agazat
05.03.08, 10:54
Drodzy forumowicze, potrzebuje nie tyle porady (na razie; jednakowoz jesli ktos moze mi jakiejs udzielic, chetnie wyslucham) co Waszych doswiadczen z wyzej wymienionym.
Od kilku lat mamy broadband w Orange (wczesniej Wanadoo). Dzialal swietnie. Zachcialo sie nam jednak laptopa i internetu bezprzewodowego. Orange przyslal nam Livebox. Udalo mi sie go zainstalowac (opcja wireless jeszcze nie dziala, ale to osobna historia) i chodzil ladnie, na kablu, 2 tygodnie. A teraz nagle odmowil wspolpracy. Zadzwonilam do serwisu, pan byl swietny i bardzo pomocny, jednak nie rozwiazal problemu. Migajace swiatelko w moim Livebox oznacza slaby sygnal - w praktyce nie mam internetu (stukam na starym laczu). Swiatelko miga tam juz kilka dni.
Mozliwe, ze cos przemajstrowalam (ale akurat nic takiego przy kabelkach, laptopie czy Livebox nie robilam, to stalo sie ot tak), na pewno skorzystamy z pomocy technicznej, jesli to konieczne. Moje pytanie jednak brzmi - czy Wy mieliscie jakies doswiadczenia z Orange Livebox?? I jakie?? Dodam, ze my mamy tylko ich internet, telefon nadal BT, komorki zupelnie gdzie indziej.
Dziekuje z gory za jakakolwiek pomoc :)