Dodaj do ulubionych

korepetycje zMicrsoftOffice?ktosOdplatnie udzieli?

07.09.06, 12:43
w polsce nie mialam sie kiedy tym zajac a teraz musze to wszystko znac. czy
ktos jest chetny do udzielenia odplatnie paru korepetycji jak obslugiwac
exel, power point itp. itd? podstawy znam ale chcialabym bardziej
zaawansowane cos? ktos kmompetentny jest i mialby ochote? w miare szybko?

podjade do kogos, albo mozemy sie umowic wedlug uznania? jestem w londynie.
prosze o kontakt emailowy na gazetowy email. thnx
Obserwuj wątek
    • netimka moze ECDL? 07.09.06, 13:15
      jak sie nikt nie zglosi,moze zrobisz sobie ecdl 2 ktory pokrywa wlasnie te
      programy... wybierz sobie wersje flexi dostaniesz cd i ksiazke samouczek do
      domu... wszystko dobrze i latwo wyjasnione plus testy/zadania z odpowiedziami...
      a jak masz jakis problem to i tak masz przydzielonego nauczyciela co Ci pomoze...

tu masz link o tym certyfikacie
      www.ecdl.com/products/index.jsp?b=0-102&pID=102&nID=108
      najtaniej i najlepeij sie zapisac na najblizszy college
    • robak.rawback Re: korepetycje zMicrsoftOffice?ktosOdplatnie udz 07.09.06, 13:31
      tak widzialam to na szyldzie w okolicy. zastanawiam sie czy jak pojde do
      lokalnego malutkiego biura organizujacego to - to czy bedzie to na odpowiednim
      poziomie.
    • vierablu Re: korepetycje zMicrsoftOffice?ktosOdplatnie udz 08.09.06, 01:00
      Ja nie za bardzo mam czas, ale moge udzielic porady. Dawno, dawno temu, kiedy
      to bylam w sytuacji podobnej to Twojej - musialam sie tego nauczyc - kupilam
      sobie podrecznik do Worda i strona po stronie przeszlam wszystkie cwiczenia. A
      ksiazka byla gruba....
      Do dzis nie spotkalam nikogo, kto znalby Worda lepiej ode mnie :).
      Jak masz czas i komputer to polecam te metode.
      • netimka Re: korepetycje zMicrsoftOffice?ktosOdplatnie udz 08.09.06, 12:23
        ---tak widzialam to na szyldzie w okolicy. zastanawiam sie czy jak pojde do
        lokalnego malutkiego biura organizujacego to - to czy bedzie to na odpowiednim
        poziomie.---

wydaje mi sie,ze to bez wiekszego znaczenia, oni i tak musza spelniac jakies
        normy aby moc prowadzic ten kurs, co ciekawe warto sprawdzic cene, bo na parwde
        sie roznia... w comunity/adults college jest najtaniej...

ja wlasnie tak jak vierablu probonuje w domu samemu sobie cwieczyc, ksiazka do
        ecdla jest bardzo dobrze napisana, popatzr tez na inne publikacje moze
        znajdziesz tez cos dla siebie...
        • robak.rawback Re: korepetycje zMicrsoftOffice?ktosOdplatnie udz 08.09.06, 15:47

a te ksiazki do worda to tylko o wordzie byly czy tez o excelu, spreadsheets
          etc? moze jakis link - jaka sobie kupilas?

mozna sobie ksiazke do european drivin licence kupic bezposrednio w ksiegarni
          czy tylko przez colege?

i'm the only gay in the village
          • netimka Re: korepetycje zMicrsoftOffice?ktosOdplatnie udz 08.09.06, 16:40
            robak.rawback napisała:

>
            > a te ksiazki do worda to tylko o wordzie byly czy tez o excelu, spreadsheets
            > etc? moze jakis link - jaka sobie kupilas?
            >
            > mozna sobie ksiazke do european drivin licence kupic bezposrednio w ksiegarni
            > czy tylko przez colege?
            >
            >
            > i'm the only gay in the village

tu masz link do oficjalnej strony ecdl z materialami

www.ecdl.com/products/index.jsp?b=0-102&pID=108&nID=205
            ja ta Twoim miejscu zrobilabym sobie ecdl 2 w tej czesci masz wlansie world,
            excel, power point i access... ja dostawalam do kazdej czesci osobna ksiazke i
            po koleji robilam kazdy modul... i jak skonczylam to oddawalm ksiazke bo w sumie
            mi nie potrzebna, ale jak sie nie myle to mogli mi kopie po 5f wydrukowac...

moze przejdz sie do najblizszej biblioteki i popatrz jakie tam maja ksiazki,
            pewnie ecdl nie maja ale moga miec inne ciekawe publikacje... tak to sobie
            przejrzysz za darmo i jak Ci sie spodoba to sobie kupisz swoja...
            • balbi6 Re: korepetycje zMicrsoftOffice?ktosOdplatnie udz 08.09.06, 23:05
              A ja proponuje Ci isc do biblioteki i wypozyczyc jakies ksiazki i z tego sie
              uczyc. Na miejscu sprawdzisz jaki material maja a na oddanie masz 4 tyg. do
              tego czasu bedziesz wszystko wiedziala. Jeszcze w wyszukiwarce mozesz znalesc
              cwiczenia z Excela i inne. Ja tak sie uczylam.
    • robak.rawback Re: korepetycje zMicrsoftOffice?ktosOdplatnie udz 09.09.06, 12:19
      tak, w poniedzialek pojde do biblioteki ale sie zastanawiam czy mnie zapisza bo
      teraz wszyscy szaleja z proof of adres.

w bankach nie chca mii otworzyc konta bo nie mam na siebie rachunkow zadnych,
      nawet nie pomogl statement od landlorda z jego council tax bill, wiec nie wiem
      czy w bibliotece nie beda wydziwiac, pracy tez jeszcze nie mam wiec generalnie
      cienko, no ale zobacze.

uk drivin licence dopiero za jakis czas dostane wiec na razie sie mécze hehe.

anyways pytanie nadal aktualne o te korpetycje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka