Dodaj do ulubionych

Walesa w Liverpool...

15.05.06, 23:32
... wlasnie uslyszalam w bbc news... az poszukalam w necie cos wiecej...

www.bbc.co.uk/liverpool/content/articles/2006/04/13/faith_lechwalesa_feature.shtml
juz chyba kolejny raz bardziej go doceniaja zagranica niz w kraju... choc ja
nie oceniam, ale to milo jak polaka doceniaja tutaj... dla mnie on duzo
zrobil, ale jako prezydent to sie nie popisal...
Obserwuj wątek
    • izabelski Re: Walesa w Liverpool... 15.05.06, 23:40
      jak bym byla blizej, tobym sie wybrala
    • jagienkaa Re: Walesa w Liverpool... 15.05.06, 23:45
      ciekawe czy Dudek sobie pójdzie go zobejrzeć:)
      • netimka Re: Walesa w Liverpool... 15.05.06, 23:49
        jagienkaa napisała:

> ciekawe czy Dudek sobie pójdzie go zobejrzeć:)

po tym jak go nie powolali na misitzrostwa to sie chyba publicznie na razie
        pokazywac nie bedzie ;-)... no i franka tez mi trpszke szkoda ale to tak btw...
        • jagienkaa Re: Walesa w Liverpool... 15.05.06, 23:53
          no faktycznie, aż weszłam na Onet żeby poczytać! ach ale Benitez Dudkowi
          narobił...chociaż trzeba przyznać że Reina się popisał na FA Cup. Kuszczak
          dostał właśnie nagrodę BBC za obronę gola sezonu, ale Boruc?... no nie wiem. Wg
          mnie Dudek jest takim samym bramkarzem jak inni, a przynajmniej był częścią
          reprezentacji, lubiany i szanowany...a Frankowski niestety miał tyle okazji
          żeby się popisać i zmarnował je. Ale za to mój 'ulubieniec' Rasiak jedzie hehe.
          Rasiak song rulez!!!
          • netimka Re: Walesa w Liverpool... 16.05.06, 00:01
            ja to na zywo na gazecie czytalam ,sama jestem w domu, pierwszy raz w anglii
            wogole i tak siedze na nece caly dzien... do tego w miedzyczasie wypelnialam
            kwestionariusz na interview na jutro i w pierszym pytaniu czy jestem karalna
            zamiast no to ja yes zakreslam z tego wrazenia,ze dudek nie jedzie... reszte
            wypelnima poznije jak juz caly sklad byl, to co ja bym popisala ;-)... tak sie
            zachowuje baba sam w angli, jak kibic pojechal do polski... ach...
            a boruc dobrze bronil ostatnio w man, ale sie roztyl.... a to juz na inny
            watek/forum...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka