natalia.brzeska Re: Urodziny Jagienki 07.02.06, 09:40 Jak zwykle za szybko ENTER wcisnęłam.... Jagienko, wszystkiego naj, naj, naj!!! Spełnienia wszystkich marzeń, zdrówka i sukcesów zarówno zawodowych jak i osobistych!!!! Odpowiedz Link
evita1972 Re: Urodziny Jagienki 07.02.06, 10:38 Zdrowka najzdrowszego , sloneczka najjasniejszego....I tradycyjnym polskim zwyczajem-100 lat!!! Odpowiedz Link
gugitsa Re: Urodziny Jagienki 07.02.06, 11:22 jagienko, niech na twoim slonecznym niebie nigdy nie zawisnie zadna chmurka! Odpowiedz Link
chihiro2 Re: Urodziny Jagienki 07.02.06, 11:41 Dolaczam sie do zyczen! Spelnienia marzen i duuuuuuzo zdrowia, milosci i radosci! Odpowiedz Link
karolinazuk Re: Urodziny Jagienki 07.02.06, 12:39 Ja tez sie dolaczam. Wszystkiego najlepszego z okazji Twoich Urodzin. Wyslalam Ci tez text rano, nie wiem tylko czy doszedl bo u mnie w domu jest slaby zasieg. Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Urodziny Jagienki 07.02.06, 12:56 strasznie mi miło że pamiętałyście, naprawdę! Karolina - Twój sms był pierwszy dzisiaj:) pozdrawiam was wszystkie (-ich) bardzo serdecznie. Odpowiedz Link
netimka Re: Urodziny Jagienki 07.02.06, 13:22 ...Wszystkiego NAJ i samych usmiechow na codzien... Odpowiedz Link
izabelski Re: Urodziny Jagienki 07.02.06, 13:41 Jagienko niech ci sie wiedzie i niech najfajniejsze marzenia ci sie spelnia :-) Odpowiedz Link
eballieu Re: Urodziny Jagienki 07.02.06, 13:54 Najlepszego zycze. Spelnienia marzen i duzo czasu w zyciu na przyjemnosci! Odpowiedz Link
leggetta Re: Urodziny Jagienki 07.02.06, 14:11 Jagienko! Oby Cie wiele przyjemnosci spotkalo, nie tylko dzis! Milego dnia:) Odpowiedz Link
liley11 Re: Urodziny Jagienki 07.02.06, 15:19 No to z Tej Oto Okazji: Zebys byla zawsze szczesliwa i zeby nie zabralko Ci niczego, co do szczescia potrzebne, a ewentualne problemy byly dla Ciebie gra i zabawa, w ktorej zawsze odnosisz zwyciestwo. Odpowiedz Link
mgna Re: Urodziny Jagienki 07.02.06, 16:18 Sto Lat! Sto Lat! Niech zyje, zyje nam! Wszystkiego naj, naj Jagienko. Kiedy w nasze strony zawitasz? Ja zaczynam juz balowac w ta sobote, wiec jesli bedziesz tutaj, to dolacz do nas :) (Nie wysylam SMS'ow bo jak co miesiac zmaksowalam i niechce nadplacac) Pozdrowienia, Marzena Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Urodziny Jagienki 07.02.06, 17:23 Marzenko, chciałabym, ale mąż mnie nie puści hehe. A tak naprawdę to będę w Twoich okolicach w niedzielę gdyż w poniedziałek rano lecimy do Monachium na (niecały) tydzień z Manchesteru. Ale tak na weekend to pewnie będę dopiero w marcu. Odpowiedz Link
mgna Re: Urodziny Jagienki 07.02.06, 23:43 Ach to pewnie nie bedziesz miala kiedy sie urwac na spotkanie. W takim razie uzadzimy cos w marcu :) Bawcie sie dobrze w Monachium. Odpowiedz Link
lucasa Re: Urodziny Jagienki 07.02.06, 19:36 buziaczki i usciski od naszej czworeczki A Odpowiedz Link
ewika-uk STO LAT!!!! 07.02.06, 21:25 a ja zawsze nie w temacie(dopiero sie dowiedzialam) i na koncu... ... wszystkiego co najlepsze,duzo zdrowka i usmiechu,radosci z zycia..i wszystkiego NAJ,NAJ..Sto lat!!!-udanego pobytu w monachium! Odpowiedz Link
kofitofi Re: Urodziny Jagienki 07.02.06, 21:31 Dolaczam sie do zyczen. Wszystkiego najlepszego Jagienko, spelnienia marzen, zawsze usmiechu na buzi, oraz zadowolenia z Rodzinki. Odpowiedz Link
princessjobaggy Re: Urodziny Jagienki 07.02.06, 21:34 Jagienka, Duzo zdrowka, milosci i usmiechu, spelnienia najskrytszych marzen (nie wszystkich w tym roku, bo zawsze trzeba jakies miec ;)), postepow w hiszpanskim oraz niekonczacych sie powodow do dumy z meza i synka :) Odpowiedz Link
fanny Re: Urodziny Jagienki i Chihiro!!! 07.02.06, 23:07 Aby Wam sie w zyciu udalo osiagnac wszystkie zalozone cele Dziewczyny! Chciec to moc. Wystarczy uwierzyc :) f. Odpowiedz Link
chihiro2 Re: Urodziny Jagienki i Chihiro!!! 08.02.06, 10:36 Bardzo dziekuje :* Bardzo chce uwierzyc, ze moge te moje cele osiagnac... Odpowiedz Link
effata Re: Urodziny Jagienki 07.02.06, 23:13 To chyba ja na koniec :) (gorzej już być nie może, ale ja zaznaczałam, że rocznicowym zwierzęciem nie jestem). Ja też ci życzę wszystkiego NAJ i ... żeby ludzie na forum używali wyszukiwarki (bo ty dobre serce masz i nikogo bez linka nie zostawisz, a gdzie czas na przyjemności :))) -- Don't guess. Odpowiedz Link
jaleo Re: Urodziny Jagienki 08.02.06, 00:17 No to jeszcze zdazylam przed polnoca :-) Sto lat i Jagienka is a jolly good fellow. Odpowiedz Link
gosiash Re: Urodziny Jagienki 08.02.06, 03:31 A ja juz niestety nie zdazylam, bo dopiero po polnocy udalo mi sie kompa uruchomic, bo wczesniej to pakowalam prezenty i dmuchalam balony :))) Spoznione, wiec nieco, ale baaaardzo szczere i gorace zyczenia w Twym kierunku Jagienko sle. Zeby Ci sie radosnie zylo, a kazdy dzien niech Ci przynosi cos milego. Buziaczki, Gosia Odpowiedz Link
basia313 Re: Urodziny Jagienki 08.02.06, 11:41 ODe mnie Jagienko rowniez wszystkiego dobrego, duzo radosci i optymizmu na cale zycie. Odpowiedz Link
violus22 Re: Urodziny Jagienki 09.02.06, 20:03 Spoznione lecz szczere zyczenia ode mnie - wszystkiego najlepszego! :) Odpowiedz Link