09.06.07, 18:56
Dzisiaj w miescie zaczepila mnie kobietka i zaproponowala mi zmiane dostawcy
gazu i elektrycznosci na wlasnie Npower. Dostalam broszure, bylam na ich
stronie internetowej, ale nie ma to, jak informacja od kogos, kto takiej
zamiany dokonal... Czy rzeczywiscie oni sa najtansi? W tej chwili jestesmy z
BG i te nasze rachunki rzeczywiscie nie sa najnizsze i nie mam nic przeciwko
zmianie na lepsze. :-)
Obserwuj wątek
    • netimka Re: npower 09.06.07, 19:50
      wejdz sobie na ta strone i poprostu powpisuj ile teraz placicie za gaz/prad, ile
      jednostek i jak podasz sowj kod pocztowy to wyjdzie Ci ktora firma jest
      najtansza w Twoim rejonie... jak dla mnie one wszytkie takie same...
      www.uswitch.com/Energy/Index.aspx?ref=ppcgoogle%7egen%7euswitch&sessionid=yI%2bxqkyyOz9eRqn%2fEvSVkw0wniJxNRdq
      warto tez wziasc opcje z kontem online, sa tansze a Ty podajesz an biezaco stan
      licznikow
      • e-vil Re: npower 10.06.07, 02:17
        to ja przy okazji też sprawdziłam, bo również mam British Gas - ale wyszło mi,
        że wspomniany nPower byłby dla mnie nawet droższą opcją i już lepiej stoi
        PowerGen.. a już na szczycie listy jest ScottishPower (o której de facto
        wcześniej nie słyszałam). W każdym razie dzięki za linka :)
      • kabushka Re: npower 10.06.07, 08:59
        Netimko, dziekuje za linka - wlasnie przed chwila odgrzebalam swoje ostatnie
        rachunki i porownalam: najkorzystniej wypadl... Npower! :-) W takim razie
        sprobuje z nimi. W kontrakcie jest jasno napisane, ze w kazdej chwili moge
        zrezygnowac, nie ponoszac zadnych kosztow, itp. Poczekam do pierwszych
        rachunkow. Chociaz tak naprawde roznice zobacze dopiero po sezonie zimowym -
        ogrzewanie mamy gazowe i ostatni rachunek za okres 28.11 - 7.03 opiewal na 211
        funtow...
        • netimka Re: npower 10.06.07, 12:39
          ciesze sie ,ze pomoglam...

ja z tej stronu korzystalam jak sie przeprowadzalismy na nowe mieszkanie...
          wlasciceil mial z powergen a z porownania wyszlo,ze scotish power jest tanszy i
          zmienilismy, trwalo to jakies 6tyg... i powiem,ze jak porownuje pierwszy
          rachunek z powergen z tym co teraz mam no to place taniej za kazda jednostke,
          wiec sie oplacalo... do tego wzielam ta opcje konta online is sama im podaja
          stan licznika i place tylko tyle ile wyszlo plus niby jakas tam jeszcze zniszka
          jest... poz
    • asica74 Re: npower 10.06.07, 14:04
      Kabushko, przeczytaj moze najpierw recenzje... a pozniej zdecyduj, czy warto
      oszczedzac:)
      www.ciao.co.uk/Reviews/Npower__60333
      • asica74 Re: npower 10.06.07, 14:13
        www.dooyoo.co.uk/utility-services/npower/1001234/
        • kabushka Re: npower 11.06.07, 08:43
          Lo matko!!! Az mi wlosy deba stanely po tej lekturze! Wyglada na to, ze ceny sa
          o.k., ale customer servis jest do bani, a jakby nie bylo, to bardzo wazne...
          Podpisalam z nimi taki wstepny kontrakt i mam 14 dni na ostateczne podjecie
          decyzji; zanim to zrobie, pokaze te opinie Arturowi. W sumie mozna sprobowac -
          jakis jeden numer i podziekujemy, ale nie wiem, czy warto sie wyklocac i tracic
          nerwy dla kilku funtow... Dzieki wielkie za te linki - wole wiedziec, w co sie
          pakuje.
          • fatemeh Re: npower 11.06.07, 14:57
            Jak dobrze poszukasz - znajdziesz podobne komentarze odnosnie wszystkich
            (prawie) dostawcow energii :) Wszystko zalezy od... hmm... szczescia? losu? sama
            nie wiem! Ja np. mialam problem z BG: przez prawie osiem miesiecy nie moglam
            dopsrosic sie o rachunek! Za to nPower, ktory dostarczal energie w jednym z
            wynajmowanych przeze mnie mieszkan, wspominam jak najlepiej! Z kolei znajomy
            majacy 'prepaid' meter zaczal dostawac rachunki (!) i za nic nie mogl doprosic
            sie ich anulowania wlasnie w nPowerze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka