Gość: aaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 15:40 NA BIELANACH MIESZKAJĄ SAMI WIOCHMENI!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: awa Re: BIELANY WIEŚ W WARSZAWIE IP: *.chello.pl 13.04.04, 17:48 tylko wiochmeni gadają na innych tu w internecie, bo tu są anonimowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: BIELANY WIEŚ W WARSZAWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 22:13 czyli ty tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty aaa aaa idź się utop IP: *.acn.pl 14.04.04, 10:20 Wisłę ciut zanieczyścisz, ale będzie jednego frustrata mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awa Re: BIELANY WIEŚ W WARSZAWIE IP: *.chello.pl 13.04.04, 22:22 ja na nikogo nie gadam , poprostu komentuję twój "badzo ciekawy" post Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiochmen Re: BIELANY WIEŚ W WARSZAWIE IP: *.ip.PeterStar.net 16.04.04, 14:43 Mieszkam na Bielanach 36 lat. Przynajmniej nie dusze sie w srodku miasta. Jesli komus ulzy, moze mnie nazywac wiochmenem, moze nawet niedlugo soltysa wybierzemy, a co. Moze tajemniczy aaa ma jakis kompleks? Moze mu tabliczke z napisem Warszawa przybili do chalupy 2 dni temu? Nie przejmuj sie, teraz juz jestes warszawiakiem pelna geba, mozesz nawet sie tym glosno chwalic, szczegolnie jak pojedziesz na Slask Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlać Re: BIELANY WIEŚ W WARSZAWIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.04, 20:24 może nie wszyscy mieszkańcy bielan to wiochmeni ja znam tylko kilku,a do dzielnicy nic nie mam!!! Żoliborz jest jednak najlepszą dzielnicą!!! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żoliborczyk Re: BIELANY WIEŚ W WARSZAWIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.04, 19:03 Nie myl Żoliborza z syfnymi betonowymi komunistycznymi zapyziałymi bielanami, wawrzyszewami i innymi wrzecionami!!! Bielany to syf i wrzód na dupie tego miasta !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awa Re: BIELANY WIEŚ W WARSZAWIE IP: *.chello.pl 19.04.04, 22:24 następne biedactwo musiało się wyżyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: BIELANY WIEŚ W WARSZAWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.04, 17:54 tak dokladnie to komunistyczny syf te "bielany" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalkowski Re: BIELANY WIEŚ W WARSZAWIE IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 26.04.04, 15:14 aaa, w sumie masz racje z kolega. bielany na wrzecionie albo na wolumenie to komunistyczny skansen. przypomnijmy sobie ranking dzielnic, sprawe dostepu mieszkancow do kin, teatrow, kawiarni itp. (vide niekonczace sie watki typu Bielany to pustynia kulturalna). z tym, ze posty napisane przez was sa na poziomie takiego sredniego wrzeciona niestety. jakies rozdwojenie jazni? poza tym sa Bielany i sa Bielany. Jest Zoliborz i jest Zoliborz. Bielany na os. Ruda sa 5 razy bardziej zoliborskie niz Zoliborz np. w okolicach hali marymonckiej. inna sprawa to sztucznosc ostatniego podzialu administracyjnego. wieksze znaczenie w naszej okolicy ma charakter lokalnych osiedli czy ulic. kultura wypowiedzi ma tu tez niebagatelne znaczenie ;) pozdrowienia dla slabych promotorow Zoliborza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotnik Re: BIELANY WIEŚ W WARSZAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 09:26 A u nas na Chomiczowce bloto po kostki, przy Conrada okolice globiego i wiejski syf,No ale my to juz prawie nie Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darkowaw Re: BIELANY WIEŚ W WARSZAWIE IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.04.04, 18:21 nikt nie kaze Tobie tu mieszkac... nie podoba sie to nara!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotnik Re: BIELANY WIEŚ W WARSZAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 12:04 denerwuje mnie brud i syf w okolicach ktorego sie mieszka jak i Ci ludzie, ktorzy to popieraja, odzywki typu ...nikt nie kaze Tobie tu mieszkac.. sa zupelna porazka, i z takim podejsciem wlasnie robi sie z wielu miejsc wioche lub slams. Odpowiedz Link Zgłoś