Gość: Dora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 12:35 Od tygodniA mieszkam na Wrzecionie /Przy Agorze w bloku tuż za komendą. Jak oceniacie tę część dzielnicy. Czekam na slowa otuchy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goja Re: Wrzeciono IP: 217.17.46.* 07.06.04, 16:02 Ja mieszkam od ponad roku i nic mi sie do tej pory nie stalo. Nikt mnie nigdy nie zaczepil, a zla opinia o osiedlu powstala w czasach gdy huta dzialala preznie i nieprzebrane ilosci pracownikow spotykalo sie na osiedlu po pracy w celu konsumpcji 'trunkow wyskokowych'. W tej chwili huta zatrudnia o wiele mniej pracownikow i juz nie ma tego problemu. Dodatkowo zamkniety zostal klub nocny i budka z piwem przy lasku tak, ze mysle, ze nie masz sie czego bac Pozdrowka i uszy do gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenio Re: Wrzeciono IP: *.chello.pl 07.06.04, 21:12 Czekasz na słowa otuchy? Co Ci ze słów otuchy jak Cię ktos kiedyś tam napadnie. Narazie jak to mówisz nie jest źle więc miej nadzieję że będzie tak dalej. A wątek o Wrzecionie był tutaj jakis czas temu. Radzę Ci tylko żebyś nie zaglądał do tego wątku, bo jak czerpiesz swoje info z netu to po lektórze tego watku stracisz ochotę do wychodzenia z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Wrzeciono IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.04, 07:46 czesc,mieszkam tutaj od ponad 20 lat i nie narzekam,jak narazie bezpiecznie.mieszkam dokładnie koło poladrii.ale tak wogóle nie lubie wrzeciona,nie chodze tam. Odpowiedz Link Zgłoś
alikm Re: Wrzeciono 08.06.04, 08:17 Gość portalu: s napisał(a): > czesc,mieszkam tutaj od ponad 20 lat i nie narzekam,jak narazie > bezpiecznie.mieszkam dokładnie koło poladrii.ale tak wogóle nie lubie > wrzeciona,nie chodze tam. *** co to jet "poladria" i gdzie ona jest tzn. w której części Wrzeciona? Odpowiedz Link Zgłoś