Dodaj do ulubionych

POTOK na Marymoncie

23.10.03, 15:05
15 października 2003 została wpisana do rejestru Spółdzielnia Mieszkaniowa
Marymont-Potok w ktorej sklad wchodzą zasoby Potocka6, Potocka 8,
Mickiewicza 64, Mickiewicza 66. Jest to ostatnia spółdzielnia z osiedla POTOK
zarejestrowana w wyniku uchwał podzialowych Nauczycielskiej SBM. I tak na
osiedlu POTOK obecnie gospodarują POTOK GÓRNY (Mick 72 i Mick 74, ) TYLŻYCKA-
POTOK, MARYMONT-POTOK oraz NSBM z budynkami MIckiewicza 70, Gwiażdzista 13.
Z tych dwóch Mickiewicza 70 jest w trakcie procesu sądowego mającego zastąpić
uchwałę podziałową. Można i tak tylko ile to potrwa i jakim kosztem? Może
to inicjatorom drogi procesowej to się z jakichś względow opłaci. O
Gwiaździstej 13 nie ma żadnych informacji czy chcą pozostać w NSBM, czy też
zamierzają iść do usamodzielnienia.

Obserwuj wątek
    • Gość: ShaAhl Re: POTOK na Marymoncie IP: *.chello.pl 27.10.03, 19:18
      tak zasadniczo moze będzie lepiej :)
    • Gość: Bulba Re: POTOK na Marymoncie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.03, 21:43
      A co z budynkiemPotocka 4, wszak jeszcze stoi (widzę przez okno!) Z ewidencji
      wypadł czy co?
      • tygrys01 Re: POTOK na Marymoncie 29.10.03, 22:07
        Gość portalu: Bulba napisał(a):

> A co z budynkiemPotocka 4, wszak jeszcze stoi (widzę przez okno!) Z ewidencji
        > wypadł czy co?
        ==================
        Nie z ewidencji tylko z mojej kociej pamięci. Ponieważ formalnie nie należał
        on do POTOK-u to go pominęłem. Nie mam żadnych informacji na temat czy Potocka
        4 wystąpiła o wyłączenie. Nie mam też informacji czy Osiedle Skarpa Marymoncka
        jest już zarejestrowana, czy też jest w trakcie rejestracji. O ile ktoś ma
        informację to proszę o posta. Z tego co wiem (być może moje informacje są
        przestarzałe) to przy NSBM z osiedli poza Potokiem pozostają nowy budynek przy
        Barszczewskiej, jeden budynek przy Potockiej (tej górnej) i członkowie
        oczekujący (ok. 100). Co do Potockiej 4, to nie mam absolutnie żadnych
        informacji co do zamierzeń jego mieszkańcow. Wszelkie informacje są mile
        widziane.=============
        ps. Bez względu na podział POTOK-u wszelkie posty można też umieszczać na forum
        POTOK ZOLIBORSKI na portalu Wirtualnej Polski, jest ono otwarte dla wszystkich
        i to we wszelkich sprawach, rodzinnych, towarzyskich, handlowych, plotkarskich
        (aby w granicach przyzwoitości i dobrych obyczajow) oraz samorządowo-
        społecznych i innych tutaj nie wymienionych.
    • Gość: kaczy Re: POTOK na Marymoncie IP: *.play-internet.pl 27.04.16, 12:43
      Dzień dobry,
      Czy może mi ktoś pomóc? Pilnie potrzebuję jakikolwiek aktualny i działający nr do Spółdzielni Mieszkaniowej Potok Górny. Nr: 22833-22-97 nikt nie odbiera od czasu jak próbuję się tam dodzwonić, czyli od ok 3 tygodni.
      Sprawa jest dość pilna.
      Z góry dziękuje za pomoc.

Pozdrawiam,
      Łukasz Kaczor
      • Gość: koko Re: POTOK na Marymoncie IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.16, 15:13
        (22) 833-24-40
        • Gość: kaczy Re: POTOK na Marymoncie IP: *.play-internet.pl 29.04.16, 11:35
          dziękuje, ale ten również niestety nie działa, za to działa ten: 22 833-24-07 , a nóż komuś się przyda ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka