maxxik1 24.06.07, 21:18 Cześć :) Czy korzystał ktoś z biura el mundo?? Znalazłem je na innym forum i chcę się czegoś o nim dowiedzieć Z góry dzięki :)Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bumbibjornarna Re: El mundo 02.07.07, 19:10 hej, tak, ja korzystałam, powiem Ci tak: super obsługa, mi szukali oferty nawet o 20 wieczorem, nie proponowali niesprawdzonych hoteli, tylko po to, aby było taniej. Ogólnie, na plus i to bardzo. powodzenia, pozdrawiam Odpowiedz Link
bumbibjornarna Re: El mundo 02.07.07, 19:17 aha, i jeszcze jeden link, ktory wszytsko chyba mowi o profesjonalizmie tego biura :-) forum.wakacje.pl/meksyk/ewelina-z-el-mundo-jest-the-best-755597.html&szukaj_w=body&select=el%20mundo&sort=#ftw Odpowiedz Link
mariola1967 Re: El mundo 03.07.07, 12:34 Byłam z nimi z Turcji i się sprawdzili. Co prawda cały udany (nawet bardzo) wyjazd to nie tylko ich zasługa (pogoda dołożyła swoje), ale ich pomoc sprawiła, że nie miałam czym się martwić. Ofertę wyszukali najlepszą (sprawdzałam), hotel doradzili świetny (a nie najdroższy z oferty), dograli wszystkie formalności. Generalnie polecam!!! Odpowiedz Link