dariazv 13.03.06, 22:24 Czy ktoras z was ma moze takie buty? Podobno bardzo dobre...Chce takie kupic Moze ktos je zna:-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalia.brzeska Re: buty mbt 13.03.06, 22:35 czy to są te do chodzenia, na grubej podeszwie? Odpowiedz Link
tuti Re: buty mbt 14.03.06, 12:14 brzmi legendarnie, ale chyba niewielu na nie stac(?) albo jak juz ktos ma to tylko biega bez przystanku i nie ma czasu na internett;) www.marathonguide.com/bulletinboards/index.cfm?step=4&ID=5123&Type=runner&Topic=14 +google mbt running Odpowiedz Link
edavenpo Re: buty mbt 15.03.06, 23:50 Jak chcesz naprawde dobre buty do biegania a mieszkasz w Londynie to odwiedz Runner's Need na Camden (34 Parkway). Tam robia wkladki do adidasow zaprojektowane 'pod stwoja stope' - wchodzisz na treadmill, biegniesz i oni mierza jak biegasz i gdzie Twoje stopy potrzebuja wsparcia. Placi sie ok 60-70 funtow czyli norma jak na dobre buty do biegania. Odpowiedz Link
dariazv Re: buty mbt 16.03.06, 00:53 chodzi mi raczej o wygodne buty niz buty do biegania. Spedzam naprawde wiele godzin w pracy na stojaco i na chodzaco i nie chce zeby mnie tu i owdzie po takim dniu pracy bolalo.A p buty te w wielu bolach pomagaja.A i podobno wplywaja na zmniejszenie celulitis...Dzisiaj je probowalam...Jeszcze sie nie zdecydowalam ale jestem coraz blizej. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aniaheasley Re: buty mbt 16.03.06, 15:18 Wiesz co ja bym radzila tak - nie dajmy sie zwariowac... Firma, ktora sprzedaje cudowne ponoc buty przy pomocy chwytu reklamowego, ze sa one oparte na barefoot technology? Hmmm, bosonoga technologia sprzedazy obuwia? £130 za butki wygladajace mocno ortopedycznie, oparte na bosonogiej technologii masajskiej...? Kojarzy mi sie z cudami typu 'sauna belt' czy inne idiotyzmy reklamowane w polskiej telewizji. Wydaje mi sie ze ta firma zeruje na klientach szukajacych cudownego uleczenia boli kregoslupa, i na powszechnym dosc przekonaniu, ze jak cos ma naprawde pomoc to musi byc odpowiednio drogie. Odpowiedz Link
natalia.brzeska nike 16.03.06, 16:18 O tych butach było głośno zeszłego lata. Jednak chwilę potem słuch o nich zaginął. Najwyraźniej się po prostu nie sprawdziły. Zgadzam sie z tym, co powiedziała Ania H. PRzymiesz te nowe buty Nike do tańczenia (czarne z czerwienią). Czułam się w nich jak w kapciach, bardzo wygodne. Pewnie latem je kupię. Odpowiedz Link
dariazv Re: buty mbt 02.04.06, 00:32 No i kupilam je...podziele sie wrazeniami jak juz w nich troche pochodze. A tak BTW to podobno pomagaja w walce z cellulitis:-) Odpowiedz Link
mgna Re: buty mbt 04.04.06, 20:34 Widzialam je na Yoga Show w ten weekend...z estetycznego punktu widzenia sa brzydkie...no ale czesto jesli chodzi o wygode na estetyke wygladu nie powinno sie zwracac uwagi.... Odpowiedz Link