dru.ga 25.01.07, 19:33 Czy ktos moze wie gdzie w UK mozna kupic ten wynalazek ludzkosci /Bephanten/? Pytalam juz w aptekach - nie znaja, szukalam po roznych sklepach typu Sainsbury's i nigdzie nie ma. Pozostaje tylko sprowadzic z Polski? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bibba Re: Bephanten 25.01.07, 19:39 czy chodzi ci o krem ktorego zazwyczaj uzywa sie w przypadkach odparzen, np pieluszkowych? ja kupilam w mothercare. Odpowiedz Link
elastr Re: Bephanten 25.01.07, 19:39 oj chyba źle szukasz:) w Sainsbury's, przynajmniej u mnie jest, a na 100% jest w Boots bo wczoraj kupowałam. Ela Odpowiedz Link
dru.ga Re: Bephanten 25.01.07, 19:53 O dzieki dziewczyny, w Sainsbury's nie moglam znalezc to sie babki zapytalam i zrobila takie oczy, nawet jej to napisalam na kartce ale dalej nie wiedziala o czym rozmawiam:-) za to mam blisko Mothercare to jutro polece.Dzieki jeszcze raz. Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Bephanten-lloyds 26.01.07, 17:43 na oewno tutaj mają, zobacz w większym Bootsie np na stoisku dla niemowląt. Ale ja tutaj kilka razy bepanthen kupowałam. Wyglada tak samo jak polski. Odpowiedz Link
dru.ga Re: Bephanten 26.01.07, 20:16 Kupilam!:-)w Boots ,gapa ze mnie, pewnie wszedzie jest tylko ze w strefie dla dzieci a ja szukalam dla siebie, wiec tam juz nie zachodzilam;-))).......no nic, zdobylam i sie ciesze, dzieki za podpowiedzi. Odpowiedz Link
jacinda Re: Bephanten 26.01.07, 21:30 A dlaczego to taki 'wynalazek ludzkosci'? Do czego go stisujesz jesli mozna zapytac? Odpowiedz Link
dru.ga Re: Bephanten 16.02.07, 16:56 Corka dzisiaj przechodzi sama siebie i bawi sie od 2 godzin SAMA wiec mam czas podczytac forum i spiesze z informajca ze bynajmniej nie uzywam Bephantenu na te okolice do ktorych wskazany jest dla dzieci:-))) Tylko mianowicie do rąk - mam bardzo wrazliwą skórę rąk - wszelkie srodki chemiczne a nawet papier bardzo mi przesuszaja skore, robia sie male,piekace ranki, skóra czerwona etc. Dlatego jak mi juz nawet krem z Avene nie pomaga to wtedy stosuje "wynalazek" Bephanten. Mam nadzieje ze zaspokoilam ciekawosc:-) Odpowiedz Link