gosica37 05.03.06, 12:32 Czy ktos wie gdzie zostal przeniesiony? Do tej pory odbywal sie co niedziele niedaleko stacji metra Angel,na placyku kolo Tesco,ale juz go tam nie ma:( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
st0krotka Re: Farmer's market - Islington 05.03.06, 13:11 tu znajdziesz lokalizacje wszystkich farmers' markets w Londynie: www.lfm.org.uk/ pisza, ze Islington market zostal przeniesiony do William Tyndale School (behind the Town Hall), Upper Street, Islington. Odpowiedz Link
edavenpo Re: Farmer's market - Islington 05.03.06, 14:58 Wlasnie wrocilam z Farmer's Market w Islington ;-) Jest za Town Hall, jak idziesz od strony stacji Angel wzdluz Upper Street to skrecasz w prawo zaraz przed Town Hall, jest kilka widocznych znakow. POwinnas znalezc bez problemu. Przeniesli go tam z Essex Rd chyba z kilka dobrych m-cy temu. Terz jest od 10:30 do 14:00 (kiedys trwal tylko 2 h) Odpowiedz Link
gosica37 Re: Farmer's market - Islington 06.03.06, 14:11 Dzieki!! Znajde bez problemu bo znam te rejony! Uwielbiam tamtejsze jabluszka i nie moge sie juz doczekac niedzieli:) Odpowiedz Link
gosica37 Re: Farmer's market - Islington 12.03.06, 19:25 Bylam dzisiaj.Targ znalazlam bez problemu:) Kupilam chyba z 4 kg roznych jablek i wlasnie je chrupie. Sa przepyszne!!! :DDD Odpowiedz Link
edavenpo Re: Farmer's market - Islington 12.03.06, 19:53 Tez bylam ;-) Moze sie nawet minelysmy ;-) Ja kupilam torbe mini pomidorkow - zoltych i zielonych. Drogie jak cholera ale warte kazdego pensa bo maja smak nieziemski ;-) Odpowiedz Link
gosica37 Re: Farmer's market - Islington 12.03.06, 19:56 Tez kupilam czerwone mini pomidorki:) Bylam ok 12:) A w nastepna niedziele tez jedziesz? Odpowiedz Link
edavenpo Re: Farmer's market - Islington 12.03.06, 20:03 Ja tez bylam okolo 12:00 ;-) Zawsze jestem tam co tydzien ;-) Odpowiedz Link