asia96301 28.05.07, 13:40 Czy ktoś wie, gdzie w Warszawie, najlepiej na Żoliborzu, jest jakiś zakład szklarski? Musze oszklić drzwi, a jestem od niedawna w Warszawie i kompletnie nie wiem gdzie szukać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z-o-s-i-a Re: Szklarz 28.05.07, 13:50 na Bielanach przy ul.Schroegera, po prawej stronie idąc od al.Zjednoczenia w kierunku kościoła Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka przy Kasprowicza 28.05.07, 19:05 na samym początku ulicy, taki piętrowy stary pawilon handlowy. Teraz jest objazd autobusowy z powodu budowy metra... hmm, trzeba wysiąść przy pizerri Positano i się cofnąć... lav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiena Re: Szklarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 14:51 Na Lelewela-ostatnio korzystałam-nie mam nic do zarzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skjsoq Re: Szklarz IP: *.jmdi.pl 30.01.16, 08:27 Wszędzie tylko nie na Lelewela, facet totalnie nieprofesjonalny, więcej zepsuł niż naprawił a do tego jest wyjątkowym gburem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoliborzanin Re: Szklarz IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.16, 13:29 Trafił swój na swego ;P jak widać ostatni wpis w 2007 roku to bardzo dobra statystyka na rzecz szklarza. Odpowiedz Link Zgłoś