natalia.brzeska 26.12.05, 12:01 Byłyście dziewczyny? ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienkaa Re: Jak tam na wyprzedażach? 26.12.05, 12:19 ja sobie wzięłam za punkt honoru nie chodzić na wyprzedaże w Święta. Poza tym w piątek trzasnęłam auto na parkingu i zderzak mi zwisa i nie chcę tym chaszplem jeździć. Do tego dzięki mojemu kochanemy synkowi spałam 3 godziny, a resztę 5 godzin na zmianę z mężem próbowaliśmy uspokoić rozhisteryzowanego 3-latka. A za kilka godzin przyjeżdża teściowa.... PS trochę rozbudowana odpowiedź:) więc krótka wrsja: NIE Odpowiedz Link
jaleo Re: Jak tam na wyprzedażach? 26.12.05, 13:24 Ja mam nadzieje, ze mnie przyjemnosc sklepow w jakiejkolwiek postaci ominie co najmniej do czwartku. I to tylko w celach przetrwania (tzn. zywieniowe). Nienawidze tlumow, niemozliwosci zaparkowania, i badziewia, ktore sklepy sprzedaja na wyprzedazach. Odpowiedz Link
djabholden Re: Jak tam na wyprzedażach? 26.12.05, 17:50 ja wybieram sie z mama na jutrzejsza inauguracje wyprzedazy Next, bylysmy rok i dwa lata temu i jest to 'taka przygoda' czyli wstawanie switem i kupowanie w ilosciach hurtowych, zwykle czesc oddaje jak w domu ochlone po emocjach, ale zawsze cos wybiore (szczegolnie sporo dla dzieci). Osobiscie lubie kupowac na wyprzedazach bo oszczedzam kase, kupuje w sklepach, ktore lubie i nie uwazam ze sa to badziewia (np. M&S, Next, Debenhams). Napisze jutro jak bylo. J Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Jak tam na wyprzedażach? 26.12.05, 17:54 jak się ma Next Directory można po prostu wyprzedaż w Next spędzić....przed komputerem - mnie wysyłają emailem i pocztą listę wyprzedaży na dużo wcześniej, w tym roku już mogłam kupić przed świętami!! albo mogę od jutra. Odpowiedz Link
deadeasy Re: Jak tam na wyprzedażach? 26.12.05, 18:02 ale to chodzi o te adrenaline! ;o) Ja ide jutro bo dostalam bony do M&S i kase na poczet urodzin. Korci mnie zeby sfilmowac dla znajomych te kolejke pod Next ale sie nie bede zrywac w nocy zeby o piatej cyknac zdjecie falujacemu tlumowi :o) Odpowiedz Link
neeki Re: Jak tam na wyprzedażach? 26.12.05, 19:29 coz ja jak zwykle jestem poza UK kiedy sa te wyprzedaze. moj facet wraca w weekend bedzie chodzil po sklepach to powiedzial ze mi cos kupi;) Odpowiedz Link
edavenpo Re: Jak tam na wyprzedażach? 26.12.05, 19:31 A ja wlasnie wrocilam bo chcialam kupic mojej siostrzenicy Barbie w Hamleys na wyprzedazy. Tlumy nieziemskie! Ludzie sa tak omamieni ze chodza jak lunatycy. Wiec weszlam do Hamleys, dostalam zawrotu glowy od wyboru Barbie - Barbie Kopciuszek z kareta, Rock Chick Barbie, Californian Girl Barbie, Barbie i jej kucyk, Girls Aloud Barbie ;-) Wzielam Barbie ksiezniczke z suknia z diamentami i wydarlam do domu ;-) Jutro rano ide do glownego sklepu Diesla na Covent Garden z moimi kuponami ktore dostalam na Gwiazdke. Odpowiedz Link
pati.zop78 Re: Jak tam na wyprzedażach? 26.12.05, 23:34 dlaczego do Nexta idziecie dopiero jutro? wyprzedaz juz od dzis. czy nie??? Odpowiedz Link
pati.zop78 Re: Jak tam na wyprzedażach? 27.12.05, 01:43 no wlasnie widzialam na ich stronie. dziwne, bo ja juz dzis kupowalam ciuszki dla malego za ok. 50% ceny !?! Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Jak tam na wyprzedażach? 27.12.05, 09:53 zależy gdzie - w dużych centrach handlowych otwartych w Boxing Day to tak, ale niektóre sklepy Next np w mniejszych miastach wyprzedaż ma dopiero od dzisiaj. Odpowiedz Link
jaleo Re: Jak tam na wyprzedażach? 27.12.05, 14:16 djabholden napisała: > > Osobiscie lubie kupowac na wyprzedazach bo oszczedzam kase, kupuje w sklepach, > ktore lubie i nie uwazam ze sa to badziewia (np. M&S, Next, Debenhams). Z tym "badziewiem" to mi chodzilo o to, ze wszystko jest wymieszane na wieszakach, lub wala sie po podlodze, i w ogole balagan. A nie o marki sklepow. Odpowiedz Link
neeki Re: Jak tam na wyprzedażach? 27.12.05, 17:30 wczoraj gadalam na temat wyprzedazy z moja siostra. co jest szokujace to to ze sklepy wyprzedaze robia sobie w londynie a w polsce potrafia jeszcze ceny przepisywac na wyzsze. nagminnie w H&M . pamietam ze kiedys mowil ktos na forum iz w polsce M&S jest uwazany za ekskluzywny. podobnie. i tego to ja juz nie moge zrozumiec. jak na polskie warunki ten sklep jest drogi a moim zdaniem maja rzeczy slabe jakosciowo. lubie chodzic do H&M bo w anglii jest to sklep w miare tani i co sie zepsuje to mozna po sezonie wyrzucic. ale placic w polsce wieksze pieniadze np za bizuterie ktora sie rozwala szybko a pierscionki koloruja palec na zielono ? bez przesady. swoja droga moze nie na temat ale odkrylam swietna stronke i bedac w poslce kupilam sobie fajna i niepowtarzalna torbe :) polecam jesli lubicie oryginalne rzeczy wylegarnia.com/index.php Odpowiedz Link
jaleo M&S 27.12.05, 22:10 neeki napisała: > polsce M&S jest uwazany za ekskluzywny. podobnie. i tego to ja juz nie mog > e > zrozumiec. jak na polskie warunki ten sklep jest drogi a moim zdaniem maja > rzeczy slabe jakosciowo. Jesli w Polsce M&S ma ten sam asortyment co M&S np. we Francji czy w Niemczech, to nie jest to calkiem to samo, co M&S w UK. Za granica M&S sprzedaje glownie Classic Collection, czyli te bardziej "emerytkowe" ubrania. Mnie sie ubrania M&S nie podobaja w ogole, nawet ta zachwalana Per Una czy Autograph. Natomiast kupuje tam rajstopy - ja uwielbiam nosic rajstopy azurowe, a w M&S maja zawsze ladne wzory, ktore sie dobrze piora i sa prawie niezniszczalne. Maja tez ladna bielizne, chociaz chyba juz zaprzestali serie Salon Rose, ktora wg. mnie byla ich najlepsza kolekcja. Odpowiedz Link
edzior1 Re: Jak tam na wyprzedażach? 30.12.05, 23:21 neeki a mozna juz u nich placic karta? Odpowiedz Link
edzior1 Re: Jak tam na wyprzedażach? 30.12.05, 23:31 neeki juz doczytalam ... bedac w polsce kupilas torbe.... myslalam ze tu z anglii, znam ten sklep, maja super rzeczy ale nie mozna placic przez int karta i klapa na zabawy z wysylaniem z polski przez znajomych nie mam czasu.... ale te torebki.... cuda na pasku i tylko mowia ..... KUP KUP MNIE!!! Odpowiedz Link
edzior1 Re: Jak tam na wyprzedażach? 30.12.05, 23:34 a co do wyprzedazy.. to szerokim lukiem omijalam sklepy ciuchowe.... nie nie jestem chora ale remontuje dom i na wyprzedazy bylam.... nowe karnisze i zaslony, reczniki, i super okurzacz half price! coz nie mozna miec wszystkiego naraz Odpowiedz Link
neeki Re: Jak tam na wyprzedażach? 31.12.05, 01:01 no nie mozna mi kolega zrobil przelew ze swojego konta netowego Odpowiedz Link
deadeasy bylyscie, bylyscie... 27.12.05, 18:04 Dzisiaj poszlam na 9-ta. Co prawda falujacego tlumu juz pod Nextem nie bylo - bo caly sie "ukryl" we wnetrzu sklepu ale udalo mi sie "cyknac" pare kobiet- mulow objuczonych tormabi Next ;) Sama odwiedzilam: 1) M&S bo lubie Per Una a i inne ciuchy mysle, ze ca calkiem niezle - niestety, bede musiala odwiedzic sklep w Southport bo ten w Liverpool jakos nie mial tych rzeczy, ktore widzialam w S'port. Mezowi kupilam spodnie do pracy. 2) John Lewis (dawne GH Lee), stoiska Mexx (2 plocienne bluzki) i Esprit (T- shirt i spodnie) 3) Next - 2 bawelniane bluzki 4) Lewis's - stoisko Mexx (koszula, golf, 2 bawelniane bluzki) Wszystko co kupilam nadaje sie do noszenia do biura i na "mniej sztywne" wyjscie. W pracy dla kobiet panuje "smart(ish) casual" wiec ... wiele ptakow- jeden kamien ;o) Odpowiedz Link
jagienkaa Re: bylyscie, bylyscie... 27.12.05, 22:12 ja jadę jutro do Birmingham z mamą w poszukiwaniu 'tańszych' prezentów gwiazdkowych. Muszę mamę nastawić na najgorsze! Odpowiedz Link