Gość: bielany IP: *.chello.pl 27.01.05, 14:20 dla mnie to nieporozumienie, a co wy o ty sądzicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nascendi re: projekt zagospodarowania serka bielańskiego 27.01.05, 14:53 > dla mnie to nieporozumienie, a co wy o ty sądzicie Masz na myśli ten zwirtualizowany sen o potędze którejś z bielańskich ekip widoczny na www.bielany.waw.pl/$images/banery/baner1.php ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielany Re: re: projekt zagospodarowania serka bielańskie IP: *.chello.pl 27.01.05, 16:48 właśnie ten Odpowiedz Link Zgłoś
pingu_sik Re: PROJEKT ZAGOSPODAROWANIA SERKA BIELAŃSKIEGO 27.01.05, 19:20 Gość portalu: bielany napisał(a): > dla mnie to nieporozumienie, a co wy o ty sądzicie Prędzej czy później, i tak coś tam powstanie, wiecznie przecież nie będzie tam wesołego miasteczka albo piwiarni z nocnymi burdami ( kolejne miejsce do spotkań towarzyskich półświadka! ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jota.40 Re: PROJEKT ZAGOSPODAROWANIA SERKA BIELAŃSKIEGO IP: *.chello.pl 27.01.05, 21:30 Bo ja wiem... jak taki półświadek z całym świadkiem się spotkają i poszaleją, to czemu nie... Dla mnie - dokładnie tak, jak napisał nascendi, plus pomyłka natury. To chyba nie jest miejsce na tego typu numery? Oczywiście, miejsce musi się w końcu zabudować, ale żeby aż tak?..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdesperowana Re: PROJEKT ZAGOSPODAROWANIA SERKA BIELAŃSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:13 To są najdroższe tereny w tej części Warszawy w związku z tym musza zaprojektować przynajmniej 12 pięter w górę,żeby srzedając metr po 2000$ wyszli na swoje plus 20% datku dla miasta Odpowiedz Link Zgłoś
olecky Re: PROJEKT ZAGOSPODAROWANIA SERKA BIELAŃSKIEGO 02.02.05, 12:39 a mnie to nawet specjalnie nie przeszkadza. To jest teren nad stacja metra i powinien byc intensywnie zabudowany. Troche ciezko jest mi sobie wyobrazic jak to bedzie wygladalo w panoramie bielanskiego brzegu np. z mostu grota albo tarchomina - zapewnie jak sterczaca pala. Najbardziej w sumie obawiam sie najazdu bydla, ktory z reguly wiaze sie z tego typu inwestycjami (patrz np. Sluzewiec) - wszelkie trawniki w promieniu kilometra zostana zapewne rozjezdzone na klepisko przez 'oszczednych' kierowcow (nie mowiac o kompletnie zastawionych chodnikach). pozdrawiam, olek Odpowiedz Link Zgłoś