Dodaj do ulubionych

odchudzanie

30.05.06, 18:17
chce zaczac sie odchudzac :D heheheeh
mam 16kg do oddania w dobre rece
czy macie moze jakies doswiadczenie z tzw "wspomagaczami" odchudzania w
formie tabletek roznorakich?
bo zupelnie nie znam angielskiego rynku "tabletek na odchudzanie"

jak cos znacie, to napiszcie
dzieki
Obserwuj wątek
    • annamaria0 Re: odchudzanie 30.05.06, 18:31
      Przecietna angielska ma b. maly wybor takich preparatow, zwlaszcza, ze porownuje
      z apteka moich rodzicow w malym polskim miasteczku w biednym regionie, gdzie
      oczoplasu mozna dostac od polskich, amerykanskich, skandynawskich i inn srodkow
      wspomagajacych. Glownie rozne warianty specyfikow zaw. blonnik, ocet jablkowy,
      chrom, L-karnityne, enzymy z papai (polecam Vitazym). Tu wiekszy wybor
      znajdziesz w sklepach typu Holland & Barrett lub sklepach internetowych np.
      www.victoriahealth.com/vh2/, ewent. sklepach chinskich.
      Polecam zakupy w Pl, ale jesli chcesz cos kupic tutaj, to preparaty z ww.
      skladnikami sa w miare skuteczne, w polaczeniu z ruchem i sensownym odzywianiem
      (nie dieta, diety tucza). Poczytaj tez "French Women Don't Get Fat" oraz
      "Japanese Women Don't Get Fat or Old".
      • annamaria0 Re: odchudzanie 30.05.06, 19:06
        znalazlam jeszcze:
        www.inhousepharmacy.co.uk/weight-loss/weight-loss.html
    • agalon Re: odchudzanie 30.05.06, 19:15
      bardzo chetnie przyjme! nawet i 20 kg!!!! ;-))) a to dla tego ze od lat nie
      moge przytyc!!!
      • kabushka Re: odchudzanie 30.05.06, 19:21
        Agalon, dolaczam sie do Ciebie! Ja rowniez chetnie przyjme czyjes zbedne
        kilogramy! Natychmiast! Wygladam jak chart angielski, niedlugo (3 lipca) lece
        do Polski i juz mnie Artur straszy, ze naslucham sie znowu... Juz sie boje...:-)
        • ralphos Re: odchudzanie 30.05.06, 19:58
          He, he, to ja dorzucę jeszcze swoje zbędne 10-15 kilogramów. W tym roku
          pozbyłem się już 7kg, ale jeszcze sporo do zrzucenia. Zawsze najlepiej się
          czułem jak wyglądałem jak chart angielski:)

A co do wspomagaczy odchudzania polecam góry. 3-tygodniowy wyjazd w Tatry -
          minus 6kg. 2-tygodniowy wyjazd w Alpy - minus 7kg. Oczywiście trzeba zasuwać
          po górach, a nie podziwiać je z daleka, ale same pozytywy: ładne widoki,
          kondycja mocarna, kilogramy lecą :)
    • marta-siwek Re: odchudzanie 08.06.14, 12:29
      sprobuj tego typu odchudzania, bardzo fajne :) STRONA PRODUCENTA mango
    • drwitekt Re: odchudzanie 18.12.14, 21:43
      przejrzyj sobie w wolnej chwili zestawienie najczesciej wybieranych tabletek na odchudzanie na blogu dieta3dchilli.blogspot.com/2014/01/skuteczne-tabletki-na-odchudzanie-fakty.html
    • olka_nawiazka Re: odchudzanie 08.01.15, 20:37
      tabletki na odchudzanie bywaja przydatne i motywuja, warto zerknac jakie sa najczesciej wybierane www.tabletkinaodchudzanie.me
      • sylwiass33 Re: odchudzanie 29.03.15, 14:48
        Słyszeliście o tym nowatorskim komplecie odchudzającym forever tzn. aloesowy komplet odchudzajacy Clean 9? jest całkiem naturalny i nie mieści żadnej chemii a można schudnąc parę kilo w kilka dni, moja znajoma kupiła i 4 kilo bez problemu schudła - ja juz go mam ale czekam by zacząc za kilka dni zresztą zobacz go sobie na forever-polska.pl tam dziale zdrowe odchudzanie jest....
    • karolatok Re: odchudzanie 07.04.16, 15:34
      w ziołach firmy Everest jest jedna herbata o nazwie Vidanga redukcja wagi. Herbata sklada się z ziół aruwedyjskich jest sprowadzana z Indii. Do kupienia w sieci , i w Zielonysklep.com
      • liley11 Re: odchudzanie 10.04.16, 22:58
        Karolatok, a co to jest "zioła aruwedyjskie"?
    • damiangarcinia Re: odchudzanie 27.12.16, 21:40
      Polecam tabletki na bazie garcini. Wiem, że dziwnie to brzmi, ale preparat na mnie zadziałał oczywiście wiązało się nie tylko z braniem tych tabletek. Najważniejsze, żeby zrezygnować z przekąsek (tłustych) i podjadania. Zgubiłem już jakiś czas temu 10 kg i teraz ważę 80 kg i waga nie rośnie. Podsyłam adres stronki na temat tego produktu:
      garciniacambogia.blog.pl/
      Polecam
      Damian
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka