edavenpo Re: Biel ;-) 13.03.06, 10:13 www.bialekozaczki.blog.pl Ela, uwielbiam ta strone! Wyglada na to ze biale kozaczki sa tez tutaj bo to zdjecie wyglada jakby zostalo zrobione na lotnisku w Luton ;-))) kriwol.com/Biale%20Kozaczki/157.jpg Odpowiedz Link
princessjobaggy Re: Biel ;-) 13.03.06, 14:01 Ale numer :DDD Nie mialam pojecia, ze biale kozaczki takie modne! Dobrych pare lat temu bardzo chcialam miec biale kozaki, ale nie bylo zadnych ciekawych w sklepie. Wszyscy nosili tylko czarne i brazowe. Teraz kiedy moglabym sobie takie sprawic, nie zrobie tego, bo to az smieszne jest. Odpowiedz Link
edavenpo Re: Biel ;-) 13.03.06, 16:05 Dobrych pare lat temu bardzo > > chcialam miec biale kozaki, ale nie bylo zadnych ciekawych w sklepie. __ Ja na moim slubie cywilnym wlasnie dobre pare lat temu mialam czarny stroj z bialymi ekhm.. kozaczkami... Teraz te moje nieszczesne kozaczki chyba usune komputerowo ze wszystkich zdjec ;-)))))) Odpowiedz Link
patch_of_heaven Re: Biel ;-) 13.03.06, 10:24 Oficjalnie cofam to, co napisalam, rozpoczynajac watek pt. Polki w Polsce. Na oczy mi padlo, czy co????????????????????? Toz to plaga bk! Odpowiedz Link
hwyl Re: Biel ;-) 13.03.06, 12:16 Boskie, boskie, boskie! Najlepsze sa te sobowtory Violletki Villas :) Odpowiedz Link
robak.rawback Re: Biel ;-) 13.03.06, 15:13 to wam sie podobaja czy nie? bo tak gadacie ze nie moge wywnioskowac czy sie jaracie czy wyglupiacie hmmmm :b heh Odpowiedz Link
tuti Re: Biel ;-) 13.03.06, 15:42 jako obronca ucisnionych, protestuje przeciw dyskryminacji bieli. aczkolwiek kozaki mam jedynie czarne i brazowe :) + szczegolne brawa dla pani w 'malej czarnej' i bialych kozakach! Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Biel ;-) 13.03.06, 17:25 rany, widzę że określony rodzaj kobiet nosi białe kozaczki i obowiązkowe jest do tego solarium:))) chyba nie jestem modna;) Odpowiedz Link
plonaca.zyrafa Re: Biel ;-) 14.03.06, 18:36 Ja tez nie (calym dniami w trampkach :)), ale to chyba dobrze :) Swietny pomysl na bloga :) Ale przeraza troche monotonne "otoczenie" kozakow. Podwiniete nogawki, minispodniczki etc. Nic co by swiadczylo o inwencji posiadaczki. Fason (niech wybacz mi wielbicielki) tez mnie niezmiernie denerwuje, te dlugie noski w ogole mi sie nie podobaja. Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Biel ;-) 14.03.06, 18:45 a może ktoś widział reklamę Actimela gdzie pani w białych kozaczkach sobie skacze po kałuży ala 'singing in the rain':P moda totauj już też choba dochodzi;) Odpowiedz Link