Dodaj do ulubionych

ODDAM ŻONĘ I TESCIOWĄ W BARDZO ZŁE RĘCE

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 10:09
Obserwuj wątek
    • Gość: binokjo Re: ODDAM ŻONĘ I TESCIOWĄ W BARDZO ZŁE RĘCE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 10:14
      to przy okazji i moje też
    • Gość: misio_misio Re: idzie zima... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.03, 12:41
      przyjmę do spiżarni, ale tylko w formie mrożonek
      • Gość: ububu Re: idzie zima... IP: *.poczta / 10.1.21.* 20.11.03, 13:32

Oj Puchatku, a ja myślałam, że ty miły jesteś, bo na rowerku po lesie lubisz
        pojeździć jak i ja. A tu co - wilk w owczej skórze!!!!!!!!!!!
        • Gość: misio_misio Re: idzie zima... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.03, 13:50
          a misie z natury są mięsożerne, skąd więc Twoje zdziwienie. ale dobra, pokaże
          że jestem skłonny do ugody: nie muszą być mrożone, ale chociaż odrobinę
          schłodzone... :)
          • wawerka_vel_wawerka Re: idzie zima... 22.11.03, 10:00
            Gość portalu: misio_misio napisał(a):

> a misie z natury są mięsożerne, skąd więc Twoje zdziwienie. ale dobra,
            pokaże
            > że jestem skłonny do ugody: nie muszą być mrożone, ale chociaż odrobinę
            > schłodzone... :)

i wypatroszone...
            :)
            • Gość: misio_misio Re: idzie zima... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.03, 11:36
              Widzę, że masz doświadczenie w przedzimowym zaopatrywaniu misiów. Tak, można
              wypatroszyć, ale podroby też się da skonsumować. Problem mogą natomiast
              stanowić bardzo rozwinięte gruczoły jadowe...:)))
    • Gość: kiwi Sam się oddaj. IP: *.chello.pl 25.11.03, 07:02
      Sam się oddaj. Przynajmniej rodzina odetchnie a dzieci przestaną mieć koszmarne
      sny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka