Gość: Bolek IP: *.acn.waw.pl 28.02.09, 13:40 A dlaczego właściwie ludzie z Grochowa i Kamionka są na forum Praga Płd., Wawer, Rembertów a ludzie z Saskiej Kępy na forum Saska Kępa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pralinka Re: saska kępa praga płd forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 14:35 Misiu... Grochów, Kamionek, Saska Kępa to osiedla Pragi Południe. Możesz sprawdzić w Miejskim Systemie Informacyjnym. Pytanie właściwe: dlaczego Wawer i Rembertów nie mają własnych ? Forum Saska Kępa jest w prywatnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: saska kępa praga płd forum IP: *.acn.waw.pl 28.02.09, 14:40 Landrynko Kochana:), wiem, że to osiedla Pragi Płd. i właśnie dlatego pomyślałem, że to niedobrze, że mieszkańcy Saskiej Kępy tutaj nie zaglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorocia Re: saska kępa praga płd forum IP: *.acn.waw.pl 28.02.09, 17:01 To chyba już ich problem że nie zaglądają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pralinka Re: saska kępa praga płd forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 19:03 Wybacz Misiu nie załapałam niuansu. Na prywatnym Saskiej mały ruch. Są nawet 2, przy czym jedno wygasłe całkowicie, nie licząc spamu. Sasi tu bywają. Życzę im nowego udanego symbolu SK na rondzie Waszyngtona. Jeża na miarę naszych czasów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: saska kępa praga płd forum IP: 62.29.248.* 02.03.09, 11:24 sie czepiacie. Ja zaglądam. I widzę sporo nicków z Saskiej na forum PragiPłd. Inna rzecz że SK w duzej cześci to emeryci więc aktywnych użytkowników forów jest niewielu. Odpowiedz Link Zgłoś
beejay02 Re: saska kępa praga płd forum 18.03.09, 17:15 Dzisiejsi emeryci chadzają na uniwersytety trzeciego wieku, uczą się obsługi komputerów i internetu, :) Odpowiedz Link Zgłoś
beejay02 Re: saska kępa praga płd forum 18.03.09, 17:06 Zaglądają, zaglądają. Nawet pisują czasem sądząc po nickach. :) A że czasem niektórzy bardziej przyznają się do SK nie Pragi Południe - jako zodiakalny lew to rozumiem. Odrobina megalomanii nikomu nie zaszkodziła. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: saska kępa praga płd forum IP: *.acn.waw.pl 19.03.09, 15:34 Nie jest więc źle.:-) Inna sprawa, że również wielu grochowiaków bardziej przyznaje się do Grochowa, niż do Pragi Płd. Niektórzy sasko-kępianie zdają się zaś uważać, że Praga Południe to właśnie Grochów, i że może w ogóle grochowianie ją wymyślili;-) pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
rektor-at Re: saska kępa praga płd forum 03.03.09, 10:33 ja średnio rozumiem czemu Praga Płd i Rembertów mają to samo forum, nie mam nic przeciwko, ale dla mnie to średnio logicznie zrozumiałe połączenie Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.boryczko Re: saska kępa praga płd forum 03.03.09, 10:35 Też się nad tym zastanawiałem i dochodzę do wniosku, że tematów rembertowskich na forum jest tak mało, że robienie oddzielnego nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
rektor-at Re: saska kępa praga płd forum 17.03.09, 00:01 moze masz racje... mam wujka w Rembertowie - z tego co wiem oni maja calkiem prezne forum, ale zupelnie wlasne. W sensie, nie na jakims duzym serwisie typu gazeta.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
jufox Re: saska kępa praga płd forum 28.02.09, 17:32 miałam kiedyś koleżankę, która mówiła, że nie mieszka na Pradze Pdn tylko na Saskiej Kępie :). Odpowiedz Link Zgłoś
pantalon Re: saska kępa praga płd forum 01.03.09, 10:35 dajcie spokoj. Zostawcie im ten ostatni bastion elitarnosci :) PanTalon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grochów City zaraz przeca PanBalon jest z Ochoty IP: *.chello.pl 07.03.09, 08:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: saska kępa praga płd forum IP: *.acn.waw.pl 06.03.09, 16:17 ludzie z saskiej kępy są na forum praga południe, bo podobnie jak mieszkańcy grochowa, kamionka, wawra i rembertowa mieszkają na pradze południe, w wawrze lub w rembertowie. prywatne forum dla saskiej kępy jest martwe. Odpowiedz Link Zgłoś