Dodaj do ulubionych

Sun and Fun

05.11.09, 11:37
Witam,
Dla mnie Sun and Fun niestety wywarlo bardzo slabe (czytaj zenujace
wrazenie), czy ze mna jest cos nie tak, ze kupujac wycieczke za 3
tysie, oczekuje od pana wreczajacego mi biltey i vouchery na
lotnisku: dzien dobry i usmiichu na twarzy? Natomiast pani, ktora
odbierala nas z hotelu, noga wskazala kierunek, w ktorym nalezy isc
aby znalezc authobus, o przywitaniu nie mowiac. Dla mnie to byl
szczyt chamstwa, a naprawde trudno mnie do siebie zrazic. Przeboju z
hotelem nie bylo, bylo ok, jednyne co, to zaznaczalismy ze jedziemy
z malym dzicekiem i w zwiazku z tym dostalismy pokoj obok megafonow
z ryczaca muzyka , cale szczescie udalo sie po dobie zmienic.
Obserwuj wątek
    • okaramba Re: Sun and Fun 21.11.09, 11:39
      Biuro to cechuje się okrutna pazernością na wyrwanie jak największej kasy przy
      najmniejszych nakładach. Widać to szczególnie przy wycieczkach fakultatywnych,
      chyba najwyższe ceny, wożenie po szmirowatych magazynach by rezydent mógł sobie
      zarobić na życie, wiecznie te same hotele padające w ruinę a ceny coraz wyższe.
      Niby polskojęzyczni przewodnicy mówiący jakiś mało zrozumiałym narzeczem.
    • malynia Re: Sun and Fun 11.10.10, 15:20
      BP Sun&Fun z bezczelną premedytacją oszukuje turystów!
      Pojechaliśmy na wakacje do Egiptu, będąc jeszcze w PL biuro wiedziało, że nie będzie dla nas miejsc w hotelu, w którym wykupiliśmy miejsca, a my dowiedzieliśmy się dopiero na miejscu o 23.00, byliśmy zmęczeni po podróży, a oni specjalnie okłamali nas, że tylko na 1 noc zostaniemy w hotelu o znacznie gorszym standardzie, niż w hotelu, w którym wykupiliśmy miejsca, ostatecznie zostaliśmy zmuszeni do pozostania w tym hotelu cały pobyt!
      na spotkanie z Rezydentem, arogancki Rezydent imieniem Kuba, spóźnił się, nie potrafił nawet przeprosić nas za zaistniałą sytuację! w takiej sytuacji jak my, było 30 osób, nikt z nas nie chciał zostać ani chwili dłużej w tym śmierdzącym, brudnym, hotelu, w którym nawet wody w kranie brakowało!!! Żądaliśmy natychmiastowego powrotu do PL, nie było szans, zostaliśmy w tym hotelu uwięzieni jak we WIĘZIENIU!!!
      BP Sun&Fun jest NAJGORSZYM BIUREM JAKIE POZNAŁAM!!!
      Odradzam kupna wycieczek za pośrednictwem tego biura i obiecuje tutaj Wszystkim forumowiczom, że napiszę do Rzecznika Praw Konsumenta, by zajął się tymi OSZUSTAMI!!!

jeśli są osoby, które chcą się dołączyć do tego, aby oszuści Sun&Fun przestali istnieć na rynku, proszę pisać: emso@post.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka