leggetta 29.09.05, 19:29 Szukam takowych kursow. Czy ktos moglby mi jakies polecic lub podpowiedziec gdzie ich szukac? Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabelski Re: web design-distance learning 29.09.05, 20:07 czy patrzylas na www.open.ac.uk/ Odpowiedz Link
leggetta Re: web design-distance learning 29.09.05, 20:13 patrzylam kiedys, spojrze co teraz maja. czy jest tu moze ktos kto tam sie uczy/l czegokolwiek i moglby podzielic sie ze mna swoim doswiadczeniem jak wyglada taka nauka? Odpowiedz Link
izabelski Re: web design-distance learning 29.09.05, 20:14 ja sie uczylam web design w pracy a to zupelnie inna para kaloszy Odpowiedz Link
leggetta Re: web design-distance learning 29.09.05, 20:19 a czy moglabys mi poradzic jak szukac takiej pracy z tym zwiazanej? mam umiejetnosci nie mam na nie zadnego papierka( z tego wzgledu szukam kursu aby miec na pismie co umiem) Odpowiedz Link
jagienkaa Re: web design-distance learning 29.09.05, 20:24 www.hotcourses.com miało być Odpowiedz Link
tintaja Re: web design-distance learning 29.09.05, 21:01 >a czy moglabys mi poradzic jak szukac takiej pracy z tym zwiazanej? mam >umiejetnosci nie mam na nie zadnego papierka( z tego wzgledu szukam kursu aby >miec na pismie co umiem) Dobre rozwiazanie to stworzyc sobie strone - portfolio i wysylac to jako CV do agencji zajmujacych sie tworzeniem stron internetowych. Jest tez pare agencji ktore przyjmuja projekty i wystawiaj je na przetarg. Kiedyc elance to byla Mekka web designers, moze teraz tez cos tam znajdziesz. www.elance.com I sprobuj zostac czlonkiem jak najwiecej web communities. Ludzie sobie czasem podsylaja projekty jak maja za duzo :) Powodzenia Odpowiedz Link
stronniczy3 Re: web design-distance learning 08.10.14, 22:04 łatwiej będzie uczyć się z książek. Ewentualnie jak masz jakieś pytania to zadawaj je na blogach. Autorzy chętnie odpisują nawet na głupie pytania bo tworzy im to popularność :) Przykłady takich blogów to na przykład dobra-strona.com.pl/ pisanie-stron.waw.pl/ zrob-strone.az.pl/ Odpowiedz Link