25.01.07, 19:33
Czy ktos moze wie gdzie w UK mozna kupic ten wynalazek ludzkosci /Bephanten/?
Pytalam juz w aptekach - nie znaja, szukalam po roznych sklepach typu
Sainsbury's i nigdzie nie ma. Pozostaje tylko sprowadzic z Polski?
Obserwuj wątek
    • bibba Re: Bephanten 25.01.07, 19:39
      czy chodzi ci o krem ktorego zazwyczaj uzywa sie w przypadkach odparzen, np
      pieluszkowych? ja kupilam w mothercare.
    • elastr Re: Bephanten 25.01.07, 19:39
      oj chyba źle szukasz:)
      w Sainsbury's, przynajmniej u mnie jest, a na 100% jest w Boots bo wczoraj
      kupowałam.

Ela
      • dru.ga Re: Bephanten 25.01.07, 19:53
        O dzieki dziewczyny, w Sainsbury's nie moglam znalezc to sie babki zapytalam i
        zrobila takie oczy, nawet jej to napisalam na kartce ale dalej nie wiedziala o
        czym rozmawiam:-) za to mam blisko Mothercare to jutro polece.Dzieki jeszcze raz.
        • 24lena Re: Bephanten-lloyds 25.01.07, 20:09
          apteka (w morissonie)
          • jagienkaa Re: Bephanten-lloyds 26.01.07, 17:43
            na oewno tutaj mają, zobacz w większym Bootsie np na stoisku dla niemowląt. Ale
            ja tutaj kilka razy bepanthen kupowałam. Wyglada tak samo jak polski.
            • dru.ga Re: Bephanten 26.01.07, 20:16
              Kupilam!:-)w Boots ,gapa ze mnie, pewnie wszedzie jest tylko ze w strefie dla
              dzieci a ja szukalam dla siebie, wiec tam juz nie zachodzilam;-))).......no nic,
              zdobylam i sie ciesze, dzieki za podpowiedzi.
              • jacinda Re: Bephanten 26.01.07, 21:30

A dlaczego to taki 'wynalazek ludzkosci'? Do czego go stisujesz jesli mozna
                zapytac?
                • dru.ga Re: Bephanten 16.02.07, 16:56
                  Corka dzisiaj przechodzi sama siebie i bawi sie od 2 godzin SAMA wiec mam czas
                  podczytac forum i spiesze z informajca ze bynajmniej nie uzywam Bephantenu na te
                  okolice do ktorych wskazany jest dla dzieci:-))) Tylko mianowicie do rąk - mam
                  bardzo wrazliwą skórę rąk - wszelkie srodki chemiczne a nawet papier bardzo mi
                  przesuszaja skore, robia sie male,piekace ranki, skóra czerwona etc. Dlatego jak
                  mi juz nawet krem z Avene nie pomaga to wtedy stosuje "wynalazek" Bephanten.
                  Mam nadzieje ze zaspokoilam ciekawosc:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka