leggetta 26.10.05, 22:27 ...O. Szomańska i P. Branny Niech mówią, że to nie jest miłość? Bardzo mi sie ona ostatnio bardzo podoba. Moze dopiszecie utwory warte posluchania? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
violus22 Re: slyszalyscie ta piosenke... 26.10.05, 22:36 Mi tez sie podoba:) Urszula - Dzis Juz Wiem Rzepczyno - Tylko Jeden Dom Pin - Bo To Co Dla Mnie Farba - Nie Warte Nic Patrycja Markowska - Gdy Zgasna Swiatla Kto To & Kasia Wilk - Gdy Minie Sen Gosia Andrzejewicz - Milosc i jeszcze by sie pewnie cos znalazlo. jesli ktos chce to moge powysylac. w ogole to jesli ktos poszukuje jakiejkolwiek piosenki to moge pomoc:) Odpowiedz Link
amaretta1 Re: slyszalyscie ta piosenke... 26.10.05, 22:41 nawet ostatnio slucham jej codziennie ,podaje link www.tu-es-petrus.pl ,kliknij na media bedzie video z ta grupa! i Oni sa tacy piekni ! Odpowiedz Link
princessjobaggy Re: slyszalyscie ta piosenke... 26.10.05, 23:46 Co prawda nie sa one utworami polskich wykonawcow, ale: Katie Melua 'Crawling up the hill' Brand New Heavies 'Surrender' :) Odpowiedz Link
aniazpoznania Re: slyszalyscie ta piosenke... 27.10.05, 19:55 Dzieki za ta piosenke,jest swietna! A moze bedziemy sie wymieniac, kto cos fajnego ostatnio slyszal, ja mam braki z polska muzyka,nie jestem na biezaco. Bardzo lubie Dzem "Do kolyski",to nie taka nowosc, ale super. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
leggetta Re: slyszalyscie ta piosenke... 27.10.05, 19:59 ja wlasnie sciagam wsztskie z listy violus22 bo nie slyszalam zadnej... Odpowiedz Link
eballieu Re: slyszalyscie ta piosenke... 27.10.05, 22:44 A ja moge do usranej smierci sluchac Starego Dobrego Malrzenstwa. Mam ich piosenki na kasetach jeszcze:-) Odpowiedz Link
effata Re: slyszalyscie ta piosenke... 27.10.05, 22:52 A ja już nie - zdarły się :) No i nie miałabym już na czym słuchać. -- Don't guess. Odpowiedz Link
ninagrela Re: slyszalyscie ta piosenke... 27.10.05, 23:42 O jak sie ciesze, bo maz sie ze mnie smieje tylko, a tez ja lubie Stare Dobre Malzenstwo i tez mam kasete jeszcze z lat studiow, oj juz troche minelo, ze az wstyd mowic glosno ile to latek ma ta kaseta, ale jeszcze da sie posluchac. Odpowiedz Link
violus22 Re: slyszalyscie ta piosenke... 28.10.05, 14:51 leggetta, moge cos podeslac jak chcesz, napisz tylko. SDM tez posiadam, a najbardziej lubie '..czwarta nad ranem... moze sen przyjdzie...moze mnie odwiedzisz...' Odpowiedz Link
szyszka11 Re: slyszalyscie ta piosenke... 28.10.05, 14:23 Jestem za ...Starym Dobrym Malzenstwem, chociaz szukam do sciagniecia i jakos nie mam szczescia. I jeszcze lubie Martyne Jakubowicz, choc kaseta juz bardzo zdarta. Odpowiedz Link