beata9923 09.05.05, 22:51 kto się uczył w tej szkole?? ja skończyłam ją w 1989 roku kto podobnie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agata Re: SzP. nr 162 przy Staffa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:53 ja w 77, az mi ciarki po plecach przechodzą, jak plczę, ile to już lat :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolswent Re: SzP. nr 162 przy Staffa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:44 Owszem, są tacy co uczęszczali i pamiętają Grześkiewicz, Pacholską, Pęcherską, Karabin, Kostrzyńską, Cichocką, Stryjka, Orlikowskiego, Barszczową ze świetlicy, dyr. Sacewicza, co objął właśnie swój urząd. Wyleciały mi teraz z głowy nazwiska fizyczki, chemiczki i wychowawczyni młodszych klas. Pozdrawiam dawne koleżanki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: SzP. nr 162 przy Staffa IP: *.chello.pl 11.05.05, 01:01 Ja pamiętam dyrektorkę Żukowską. Pamiętam też wystąpienie kolegi Roberta Rz.: "żaba utrzymuje się na powierzchni dzięki wypukłym oczom". Pamiętam mu również: "jesteś ograniczona z góry, z dołu i zbieżna do zera"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: SzP. nr 162 przy Staffa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:02 Kostrzyńska jest teraz dyrektorem takiej szkoły w bok od Mickiewicza, zapomnialam jak się ta ulica nazywa, bo juz dlugo nie meszkam w Warszawie, Zukowską tez pamietam, ja ja bardzo lubiłam, chociaz podobno byłam raczej odosobniona w uczuciach, pamietam wszystkich przez was wymienionych i jeszcze Guta (od zpt), michalikową - geografia, Hipszową, czy też Hibszową od rosyjskiego i Mlonkę - nieobowiazkowy angielski po lekcjach, jej mąz był, zdaje sie, dyrektorem w Jose, a i jeszcze Kleinbergową (chociaż nie jestem pewna, czy tak się pisała, po niemiecku, czy przez "a", po polsku) - matematyka, umarła jakoś pod koniec moich lat szkolnych, wrzeszczała, ale umiała nauczyć też was pozdrawiam i cieszę się, że jeszcze żyjecie, w jakich byliscie klasach i w jakich latach? Ja byłam najpierw w "b", a potem w "d" - jakiś eksperyment był, ale o co chodzilo - nie mogę sobie przypomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: SzP. nr 162 przy Staffa 11.05.05, 20:00 Ta w bok to Mścisławska a szkoła ma numer 65. Odpowiedz Link Zgłoś
beata9923 Re: SzP. nr 162 przy Staffa 11.05.05, 22:06 ja się uczyłam w latach 82-89 pierwsza wychowawczyni Karabin potem Pęcherska,matma Sacu,Prucnal- chemia i plastyka,Lewandowska fizyka,i więcej nie pamiętam narazie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tas Re: SzP. nr 162 przy Staffa IP: *.aster.pl 14.05.05, 22:10 Ja tam chdziłem w 98- 03... Stryjek rządzi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaspar Re: SzP. nr 162 przy Staffa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:23 kończyłem podstawową i gimnazjum, teraz jestem w pierwszej liceum <już nie tam ;]> i pamiętam całe grono, które mnie uczyło :D J.polski- prof. Chmielewska Matematyka- prof. Czajka Historia- prof. Kruszewska Biologia- prof. Michalska WoS- prof. Kwaśnik Fizyka- prof. Huk-Komorowska Geografia- prof. Gołos WF- prof. Biskupski Plastyka- prof. Zglińska J.rosyjski- prof. Pietruczanis J.angielski- prof. Adamczeska/prof. Adach Chemia- prof. Godlewska <skład z 3 gimnazjum ;]> Ech... to były czasy... błogie lenistwo ;] no i pamiętam całą resztę... takie, co ciekawsze figury ze szkoły ;] wspomniany pan Stryjek, dyrektor Sacewicz (Sac :D), pani Frołów (Muzyka, and Chór :]), pani ze sklepiku <lol>, nooo.... chodziło się tam te dziesięć lat prawie... to był <dosłownie i w przenoiśni :D> drugi dom... no i się tęskni trochę, ale co zrobić? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tas Re: SzP. nr 162 przy Staffa IP: *.aster.pl 20.05.05, 17:19 Oj tak... Frołów( brakowało rubryk w dzienniku na oceny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żula Re: SzP. nr 162 przy Staffa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 22:31 ehh... ja też chodzilam do podstawowki i gimnazjum. skonczylam je w tym roku i szczerze mowiac nie wyobrazam sobie że moja droga do szkoly zmieni sie... 9 lat robi swoje:) Odpowiedz Link Zgłoś