Gość: sinatra12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 15:46 Ruszył remont dawnego Lukullusa. Co teraz tam będzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukullus Re: Lukullus 06.07.09, 16:46 Kazali mi się wynieść, czynsz podwyższyli do granic obłędu. To pazerność WSM (nazwisk nie podam) spowodowała, że po półwieczu sklep Lukullus zamknął swoje podwoje. Kwestią czasu jest pozamykanie wszystkiego w okolicy co nie jest bankiem, ale i na banki spadnie zemsta Zeusa gromowładnego. A gryzipiórki z WSM, ich stołki też są chwiejne jak Olimp w czasie burzy. Ludzie niby to potępiaja, ale korzystając z usług tych banków tylko zwiększają ich opłacalność. Oby każda instytucja, która będzie w tym miejscu za długo nie działała. Odpowiedz Link Zgłoś
jota-40 Re: Lukullus 06.07.09, 19:55 Tak jak po synagodze na Tłomackiem! ja bym to nazwała Klątwą Lukullusa ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza Re: Lukullus IP: *.bb.online.no 06.07.09, 20:18 Tylko kto niby kogo mialby w tym interesie przeklac? Zeus reke podniosl na Tlomackie? Odpowiedz Link Zgłoś
jota-40 Re: Lukullus 07.07.09, 12:44 Jaki tam Zeus - tam klątwa rabina była, wiesz chyba, Grisza... Ale - zdaje się - już zdjęta, skoro wieżowiec PKO SA stoi, jak widać. Bankom na pl. Wilsona dobrze nie życzę, więc popieram Klątwę Lukullusa ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza14 Re: Lukullus IP: 91.186.72.* 07.07.09, 14:29 A kto jest ten Lukullus, zeby on nam synagogi wyklinal? Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant.podsiadlik Re: Lukullus 07.07.09, 17:31 Zeus i Lukullus???? Jaki Zeus, na Jowisza?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda pośrodku Re: Lukullus IP: *.acn.waw.pl 07.07.09, 19:37 Lukullusie, nie popieram banków na placu, i chetnie nawołałbym do ich bojkotu, w najwiekszej mozliwej skali, ale ciesze sie ze stamtad znikneliscie. Od 12 lat nie chodzilem juz do was, bo obsluga nie potrafila uszanowac klienta, ktory zostawial u was codziennie nielichą forse. Jesli ktos stalemu klientowi potrafi policzyc 4 zlote za niechcacy (w tloku) zbite bobo-fruity, tzn ze nie zasluguje na tego klienta. Kto wie czy bylem jedynym takim utraconym klientem. Moze to wlasnie utrata stalych klientow jest wasza klątwą. Zegnam bez zalu, bo nie popieram dziadostwa. Ale i nie popieram tez bankow na placu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byłyklient Re: Lukullus IP: *.acn.waw.pl 07.07.09, 23:33 Tutaj poprzednik prawdapośrodku, ma niestety trochę racji... obsługa pozostawiała wiele do życzenia.. Sam zacząłem chodzić do mi...opy (aby nie było reklamy). Jest mi niezmiernie przykro, że właściciel musiał zmknąć bo to niezmiernie przykre... Liczę, że Lukullus odrodzi się w innym miejscu i z milszą i lepszą obsługą, bo marka zobowiązuje... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: Lukullus 08.07.09, 16:19 Ech naiwni... Przecież tego nie pisał właściciel Lukullusa. Widać po formie i stylu, ale przede wszystkim po treści. Autor tego postu najwyraźniej nie do końca był w temacie i nie znał wszystkich okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sinatra12 Re: Lukullus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 16:26 Dziś zajrzałam przez okno i przy samym wejściu postawiono ścianę z kwadratowym otworem-wygląda to na bankomat, tak więc chyba będzie tam bank :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sinatra12 Re: Lukullus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 17:32 A dziś już wiadomo, że będzie tam Citibank! Odpowiedz Link Zgłoś
jota-40 Re: Lukullus 13.07.09, 17:59 Czyli prosta przeprowadzka?... Z południa na północ placu?... Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: Lukullus 14.07.09, 00:46 hehe, przecież im to nawet w żartach sugerowaliśmy :p Odpowiedz Link Zgłoś