość: GROM Re: Conforama - co w zamian? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.08, 10:05
          Pytałem personelu sklepowego- ma być Liroy Marlin!
          • Gość: ree Re: Conforama - co w zamian? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 12:02
            to bardzo dobra wiadomość
            • Gość: skafan Re: Conforama - co w zamian? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 15:22
              Nareszcie będzie dobry sklep "ze śrubkami". Dotąd trzeba było jechać
              do Castoramy na Targówek albo do Leroya na Bródno.
              • twitti Re: Conforama - co w zamian? 28.11.08, 15:35
                o fajnie:) lubie leroya:)
              • Gość: swój Re: Conforama - co w zamian? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 28.11.08, 16:19
                Nieprawda - przecież obok Reala (stary Geant) jest Brico Depot - b.
                dobry sklep i nie trzeba daleko jechać. Brico to taka "osiedlowa"
                wersja Castoramy. Mają jednego właściciela
                • Gość: skafan Re: Conforama - co w zamian? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 21:47
                  Otóż to - to wersja osiedlowa. Nie każdą śrubkę tam kupisz.
                  • e._ Re: Conforama - co w zamian? 29.11.08, 13:54
                    Chyba tam jeszcze nie byłeś.
                    Ja korzystam od samego początku i zawsze jest to, czego potrzebuję.
                    Z wyjątkiem kafelków bo jakos tamtejsze nie przypadły mi do gustu.
    • Gość: mroof Re: Conforama - co w zamian? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 23:07
      a czy ktoś wie czy sprzedają tam wykładziny? bardzo pilnie
      potrzebuję dużej ilości :-)
      • ziomoslaw Re: Conforama - co w zamian? 29.11.08, 13:08
        wykładzinę możesz kupić w sklepie Komfort na Targowej, tam masz spory wybór
      • lavvendowa Re: Conforama - co w zamian? 29.11.08, 13:11
        Będzie Leroy i baardzo mnie to cieszy, Conforama to był starszny badziew.
        • Gość: trezz Re: Conforama - co w zamian? IP: *.aster.pl 29.11.08, 20:38
          No tylko jest spory poślizg z otwarciem Leroya, papierki, biurokracja, itp. Na
          wiosnę jeszcze nie bedzie otwarcia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka