leggetta 16.10.05, 12:30 u mnie na south-west jest dzis szaro i pada. Nic mi sie nie chce - oprocz spania, a powinnam sie uczyc... bu bu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia799 Re: czy u Was tez pada? 16.10.05, 12:45 poludniowy Londyn - sloneczko i ani jednej chmurki na niebie. Oj leggetta chyba zeczywiscie nie chce Ci sie uczyc jezeli takie watki zakladasz ;-) Ale co tam, nauka nie zajac... :-) Odpowiedz Link
ula.mac Re: czy u Was tez pada? 16.10.05, 16:08 hmmmm tez mieszkam na poludniowym zachodzie (wilts) i faktycznie dzisiaj po poludniu jest nieciekawie, a rano sie tak ladnie zapowiadalo nieprawdaz??? Ula Odpowiedz Link
amaretta1 Re: czy u Was tez pada? 16.10.05, 16:40 Kobietki, wazne ,ze jest cieplo i trawka zielona!a slonko wyjdzie po obiedzie! przesylam wam duzo usmiechu!!! a w ogole bardzo mili ludzie sa na tym forum!!i to nastraja mnie bardzo pozytywnie!! Odpowiedz Link
ula.mac Re: czy u Was tez pada? 16.10.05, 16:49 ...po jakim objedzie, masz na mysli kolacje juz za 15 minut czwarta i na sloneczko juz nie mam co liczyc dzisiaj, ...przynajmniej narazie nei pada, a trawka dalej zielona to fakt, jakby troszk ezimno , chyba czas rozpalania w piecyku sie zbliza, pozadrwiam wszystkei kobietki ula Odpowiedz Link
amaretta1 Re: czy u Was tez pada? 16.10.05, 17:00 ulenko,u mnie dopiero obiadek bedzie za godzinke!zapraszam!!! glowka do gory i nie smuc sie ! Odpowiedz Link
wdrodze Re: czy u Was tez pada? 16.10.05, 17:43 Poludniowy-zachod,Devon,leje.W radiu internetowym "Polskie przeboje" piosenka "3 noce z deszczem" Gawlinskiego... Odpowiedz Link