beesok 20.06.06, 15:44 dziewczyny - nie chce mi sie lazic i szukac :) potrzebuje brazowe havaianas - wiecie moze gdzie maja najwiekszy wybor w londynie??? dzieki z gory :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbarakaroluk Re: havaianas :) 20.06.06, 22:11 jest taki sklep brazylijski na Queensway w ktorym maja havaianas, ale szczerze mowiac nie wiem jaki bo jeszcze tam nie bylam:)...dopiero sie wybieram:) podaje adres Qeensway Market 23-25 queensway W2 4QP Shop F8 pozdrawiam baska Odpowiedz Link
beesok Re: havaianas :) 20.06.06, 22:49 dzieki dziewczyny!!! wybiore sie w weekend do tych sklepow - z Internetu to ostatecznosc - musze najpierw sprawdzic swoj rozmiar poza tym nacielam sie juz raz na zamowieniach webowych i wole przymierzyc, zaplacic i miec od razu :) Odpowiedz Link
barbarakaroluk Re: havaianas :) 20.06.06, 22:52 daj znac jak poszlo! ja sie wybieram do tego na qeensway more w czwartek - podziele sie wrazeniami:) Odpowiedz Link
jaleo Re: havaianas :) 20.06.06, 22:15 W Schuh sprzedaja sporo roznych Havaianas. Poza tym mozesz sprobowac w necie. Odpowiedz Link
barbarakaroluk Re: havaianas :) 20.06.06, 22:20 i jeszcze jeden link - sklep w ktorym maja havaianas www.favelashop.com/ Odpowiedz Link
barbarakaroluk Re: havaianas jeszcze raz:) 20.06.06, 22:32 mozna jeszcze zamowic www.havaianas.com Odpowiedz Link
chihiro2 Re: havaianas :) 20.06.06, 22:59 Gumowe japonki z malutka flaga brazylijska na paseczkach, produkcji brazylijskiej. Najbardziej coolerskie japonki swiata :) I chyba jedne z drozszych, zwazywszy material, z jakiego sa wykonane. A rozpropagowala je bodajze Gisele. Odpowiedz Link
beesok Re: havaianas :) 21.06.06, 16:27 tanie nie sa fact :) ale slodkie - ja chce te bez flagi ale brazowo-zlote :) he he he szkoda tylko ze nie mam nog Gisele :))))) dam znac - w tygodniu nie mam czasu ale to jest na liscie 'things to do' w weekend :) Odpowiedz Link
barbarakaroluk Re: havaianas :) 21.06.06, 22:32 i jeszcze wiecej linkow.....i miejsc gdzie mozna je kupic. ja zamowilam z flipflopflo i zobaczymy co przyjdzie:) www.flipflopflo.co.uk www.asos.com office shoes, harrods, debenhamns, house of fraser, gloss on kings road, harvey nichols etc Odpowiedz Link
beesok Re: havaianas :) 21.06.06, 23:40 dzieki :) flipflopflo ma dosyc ciekawy wybor - mnie sie podobaja te gladkie zloto-oliwkowe tylko nie wiem czy lepsze z kwiatkami czy bez :) daj znac co bedzie z zamowieniem :) Odpowiedz Link