Dodaj do ulubionych

OPINIE O ECO TRAVEL Z KRAKOWA

04.02.13, 12:11
Witam uczestników forum!
podsumowując moje doświadczenie z eco travel z krakowa ;
-biuro pośredniczy w wykupie imprezy turystycznej ! - ponosi część odpowiedzialności ?
-biuro przyjmuje pieniądze na imprezę ! - ponosi część odpowiedzialności ?
-biuro pośredniczy w odwołaniu imprezy ! - ponosi część odpowiedzialności ?
-biuro pośredniczy w zwrocie pieniędzy za imprezę ! - ponosi część odpowiedzialności ?
Proszę Państwa napisałem opinię za pierwszym razem aby inni mogli dokonać wyboru przy udzieleniu zaufania , zaufanie które ja powierzyłem eco travel stało się inspirację Pana Agenta do monotonnej polemiki na forum.
Zastanówcie się Drodzy Państwo , jeśli Agent poświęca tyle czasu na polemikę z byłymi klientami to sumiennie i gorliwie opiekuje się obecnymi klientami ?
Impreza nie odbyła się z winy eco travel ale tylko częściowo !
eco travel pośredniczy i loguje się na umowie organizatora ale nie zapewnia bezpieczeństwa klientowi o którego powinno się zadbać choćby polemikę zamienić na sprawdzenie u organizatora czy klient polecony przez Pana Agenta zrealizuje zaplanowany i zorganizowany wyjazd na tyle wcześnie aby klient miał możliwość zmiany biura podróży.
Czytałem opinie o tym biurze są to opinie i dobre i złe,to dobrze. Czytałem także kilka polemik Pana Agenta oto ostatnia prowokacja !
P.S.
Do Pana klopa/merry... jeśli Pan nie czyta umów które podpisuje, to ja może podeślę do Pana moją umowę kredytową z bankiem na niemałą sumkę i bez czytania -jak widać ma Pan w zwyczaju - ją Pan podpisze:)))
BEZ KOMENTARZA !!!
ZAPRASZAM DO OPINII !
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka