basia313 06.06.06, 15:39 do nauki jazdy samochodem? szukam szukam i nie wiem, ktore sa dobre. mieszkam w SE. Moalam kilka lekcji z BSM, ale nie wiem, czy inni tansi sa rownie dobrzy, gorsi, czy tez moze lepsi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greentea2 Re: ktore firmy polecacie 06.06.06, 16:39 Znam firme, ktora jezdzi w E, Mutual Driving School. Jezeli pokrywaja twoja okolice to bardzo polecam chlopaka o imieniu Stewart, swietny nauczyciel, nawet ja dzieki niemu zdalam:) Odpowiedz Link
tuti ooooOfftopik;) 06.06.06, 16:48 ooo!! to zawsze mnie nastraja bojowo! Czy uwazacie ze kazdy powinien miec prawo jazdy? Ma predyspozycje? Generalnie rzecz biorac, chcialabym by ludzie czesciej potrafili powiedziec: Prowadzenie to nie dla mnie (no i przestac prowadzic), tak jak potrafia powiedziec (przykladowo) Nie potrafie nauczyc sie jezyka obcego. albo nie umiem gotowac! A o ile bezpieczniej do tego bylo by wtedy b na drogach :) zawsze chcialam to gdzies napisac ;)))))))) Odpowiedz Link
darma13 Re: ooooOfftopik;) 06.06.06, 17:07 Chcesz to masz. Prowadzenie to nie dla mnie!!!Niestety ubolewam nad tym bardzo, gdyz brak predyspozycji w tym kierunku, utrudnia mi zycie - zwlaszcza tutaj.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mama5plus Re: ooooOfftopik;) 06.06.06, 17:20 Tuti zgadzam sie! Mam prawo jazdy ale prowadzenie to nie dla mnie. Wiec jezdzilam tylko pod absolutnym przymusem. Teraz nie musze wiec nie jezdze! I tak mi z tym dobrze ;-P Odpowiedz Link
jagienkaa Re: ooooOfftopik;) 06.06.06, 17:59 hmmm ja umiem i lubię jeździć ale nie umiem parkować. I do jakiej kategorii się zaliczam? Odpowiedz Link
mama5plus Re: ooooOfftopik;) 06.06.06, 17:22 > zawsze chcialam to gdzies napisac ;)))))))) Hehe, zawsze chcialam to z siebie wyrzucic ;o) Uff! Jakie catharsis ;) Odpowiedz Link
greentea2 Re: ooooOfftopik;) 06.06.06, 17:32 Nie kazdy, a zwlaszcza ci pozbawieni wyobrazni. Ja zawsze myslalam, ze nigdy nie bede w stanie prowadzic samochodu, ze sie nie nadaje. W koncu zdecydowalam sie zrobic prawko i zaskoczylam sama siebie, niczego mi nie brakuje:). Zaczelam jezdzic dopiero dwa miesiace temu po dlugiej przerwie od egzaminu, wciaz mam wielkiego staracha, ale jest coraz lepiej. Odpowiedz Link