aga.piet 31.01.07, 15:06 www.lemitours.pl Czy ktoś zna to biuro i może coś powiedzieć na jego temat? z góry dziękuję za info. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszczak Re: LEMITOURS - czy ktoś zna? 19.03.07, 20:52 Mili Państwo w sobotę otwieram Gazetę Wyborczą w wersji papierowej. Konkretnie dodatek turystyka. Moim oczom ukazuje się ogłoszenie biura Lemitours. Niby nic dziwnego,ale ale... Ogłoszenie to jest zamieszczone w rubryce gdzie reklamują biura podróży zrzeszone w Warszawskiej Izbie Turystyki. Wspomnę tylko, że biuro Lemitours nie należy do tej Izby (na stonie wit.org.pl nie ma takiego biura)i z tego co się orientuje do żadnej innej. Dlaczego GW pozwala na taką manipulację ogłoszeniami? O ile Gazeta nie odpowiada za treść ogłoszenia o tyle ma chyba wpływ na to gdzie i co się reklamuje. Odpowiedz Link
puszczak Re: LEMITOURS - czy ktoś zna? 20.03.07, 11:53 Kogoś strasznie "uwiera" prawda jaka napisałem wczoraj. Moją wypowiedź zamieściłem w 3 wątkach na różnych forach i 2 zostały usunięte. Właściciel biura jak już to było poruszone kiedyś na forum musi mocno wpływac na GW. Pewnie ich zastasza jak większość tych którzy ośmielą się cokolwiek prawdziwego powiedzieć o jego pseudo działalności. Radzę się dwa razy zastanowić zanim będziecie mieli nieprzyjemność korzystania z usług biura lemitours. Odpowiedz Link
lemitours Re: LEMITOURS - czy ktoś zna? 23.03.07, 08:49 Człowieku, byłeś gdzieś z tym biurem ze tak narzekasz ??? Lemitours nie miało w swojej prawie 8-letniej historii ani jednej reklamacji na ponad 20 tys. klientów, a to o czemś świadczy. A w żadnej izbie turystycznej nie jestesmy i nie chcemy być, i na brak klientów nie narzekamy. Pozdrawiamy, Zespół Lemitours Odpowiedz Link
atena_11 Re: LEMITOURS - czy ktoś zna? 18.05.07, 23:54 Biuro dziwne, nie byłam z nimi co prawda nigdzie, ale w lutym br chciałam wykupić u nich wyjazd do Tajlandii. W ostateczności zrezygnowałam, bo niczego nie mogłam się od nich dowiedzieć, dosłownie o wszystko trzeba ich było ciągnąć za język, a najczęsztszą odpowiedzią jaką dostwałam była: "to będzie ustalone na kilka dni przed wyjazdem" Sorry, ale wyglądało to na zakup w ciemno, bez żadnej gwarancji. Może i biuro nie miało żadnej wpadki, jak zapewnia jego właściciel, ale dla mnie kontakt z tym biurem wywarł ogromnie nieprofesjonalne wrażenie i dlatego zrezygnowałam z jego usług. Swoją drogą ciekawi mnie kto z nimi był i jakie ma wrażenia, bo same programy imprez wydają się być interesujące. Odpowiedz Link