Dodaj do ulubionych

e-kartoteka

28.01.10, 09:51
czy ktoś tam zagląda i czy również ma takie nieścisłości w rozliczeniach, jak ja?
nie wiem w czym jest problem, ale co miesiąc coś się nie zgadza. oczywiście każdorazowo na moją niekorzyść. a to zaksięgują 300zł zamiast 500zł i "wisi" niedopłata, a to doliczą jakieś odsetki, a to w ogóle pieniędzy nie zaksięgują. co miesiąc trzeba wyjaśniać i co miesiąc jest ta sama śpiewka: "oj, pewnie się ktoś pomylił." czy tylko ja mam takie atrakcje, czy ktoś z Was również zauważył, że coś tu nie gra?
Obserwuj wątek
    • lolaaudiola Re: e-kartoteka 28.01.10, 14:59
      a gdzie się w tą e-kartotekę wchodzi. chętnie sprawdzę co na moim
      koncie "słychać". z góry dziekuję za info
      • guuferek Re: e-kartoteka 28.01.10, 15:40
        e-kartoteka.pl ,ale i tak nie wejdziesz.
        • lolaaudiola Re: e-kartoteka 29.01.10, 09:33
          a co można zrobić żeby tam wejść. romumiem że trzeba loginu i hasła
          ale jak się zarejestrować? dzięki za odpowiedź...
          • zulka01 Re: e-kartoteka 29.01.10, 09:50
            Zapytaj administratora,czy ją prowadzi.
            W II etapie wprowadził ją Status (Modus nie prowadził).
            Wprawdzie zostało już wprowadzone rozliczenie mediów na 31.12.2009,ale czekamy na formę "papierową",żeby przekonać się,czy znów wszystkim nie policzono "po równo".
            • lolaaudiola Re: e-kartoteka 29.01.10, 12:34
              zulka01 dzięki za info :)
    • zulka01 Re: e-kartoteka 29.01.10, 10:01
      eveline103 napisała:

> czy ktoś tam zagląda i czy również ma takie nieścisłości w rozliczeniach, jak j
      > a?
      Zaglądam i kontroluję (skrzywienie zawodowe).Niezgodność wystąpiła u mnie raz, a wynikała ze źle opracowanego druku rozliczenia mediów.
      Czy ktoś z mieszkańców II etapu wie,jakie będą dalsze losy e-kartoteki w związku ze zmianą administratora?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka