Dodaj do ulubionych

SKANDAL, ZGROZA!! BAZAREK!!!

IP: *.tele2.pl 15.06.05, 16:30
CHCIAŁBYM ZAAPELOWAĆ DO WŁADZ ŻOLIBORZA, STRAŻY MIEJSKIEJ!!
KAŻDY Z ŻOLIBORZAN ZNA CHYBA BAZAREK PRZYSTACJI METRA PL. WILSONA... TZW. KIŁA
I MOGIŁA... OBRZYDLIWE BUDY, W KTÓRYCH JEST DROŻEJ NIŻ W MINIEUROPIE...
SAMOCHODY DOSTAWCZE I OSOBOWE WŁAŚCICIELI TYCH BUD SĄ STAWIANE NA FILARECKIEJ
JAKKOLWIEK (
KILKA RAZY MUSIALEM CZEKAĆ 30 MIN. BO MOJE AUTO ZOSTAŁO ZASTAWIONE PRZEZ
JAKIEGOŚ "DOSTAWCE".. ALE TO JUŻ POMIJAM...

NAJBARDZIEJ MNIE WKURZA, ŻE NIEKTÓRZY Z TYCH BUDZIARZY WYLAWAJĄ DO STUDZIENKI
NA KOŃCU FILARECKIEJ JAKIEŚ PRZEROBOWE PŁYNY, KTÓRE ŚMIERDZĄ NA POTĘGĘ!!!
POPROSTU NIE DA SIĘ PRZEJŚĆ OBOK TEJ STUDZIENKI, ŻEBY NIE MIEĆ ODRUCHÓW
WYMIOTNYCH...

RZYGAĆ SIĘ CHCE...
TRZEBA TO UKRUCIĆ!
DLA TYCH CO NIE WIERZĄ ZAPRASZAM NA KONIEC UL. FILARECKIEJ..... ZRESZTA PO
ZAPACHU TRAFICIE....
Obserwuj wątek
    • donkej Re: SKANDAL, ZGROZA!! BAZAREK!!! 15.06.05, 17:57
      Że drogo to fakt - truskawki dziś kosztowały 5 złotych!
      • Gość: piko Re: SKANDAL, ZGROZA!! BAZAREK!!! IP: *.tele2.pl 16.06.05, 16:06
        Drogo to mało powiedziane... koperek na koncu bazarku jest po 150 PLN za kilogram!
    • very_martini Re: SKANDAL, ZGROZA!! BAZAREK!!! 15.06.05, 22:50
      Straż miejska to tu chyba nie zagląda.
      Po prostu do nich zadzwoń, nie będziesz się musiał więcej denerwować.

16%VOL
      22%VAT

--
      takie tam... forum homeopatia
      • Gość: Bielańczyk Re: SKANDAL, ZGROZA!! BAZAREK!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 07:35
        Jak widziałeś ze wylewają nieczystości do studzienek to powiadom też sanepid .
        Instytucja ta powinna sprawdzić warunki sanitarne na tym bazarku.
        • Gość: piko Re: SKANDAL, ZGROZA!! BAZAREK!!! IP: *.tele2.pl 16.06.05, 16:04
          O! dobry pomysł... Może fotkę zrobię... A warto straż miejską powiadamiać?
          • uunnii Re: SKANDAL, ZGROZA!! BAZAREK!!! 16.06.05, 19:11
            Przyjada, popatrza i cos napisza- ostatni ciagle widze straz i policje z
            dlugopisem i notesem. Czy oni pamietniki skrobia??? Ale w sprawie bazarku
            watpie, aby cos pomogli
            • Gość: piko Re: SKANDAL, ZGROZA!! BAZAREK!!! IP: *.tele2.pl 17.06.05, 09:54
              Musi być jakiś sposób na ten bazarek! Czy Waszym zdaniem pasuje on do otoczenia!?
              • Gość: Ja Re: SKANDAL, ZGROZA!! BAZAREK!!! IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 17.06.05, 19:53
                Jest ! Nie rob tam zakupow,a padnie.
                Drugi sposob ; z kultury arabskiej zaczerpnięty: buuuuuuuuuuuuummmmmm!!!
                :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                a tak przy okazji ,to dobrze się czujesz???
                • Gość: piko Re: SKANDAL, ZGROZA!! BAZAREK!!! IP: *.tele2.pl 20.06.05, 09:47
                  co masz na myśli?
                  • Gość: piko Re: SKANDAL, ZGROZA!! BAZAREK!!! IP: *.tele2.pl 21.06.05, 11:39
                    Zgłosiłem Straży Miejskiej... Ciekawe czy to coś da. A zakupów tam nigdy nie
                    robię... odrzuca mnie ten bazarek...
    • Gość: piko Re: SKANDAL, ZGROZA!! BAZAREK!!! IP: *.tele2.pl 28.06.05, 13:38
      kilka dni temu zadzwoniłem na SM i obiecali zająć się problemem... Al dziś
      widzę, że jakaś Pani znów wylewa śmierdzące płyny do studzienki...

Jezu! Co robić?
    • Gość: maraquya Re: SKANDAL, ZGROZA!! BAZAREK!!! IP: *.eranet.pl 07.07.05, 10:33
      Mam pytanie,
      Czy mówiłeś któremuś ze sprzedawców na tym bazarku o tym że jego zachowanie jest
      'niestosowne'?
      Może to wystarczy i opamiętają się. Myśle że istnieje tam jakiś sposób w jaki
      powinna odbywać się utylizacja nieczystości a sprzedawcy idą na przysłowiowa
      łatwiznę wylewając to do studzienek.
      Dyskusja ma kolosalną przyszłość.

Powodzenia.
    • h108 Re: SKANDAL, ZGROZA!! BAZAREK!!! 07.07.05, 14:25
      Mieszkalam trzy lata w okolicy tego bazarku i po jednej wizycie wolalam chodzic pod Marymoncka,
      choc to niezly kawalek. Korzystaja z niego chyba tylko ci, co nie maja wyboru i zdrowych nog. Ceny
      skandaliczne, jakosc i wybor tez wiele pozostawiajacy do zyczenia. Ja rozumiem, ze ci ludzie musza z
      czegos zyc, ale ich marze sa lichwiarskie.

A ze tam smierdzi to inna sprawa.
      Teraz zblizaja sie wybory, wiec wszelkiego rodzaju naciski beda skuteczniejsze. Powodzenia.
      • alejandra1 Re: SKANDAL, ZGROZA!! BAZAREK!!! 08.07.05, 15:49
        słyszalm, ze m aja go zlikwidować bo bedą budować jakis hotel czy cos takiego
        ale to było ze 2 miesiące temu i nie wiem jak na dziś to wyglada, ja mieszkam
        akurat rzut beretem do tego zababrku i byałm świadkiem jak własciciele budek o
        tym gadali.
        • h108 Re: SKANDAL, ZGROZA!! BAZAREK!!! 08.07.05, 23:34
          hehe, "zababrek"... jakie ladne Ci wyszlo to slowo : )
          • mala03 Re: SKANDAL, ZGROZA!! BAZAREK!!! 09.07.05, 11:11
            Chyba przesadzacie z tym bazarkiem, są tam droższe i tańsze budki, jak to na
            bazarze, jest dobry sklep z wędlinami, z ubraniami głównie dla dzieci a także
            taki ogólnospożywczy - ceny normalne, bazarowe, ale jak ktoś chce psa
            uderzyć....
            • donkej Re: SKANDAL, ZGROZA!! BAZAREK!!! 09.07.05, 13:21
              No tak, fakt - są tam dwie dość fajne budki zoologiczne - kupuję tam karmę dla
              psa ;)))))))
              • mala03 Re: SKANDAL, ZGROZA!! BAZAREK!!! 09.07.05, 16:55
                Narawdę nie jestem stronnicza, ale tam jest normalnie, według mnie jest tam
                jedna budka z wysokimi cenami , ale i z dobrym towarem, ale ja tam nigdy nie
                kupuję, po prostu:-)
                • Gość: piko Re: SKANDAL, ZGROZA!! BAZAREK!!! IP: *.tele2.pl 11.07.05, 10:21
                  tez slyszalem, ze maja ten bajzel zlikwidowac... a ma tam powstac kolejny dom
                  pielgrzyma... szkoda tylko tego gimnazjum...
                  • Gość: Grisza Re: SKANDAL, ZGROZA!! BAZAREK!!! IP: *.mnhelse.net 12.07.05, 11:01
                    Musze sie zgodzic z wiekszoscia negatywnych opinii o tym bazarku.Ja juz
                    przestalem tam chodzic,bo syf,kila i mogila.Niektore baby strecza sie jak qrwy
                    w deszcz a sprzedaja towar nedzny i drogi.Nawet nie ratuje tego miejsca budka z
                    rybami,ktora tak naprawde jest jedynym miejscem,gdzie sprzedaje sie ryby w tej
                    czesci miasta.A dawniej sklepow rybnych bylo kilka,ale widocznie publika woli
                    wieprzowine i stad brak zapotrzebowania.
                    A dawniej jak przyjezdzal do Warszawy Cyrk Tramp to rozbijal namiot na placyku
                    miedzy Filarecka a Toeplitza.W cyrku byla tresura tygrysow i przepiekna
                    woltyzerka.Jeden artysta to umial strzelac z 4-o metrowego bata.A teraz co ?
                    Albo jeszcze przed cyrkiem Festiwal Mlodziezy w Warszawie?A teraz jakies
                    bazarki.
    • Gość: Anika Re: Bazarek Filarecka!!! IP: *.centertel.pl 03.08.13, 16:57
      Masz zupełna rację odnośnie wylewania czegoś tam do studzienek. To skandal.
      Ale jeśli chodzi o handlujące tam osoby to pracują tak jak każdy w warunkach jakie oferuje Gmina Żoliborz.
      Dla mnie karygodne jest to, że w centralnym miejscu Żoliborza nie ma ruchu i taki bazarek który powinien byc wizytówką Dzielnicy jest na skraju bankructwa. Jeśli chodzi o ceny owszem drogo ale mój drogi czy chciałoby ci się wstac o godzinie 4:00 i jechac po "pietruszkę" a z tego co obserwóję to towar jest tam bardzo dobrej jakości (warzywa) bez porówniania do MRKUREGO a w pozostałych sklepikach ceny są nawet niższe niż w Merkurym. ostatnio kupowałam jakieś słodycze i pieczywo w sklepiku nr 13 i ceny były nawet niższe niż w Merkurym.
      • Gość: basia Bazarek Filarecka!!! - ratujmy IP: *.centertel.pl 20.11.14, 10:39
        LUDZIE WSPIERAJCIE BAZARKI - BO ZOSTANĄ NAM TYLKO BIEDRONKI
        • Gość: zoliborzanin Re: Bazarek Filarecka!!! - niech spada IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.14, 21:24
          Nie krzycz TAK...Jak mają takie świeże produkty jak Ty wyciągasz tematy to dziękuję ;)
          • Gość: Mania Re: Bazarek Filarecka!!! - niech spada IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.14, 23:14
            Ten bazarek to porażka już dawno powinien przestać istnieć;
            • Gość: żoliborzanka Re: Bazarek Filarecka!!! - niech spada IP: *.google.com 21.11.14, 23:39
              Ten bazarek jest okropny. Stare zaniedbane budy, ceny w warzywniakach nieproporcjonalne do tego co oferują, ogólny bałagan wokół. Aż wstyd, żeby między kościołem a urzëdem dzielnicy taki potworek stał. A klientów też tam prawie nigdy nie widać. Więc nie ma tu co ratować, trzeba likwidować i wreszcie zrobić dzieciakom pożądne boisko.
              • Gość: Żoliborzanka Re: Bazarek Filarecka!!! - niech spada IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.14, 00:36
                "porządne" oczywiście powinno być. Przepraszam najmocniej.
    • ukrytytalent już na wymarciu 08.08.13, 15:01
      on już jest na wymarciu, jego dni chwały i piękności = pachności są już historią
      • mokykla13 Re: już na wymarciu 08.08.13, 15:40
        Co to znaczy "na wymarciu", czy wiesz coś konkretnego, że władze biorą się za uporządkowanie tego terenu i co tam ma ewentualnie być?
        • Gość: żoli Re: już na wymarciu IP: *.centertel.pl 30.11.13, 22:25
          Ceny odstraszają, bbsługa odstrasza, wygląd bazaru- dno. Syf. Kto na to pozwala? dlaczego w takim miejscu, w centrum dzielnicy jest taki bajzel!!!???
          • Gość: Qwerty Re: już na wymarciu IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.13, 09:40
            Widać nie każdego ceny odstraszają..........Może to nie miejsce dla biedoty ?
            • lepus42 Re: już na wymarciu 01.12.13, 12:00
              Jeżeli ten bazarek nie jest dotowany przez państwo to znaczy, że ma klientów i zarabia na siebie. A jeżeli klienci chcą kupować w takim syfie, to niech kupują. I daj im Boże zdrowie.
              • Gość: Żoli Re: już na wymarciu IP: 79.162.80.* 02.12.13, 21:07

Warunki iście lususowe, kierowane do bogaczy!!! Każdy z zasobnym portfelem marzy o zakupach w tym miejscu! Nie dla biedoty?!?! a dla kogo? Dla kogo syfne budki, stare szmaty, wątpliwa świeżość, niedowaga i aromaty prosto ze studzienek ściekowych???? dla kogo???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka