deadeasy Re: co na rozstepy? n/t 19.01.07, 21:23 Nie wiem co na, ale kuzynka uzywala namietnie maslo kakaowe podczas ciazy. Odpowiedz Link
e-vil Re: co na rozstepy? n/t 20.01.07, 09:33 na rozstępy nie ma rady.. zostają już na stałe.. z czasem robią się jaśniejsze, mniej widoczne.. ale nie znikają cokolwiek by nie robić.. NIESTETY Odpowiedz Link
gosica37 moze aromaterapia?? 21.01.07, 08:44 Rozstepy skory (pociazowe) wedlug mojej ksiazki (biblii aromaterapii) "Pachnaca apteka" pomagaja masaze olejkiem migdalowym (albo innym tzw. bazowym np. jojoba) i na jego lyzke dodajesz ok 3 kropel lawendowego,2 krople geraniowego. Odpowiedz Link
gosica37 Re: moze aromaterapia?? 21.01.07, 08:47 Moze jeszcze linka podam do poczytania:) www.pollenaaroma.com/sklep/dzial,Olejki+eteryczne,451.html Odpowiedz Link
gobisha Re: moze aromaterapia?? 21.01.07, 11:26 dzieki dziewczyny. balsam z maslem kakaowym stosowalam przez cala ciaze i wszystko bylo pieknie az do poczatku 9 miesiaca. A potem bum i w ciagu kilkunastu dni caly brzuch poorany rozstepami. Wiem, ze nie znikna, zbladly juz sporo, ale mam nadzieje, ze zbladna jeszcze bardziej. A z aromaterapia niestety nie zaszaleje, bo mam migrenowe bole glowy od intensywnych zapachow :-( Odpowiedz Link
teddy_bear Rozstepy 21.01.07, 17:16 LIERAC krem na rozstepy rozstepy nie znikna bo ja nie wiem czy rozstep moze sie zasklepic ale na pewno beda sciagniete po kremie i malo widoczne trzeba stosowac regularnie Odpowiedz Link
kasiagroshek Re: Rozstepy 22.01.07, 00:24 A ja stosowalam krem Skin Doctors Stretch Away i troche pomoglo. Mozna go kupic online. Pzdr ;-) Odpowiedz Link
mariolka32 Re: co na rozstepy? n/t 23.01.07, 21:11 a ja polecam kolagen, czyni CUDA!!!!!!!! Kupilam na www.kolagen.pl i dziala, duz Odpowiedz Link