Dodaj do ulubionych

Hiszpania z FunClub

12.10.11, 15:40
Na przełomie września i października 2011 byłem z FunClub na Costa Brava + objazdówka ( S aragossa,Madryt,Toledo i Walencja ).Hiszpania wspaniały kraj ale organizacja imprezy i obsługa turystów przez FanClub fatalna.Jeżdżę od wielu lat na wycieczki zagraniczne ale takiego dziadostwa i braku profesjonalizmu jeszcze nie widziałem.
Zdecydowanie nie polecam korzystania z usług tego biura na wyjazdy do Hiszpanii (podobno w innych krajach obsługa FunClub jest lepsza)
Obserwuj wątek
    • deborah83 Re: Hiszpania z FunClub 04.11.11, 09:17
      Ja mam z kolei inne doswiadczenia. Bylam z Funclubem w Hiszpanii w Lloret de Mar i bylo rewelacyjnie. Organizacja bardzo dobra, wszystko dopiete na ostatni guzik, zadnych nieprzyjemnych niespodzianek, naprawde na wyjezdzie o nic sie nie martwilam i skupilam sie tylko na relaksie :)
    • pagat90 Re: Hiszpania z FunClub 20.02.12, 19:55
      Ja tam nie raz podrozowalam z Funclubem, takze do Hiszpani i nigdy nie mialam zadnych zastrzezen. Moze miales/as jakiegos pecha. Ja jestem z ich uslug bardzo zadowolona:)
      • manager0 Re: Hiszpania z FunClub 23.02.12, 15:10
        Ja również mam pozytywne odczucia w stosunku do funclub. Cały mój wyjazd był perfekcyjnie przygotowany - a wyjeżdżałem z tym biurem kilkakrotnie (Grecja,Chorwacja,Bułgaria,Francja). Podróż dobrej klasy autokarem, dobrze dobrane hotele, smaczne posiłki, opieka rezydenta,żadnych przykrych niespodzianek.
        • malaczarna189 Re: Hiszpania z FunClub 01.05.12, 17:57
          zgadzam sie z poprzednikami- to musial byc jakis pech, bo ja tez niejednokrotnie z nimi jezdzilam i wszystko zawsze bylo bardzo porzadnie zorganizowane i nigdy nie mialam zadnych zastrzezen:)
    • travelsky Re: Hiszpania z FunClub 18.06.12, 14:47
      Nie piszesz niczego konkretnego. Na czym te złe doświadczenia polegaly?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka