Dodaj do ulubionych

LEMITOURS - czy ktoś zna?

31.01.07, 15:06
www.lemitours.pl

Czy ktoś zna to biuro i może coś powiedzieć na jego temat?

z góry dziękuję za info.
Obserwuj wątek
    • puszczak Re: LEMITOURS - czy ktoś zna? 19.03.07, 20:52
      Mili Państwo w sobotę otwieram Gazetę Wyborczą w wersji papierowej. Konkretnie
      dodatek turystyka. Moim oczom ukazuje się ogłoszenie biura Lemitours. Niby nic
      dziwnego,ale ale... Ogłoszenie to jest zamieszczone w rubryce gdzie reklamują
      biura podróży zrzeszone w Warszawskiej Izbie Turystyki. Wspomnę tylko, że biuro
      Lemitours nie należy do tej Izby (na stonie wit.org.pl nie ma takiego biura)i z
      tego co się orientuje do żadnej innej.
      Dlaczego GW pozwala na taką manipulację ogłoszeniami? O ile Gazeta nie
      odpowiada za treść ogłoszenia o tyle ma chyba wpływ na to gdzie i co się
      reklamuje.
      • puszczak Re: LEMITOURS - czy ktoś zna? 20.03.07, 11:53
        Kogoś strasznie "uwiera" prawda jaka napisałem wczoraj. Moją wypowiedź
        zamieściłem w 3 wątkach na różnych forach i 2 zostały usunięte. Właściciel
        biura jak już to było poruszone kiedyś na forum musi mocno wpływac na GW.
        Pewnie ich zastasza jak większość tych którzy ośmielą się cokolwiek prawdziwego
        powiedzieć o jego pseudo działalności.
        Radzę się dwa razy zastanowić zanim będziecie mieli nieprzyjemność korzystania
        z usług biura lemitours.
        • lemitours Re: LEMITOURS - czy ktoś zna? 23.03.07, 08:49
          Człowieku, byłeś gdzieś z tym biurem ze tak narzekasz ??? Lemitours nie miało w
          swojej prawie 8-letniej historii ani jednej reklamacji na ponad 20 tys.
          klientów, a to o czemś świadczy. A w żadnej izbie turystycznej nie jestesmy i
          nie chcemy być, i na brak klientów nie narzekamy.

Pozdrawiamy,
          Zespół Lemitours
    • atena_11 Re: LEMITOURS - czy ktoś zna? 18.05.07, 23:54
      Biuro dziwne, nie byłam z nimi co prawda nigdzie, ale w lutym br chciałam
      wykupić u nich wyjazd do Tajlandii. W ostateczności zrezygnowałam, bo niczego
      nie mogłam się od nich dowiedzieć, dosłownie o wszystko trzeba ich było ciągnąć
      za język, a najczęsztszą odpowiedzią jaką dostwałam była: "to będzie ustalone
      na kilka dni przed wyjazdem" Sorry, ale wyglądało to na zakup w ciemno, bez
      żadnej gwarancji. Może i biuro nie miało żadnej wpadki, jak zapewnia jego
      właściciel, ale dla mnie kontakt z tym biurem wywarł ogromnie nieprofesjonalne
      wrażenie i dlatego zrezygnowałam z jego usług. Swoją drogą ciekawi mnie kto z
      nimi był i jakie ma wrażenia, bo same programy imprez wydają się być
      interesujące.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka