13.03.06, 22:24
Czy ktoras z was ma moze takie buty? Podobno bardzo dobre...Chce takie kupic
Moze ktos je zna:-)
Obserwuj wątek
    • natalia.brzeska Re: buty mbt 13.03.06, 22:35

czy to są te do chodzenia, na grubej podeszwie?
      • dariazv Re: buty mbt 13.03.06, 22:37
        tak to te
        • tuti Re: buty mbt 14.03.06, 12:14
          brzmi legendarnie,
          ale chyba niewielu na nie stac(?) albo jak juz ktos ma to tylko biega bez
          przystanku i nie ma czasu na internett;)

www.marathonguide.com/bulletinboards/index.cfm?step=4&ID=5123&Type=runner&Topic=14
          +google mbt running
          • edavenpo Re: buty mbt 15.03.06, 23:50

Jak chcesz naprawde dobre buty do biegania a mieszkasz w Londynie to odwiedz
            Runner's Need na Camden (34 Parkway). Tam robia wkladki do adidasow
            zaprojektowane 'pod stwoja stope' - wchodzisz na treadmill, biegniesz i oni
            mierza jak biegasz i gdzie Twoje stopy potrzebuja wsparcia. Placi sie ok 60-70
            funtow czyli norma jak na dobre buty do biegania.
            • dariazv Re: buty mbt 16.03.06, 00:53
              chodzi mi raczej o wygodne buty niz buty do biegania. Spedzam naprawde wiele
              godzin w pracy na stojaco i na chodzaco i nie chce zeby mnie tu i owdzie po
              takim dniu pracy bolalo.A p buty te w wielu bolach pomagaja.A i podobno
              wplywaja na zmniejszenie celulitis...Dzisiaj je probowalam...Jeszcze sie nie
              zdecydowalam ale jestem coraz blizej.
              Pozdrawiam
    • aniaheasley Re: buty mbt 16.03.06, 15:18
      Wiesz co ja bym radzila tak - nie dajmy sie zwariowac...
      Firma, ktora sprzedaje cudowne ponoc buty przy pomocy chwytu reklamowego, ze sa
      one oparte na barefoot technology? Hmmm, bosonoga technologia sprzedazy obuwia?
      £130 za butki wygladajace mocno ortopedycznie, oparte na bosonogiej technologii
      masajskiej...? Kojarzy mi sie z cudami typu 'sauna belt' czy inne idiotyzmy
      reklamowane w polskiej telewizji. Wydaje mi sie ze ta firma zeruje na klientach
      szukajacych cudownego uleczenia boli kregoslupa, i na powszechnym dosc
      przekonaniu, ze jak cos ma naprawde pomoc to musi byc odpowiednio drogie.
      • natalia.brzeska nike 16.03.06, 16:18

O tych butach było głośno zeszłego lata. Jednak chwilę potem słuch o nich
        zaginął. Najwyraźniej się po prostu nie sprawdziły.
        Zgadzam sie z tym, co powiedziała Ania H.

PRzymiesz te nowe buty Nike do tańczenia (czarne z czerwienią). Czułam się w
        nich jak w kapciach, bardzo wygodne. Pewnie latem je kupię.

• dariazv Re: buty mbt 02.04.06, 00:32
      No i kupilam je...podziele sie wrazeniami jak juz w nich troche pochodze. A tak
      BTW to podobno pomagaja w walce z cellulitis:-)
    • mgna Re: buty mbt 04.04.06, 20:34
      Widzialam je na Yoga Show w ten weekend...z estetycznego punktu widzenia sa
      brzydkie...no ale czesto jesli chodzi o wygode na estetyke wygladu nie powinno
      sie zwracac uwagi....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka